Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μεγαλώνοντας με μια νοοτροπία ότι αυτό που δεν έχεις είναι αυτό που χρειάζεσαι ή οτι αυτό που έχεις δεν είναι αρκετό (το όποιο άλλο είναι καλύτερο/ανώτερο), δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση. Και εμείς είμαστε μάλλον θύματα της. Και για τα μαλλιά μας αλλά και γενικότερα. Ας πούμε θα προτιμούσα να έχω το μούσι αυτού του παιδιού και όχι το πυκνό που έχω τώρα...Δεν κατάλαβα ποτέ ειλικρινά γιατί να θέλει κάποιος να βάλει μούσι.......Όπως και να έχει όμως αυτός που έκανε την επέμβαση και κατέστρεψε το παλικάρι πρέπει να μπει φυλακή για όλη του την ζωή!Ας ηρεμήσει η ψυχή του
Συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω το μαλλί με το μούσι......Δλδ καταλαβαίνω ότι για μερικούς το μούσι είναι "καμουφλάζ" καθώς κρύβει ατέλειες του προσώπου και σε πολλές περιπτώσεις ομορφαίνει έναν άντρα που δεν έχει την "ιδανική" ομορφία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το παλικάρι ήταν μια χαρά και στο πρόσωπο του δεν ταίριαζε το μούσι καθώς είχε άλλη φυσιογνωμία κατά την δική μου οπτική......Μεγαλώνοντας με μια νοοτροπία ότι αυτό που δεν έχεις είναι αυτό που χρειάζεσαι ή οτι αυτό που έχεις δεν είναι αρκετό (το όποιο άλλο είναι καλύτερο/ανώτερο), δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση. Και εμείς είμαστε μάλλον θύματα της. Και για τα μαλλιά μας αλλά και γενικότερα. Ας πούμε θα προτιμούσα να έχω το μούσι αυτού του παιδιού και όχι το πυκνό που έχω τώρα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προφανώς το παιδί εδώ πήγε σε μια άγνωστη κλινική και την έπαθε. Το ιδιο θα πάθαινε και αν πήγαινε σε μια άγνωστη κλινική εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετές και ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος στην Τουρκία που οι επεμβάσεις γινονται από γιατρούς και σε τιμές προσιτές.
Κάθε χώρα έχει καλές και κακές κλινικές. Και στην Ελλάδα μπορεις να βρεις αρκετές κακές κλινικές χαμηλού επιπέδου, οπως και σε αλλες χώρες της Ευρώπης. Στην Τουρκία υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές που ειναι και ανώτερες από τις αντίστοιχες Ελληνικές κλινικές και έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις οποίες οι μεταμοσχεύσεις γινονται από γιατρούς. Οποιος ψάξει και σε ξένα φορουμ μπορει να το διαπιστώσει. Οσο για τις τιμές δεν σημαίνει οτι επειδη έχουν χαμηλότερες τιμές οτι ειναι κατώτερης ποιότητας. Και επίσης υπάρχουν και πολυ ακριβές επιλογές στην Τουρκία που αυτοί οι γιατροί ειναι παγκόσμιου φήμης.
Στην Αμερική ας πούμε μπορεις να βρεις πολυ ακριβές κλινικές που παράγουν κακά αποτελέσματα και ειναι χαμηλού επιπέδου. Οπότε παίζει ρολο και η τοποθεσία στη τιμή μιας μεταμόσχευσης και δεν αντικατοπτρίζει τοσο τη ποιότητα. Άλλους μισθούς και έξοδα έχουν στην Αμερική και αλλα σε μια αλλη χώρα. Οπότε και γιαυτο έχουν διαφορετικές τιμές. Οπότε μια ακριβότερη τιμή δεν σου εξασφαλίζει τιποτα και πολλές φορές το χρησιμοποιούν ως μάρκετινγκ οτι επειδη σου προσφέρω μια υπηρεσία ακριβά οτι θα ειναι καλή ενώ δεν ισχύει...Και προσπαθούν να σε πείσουν οτι ειναι υψηλού επιπέδου προκειμένου να δικαιολογήσουν την αισχροκέρδεια τους.
Η Ελλάδα ειναι μια αναπτυσσόμενη χώρα. Δεν έχω δει ποτέ να δικαιώνεται ασθενής στην Ελλάδα από επέμβαση που δεν πήγε καλά. Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετοί επιτήδειοι που παριστάνουν κάτι αλλο από αυτό που ειναι και καταλήγεις με τραγικό αποτέλεσμα.Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάθαινε το ίδιο στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα όπως και άλλες Ευρωπαικές χώρες είναι χώρες δικαίου, η κλινική θα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης θα διωκόταν. Η Τουρκία δεν είναι και αυτό κάνει την διαφορά, αυτό ανοίγει την όρεξη για να γίνονται τέτοια σε ευρεία κλίμακα. Δεν έχει σχέση με το αν μια κλινική είναι κακή ή όχι.
Μα τι είναι αυτά που ισχυρίζεσαι τώρα ;Δεν έχουν τιμωρηθεί επιτήδειοι για παραϊατρικά επαγγέλματα και κομπογιαννίτες Γιατροί;Που ζεις ;Έχουν πάει φυλακή για ιατρικές άπατες !Εχουν διωχθεί για κακουργήματαΗ Ελλάδα ειναι μια αναπτυσσόμενη χώρα. Δεν έχω δει ποτέ να δικαιώνεται ασθενής στην Ελλάδα από επέμβαση που δεν πήγε καλά. Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετοί επιτήδειοι που παριστάνουν κάτι αλλο από αυτό που ειναι και καταλήγεις με τραγικό αποτέλεσμα.
Απλά λεω οτι δεν ειναι σωστό να μιλάει κάποιος γενικά για τη Τουρκία, ενώ υπάρχουν αρκετές ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος εκει που τηρούνται ολα τα standards και προσφέρουν καλά αποτελέσματα . Υπάρχουν ναι και πολλές άγνωστες κλινικές εκει που δεν ειναι καλές εννοείται και οι επεμβάσεις δεν γινονται από γιατρούς οπως η συγκεκριμένη που πήγε εδώ το παιδί, δεν εννοώ αυτές.
Πλάκα κάνεις; Μια και δύο φορές; Προφανώς και στην Τουρκία υπάρχουν καλές, απλά αν δεν πας σε αυτές τις 5-10 από κει και πέρα η άβυσσος και μάλιστα μια άβυσσος που δεν έχει καμμία σχέση με ότι συμβαίνει στην Ευρώπη, ακόμα και στην Ελλάδα. Αν το παιδί είχε πάει στην Γαλλία ή Βέλγιο ή στην Ελλάδα θα είχε διακαιωθεί και η κλινική θα είχε κλείσει και θα τον είχε αποζημιώσει χοντρά κάτι που είναι δύσκολο έως απίθανο στην Τουρκία. Αυτό που λέω δεν είναι ότι η Τουρκία δεν έχει καλές κλινικές, κράτος δικαίου δεν έχει.Η Ελλάδα ειναι μια αναπτυσσόμενη χώρα. Δεν έχω δει ποτέ να δικαιώνεται ασθενής στην Ελλάδα από επέμβαση που δεν πήγε καλά. Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετοί επιτήδειοι που παριστάνουν κάτι αλλο από αυτό που ειναι και καταλήγεις με τραγικό αποτέλεσμα.
Απλά λεω οτι δεν ειναι σωστό να μιλάει κάποιος γενικά για τη Τουρκία, ενώ υπάρχουν αρκετές ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος εκει που τηρούνται ολα τα standards και προσφέρουν καλά αποτελέσματα . Υπάρχουν ναι και πολλές άγνωστες κλινικές εκει που δεν ειναι καλές εννοείται και οι επεμβάσεις δεν γινονται από γιατρούς οπως η συγκεκριμένη που πήγε εδώ το παιδί, δεν εννοώ αυτές.
Πόσων ετών είσαι;Και εγω ξέρω διάφορους που δεν τους έχουν κανει τιποτα στο χώρο γενικά της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα. Και προφανώς και στις μεταμοσχεύσεις έχεις δει κανένας να τιμωρείται στην Ελλάδα αν δεν πάει καλά το αποτέλεσμα του. Στην ελλάδα ειμαστε μη τρελένεστε δεν ειμαστε σε καμια σοβαρή χώρα. Ο καθένας ειναι οτι δηλώνει εδώ.
H διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα θα τους πας στα δικαστήρια και είτε θα κερδίσεις είτε θα συμβιβαστούν και κάτι θα κερδίσεις αν έχεις case, στην Τουρκία ούτε καν θα τολμήσεις.Και εγω ξέρω διάφορους που δεν τους έχουν κανει τιποτα στο χώρο γενικά της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα. Και προφανώς και στις μεταμοσχεύσεις έχεις δει κανένας να τιμωρείται στην Ελλάδα αν δεν πάει καλά το αποτέλεσμα του ασθενή...;; Στην Ελλάδα ειμαστε μη τρελαθούμε κιόλας δεν ειμαστε σε καμια σοβαρή χώρα. Ο καθένας ειναι οτι δηλώνει εδώ και ολοι κοιτάνε πως θα πλουτίσουν εύκολα..