ΣΟΚ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Απίστευτο.. κτηματομεσίτης λέει έκανε τον χειρουργό.. Αυτο είναι που λένε ότι ακούνε όλοι για μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Τουρκία και πηγαίνουν όπου να ναι χωρίς να κάνουν κάποια έρευνα.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν κατάλαβα ποτέ ειλικρινά γιατί να θέλει κάποιος να βάλει μούσι.......Όπως και να έχει όμως αυτός που έκανε την επέμβαση και κατέστρεψε το παλικάρι πρέπει να μπει φυλακή για όλη του την ζωή!Ας ηρεμήσει η ψυχή του

Vdupa

Well-Known Member
Δεν κατάλαβα ποτέ ειλικρινά γιατί να θέλει κάποιος να βάλει μούσι.......Όπως και να έχει όμως αυτός που έκανε την επέμβαση και κατέστρεψε το παλικάρι πρέπει να μπει φυλακή για όλη του την ζωή!Ας ηρεμήσει η ψυχή του
Μεγαλώνοντας με μια νοοτροπία ότι αυτό που δεν έχεις είναι αυτό που χρειάζεσαι ή οτι αυτό που έχεις δεν είναι αρκετό (το όποιο άλλο είναι καλύτερο/ανώτερο), δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση. Και εμείς είμαστε μάλλον θύματα της. Και για τα μαλλιά μας αλλά και γενικότερα. Ας πούμε θα προτιμούσα να έχω το μούσι αυτού του παιδιού και όχι το πυκνό που έχω τώρα...

LoverBoy

Well-Known Member
Μεγαλώνοντας με μια νοοτροπία ότι αυτό που δεν έχεις είναι αυτό που χρειάζεσαι ή οτι αυτό που έχεις δεν είναι αρκετό (το όποιο άλλο είναι καλύτερο/ανώτερο), δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση. Και εμείς είμαστε μάλλον θύματα της. Και για τα μαλλιά μας αλλά και γενικότερα. Ας πούμε θα προτιμούσα να έχω το μούσι αυτού του παιδιού και όχι το πυκνό που έχω τώρα...
Συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω το μαλλί με το μούσι......Δλδ καταλαβαίνω ότι για μερικούς το μούσι είναι "καμουφλάζ" καθώς κρύβει ατέλειες του προσώπου και σε πολλές περιπτώσεις ομορφαίνει έναν άντρα που δεν έχει την "ιδανική" ομορφία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το παλικάρι ήταν μια χαρά και στο πρόσωπο του δεν ταίριαζε το μούσι καθώς είχε άλλη φυσιογνωμία κατά την δική μου οπτική......

alex7

Well-Known Member
Οι Κινέζοι συνηθίζουν να κάνουν αυτή τη μμ στα γένια γιατί συνήθως είναι σπανοί δηλαδή χωρίς τρίχες στο σώμα και στα γένια .Ζητουν από το γιατρό να τους βάλει στο πηγούνι όπως ο Κομφούκιος αν έχετε δει σε τοιχογραφίες . Θελουν έτσι να αποκτήσουν ένα καλλιτεχνικό ή θρησκευτικό image .

Nik.Mos

Well-Known Member
Νομίζω η ουσία του άρθρου δεν επιθυμεί να σταθεί σε μια επιφανειακή κριτική στην επιλογή του είδους της αισθητικής επέμβασης που επιλέγει να κάνει κάποιος άνθρωπος αλλά στους υπαρκτούς κινδύνους της ανάπτυξης και γιγάντωσης μέσω των σοσιαλ μίντια του ιατρικού τουρισμου.Ελλιπή standards , απουσία μηχανισμών ελέγχου , unsafe practices /malpractices ,εγκαταστάσεις που δεν τηρούν κανένα καμία αρχή ασφάλους λειτουργίας και πολλά άλλα , πράγματα που στον δυτικό κόσμο θεωρούνται δεδομένα σε κράτη όπως η Τουρκία δεν είναι .Με κύριο όπλο την χαμηλή τιμή καταφέρνουν να προσελκύουν κόσμο που αγνοεί όλους τους κινδύνους και καταλήγουν σε τραγικά αποτελέσματα με επίδραση όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στην ψυχική υγεία. Τεραστια Προσοχή λοιπόν και σημαντικό μάθημα για όλους

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

New Member
Προφανώς το παιδί εδώ πήγε σε μια άγνωστη κλινική και την έπαθε. Το ιδιο θα πάθαινε και αν πήγαινε σε μια άγνωστη κλινική εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετές και ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος στην Τουρκία που οι επεμβάσεις γινονται από γιατρούς και σε τιμές προσιτές.
Κάθε χώρα έχει καλές και κακές κλινικές. Και στην Ελλάδα μπορεις να βρεις αρκετές κακές κλινικές χαμηλού επιπέδου, οπως και σε αλλες χώρες της Ευρώπης. Στην Τουρκία υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές που ειναι και ανώτερες από τις αντίστοιχες Ελληνικές κλινικές και έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις οποίες οι μεταμοσχεύσεις γινονται από γιατρούς. Οποιος ψάξει και σε ξένα φορουμ μπορει να το διαπιστώσει. Οσο για τις τιμές δεν σημαίνει οτι επειδη έχουν χαμηλότερες τιμές οτι ειναι κατώτερης ποιότητας. Και επίσης υπάρχουν και πολυ ακριβές επιλογές στην Τουρκία που αυτοί οι γιατροί ειναι παγκόσμιου φήμης.
Στην Αμερική ας πούμε μπορεις να βρεις πολυ ακριβές κλινικές που παράγουν κακά αποτελέσματα και ειναι χαμηλού επιπέδου. Οπότε παίζει ρολο και η τοποθεσία στη τιμή μιας μεταμόσχευσης και δεν αντικατοπτρίζει τοσο τη ποιότητα. Άλλους μισθούς και έξοδα έχουν στην Αμερική και αλλα σε μια αλλη χώρα. Οπότε και γιαυτο έχουν διαφορετικές τιμές. Οπότε μια ακριβότερη τιμή δεν σου εξασφαλίζει τιποτα και πολλές φορές το χρησιμοποιούν ως μάρκετινγκ οτι επειδη σου προσφέρω μια υπηρεσία ακριβά οτι θα ειναι καλή ενώ δεν ισχύει...Και προσπαθούν να σε πείσουν οτι ειναι υψηλού επιπέδου προκειμένου να δικαιολογήσουν την αισχροκέρδεια τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Εδώ δεν μιλάμε απλά για ένα κακο η μη επιθυμητό αποτέλεσμα που παρήγαγε ένας γιατρός η μια κλινική, εδώ μιλάμε για άσκηση ιατρικού επαγγέλματος όχι από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αλλά από έναν κτηματομεσίτη.Εκει έγκειται και η ουσία της αναφοράς στη χαμηλής ποιότητας παροχή ιατρικών υπηρεσιών από τις αναπτυσσόμενες χώρες και τις βασικές αρχές και standards ασφαλείας την εφαρμογή των οποίων αγνοούν προς όφελος του κέρδους , πράγματα που τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο δεν συναντώνται σε τετοιους αριθμούς.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

New Member
Και η Ελλάδα αναπτυσσόμενη χώρα ειναι, δεν ειναι αναπτυγμένη οπως αλλες ευρωπαικές χώρες. Και προφανώς θα βρεις πολυ κακές επιλογές στην Ελλάδα οπως μπορεις να βρεις και στη Τουρκία οπως και σε αλλες χώρες. Οποιος δεν ψάχνει και πάει οπου να ναι θα την πάθει ειτε στην Ελλάδα ειτε στην Τουρκία ειτε στην Αμερική ειτε σε μια αλλη ευρωπαική χώρα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στην Τουρκία που ειναι ασφαλείς και γνωστές και γινονται από γιατρούς και ειναι και καλύτερες από αλλες αντίστοιχες ελληνικές κλινικές σε αποτελέσματα. Το τι γινεται σε αλλες κλινικές στη Τουρκία δεν μπορει να παίρνει τη μπάλα και τις υπόλοιπες και αυτο ειναι τσουβάλιασμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς το παιδί εδώ πήγε σε μια άγνωστη κλινική και την έπαθε. Το ιδιο θα πάθαινε και αν πήγαινε σε μια άγνωστη κλινική εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετές και ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος στην Τουρκία που οι επεμβάσεις γινονται από γιατρούς και σε τιμές προσιτές.
Κάθε χώρα έχει καλές και κακές κλινικές. Και στην Ελλάδα μπορεις να βρεις αρκετές κακές κλινικές χαμηλού επιπέδου, οπως και σε αλλες χώρες της Ευρώπης. Στην Τουρκία υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές που ειναι και ανώτερες από τις αντίστοιχες Ελληνικές κλινικές και έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις οποίες οι μεταμοσχεύσεις γινονται από γιατρούς. Οποιος ψάξει και σε ξένα φορουμ μπορει να το διαπιστώσει. Οσο για τις τιμές δεν σημαίνει οτι επειδη έχουν χαμηλότερες τιμές οτι ειναι κατώτερης ποιότητας. Και επίσης υπάρχουν και πολυ ακριβές επιλογές στην Τουρκία που αυτοί οι γιατροί ειναι παγκόσμιου φήμης.
Στην Αμερική ας πούμε μπορεις να βρεις πολυ ακριβές κλινικές που παράγουν κακά αποτελέσματα και ειναι χαμηλού επιπέδου. Οπότε παίζει ρολο και η τοποθεσία στη τιμή μιας μεταμόσχευσης και δεν αντικατοπτρίζει τοσο τη ποιότητα. Άλλους μισθούς και έξοδα έχουν στην Αμερική και αλλα σε μια αλλη χώρα. Οπότε και γιαυτο έχουν διαφορετικές τιμές. Οπότε μια ακριβότερη τιμή δεν σου εξασφαλίζει τιποτα και πολλές φορές το χρησιμοποιούν ως μάρκετινγκ οτι επειδη σου προσφέρω μια υπηρεσία ακριβά οτι θα ειναι καλή ενώ δεν ισχύει...Και προσπαθούν να σε πείσουν οτι ειναι υψηλού επιπέδου προκειμένου να δικαιολογήσουν την αισχροκέρδεια τους.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάθαινε το ίδιο στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα όπως και άλλες Ευρωπαικές χώρες είναι χώρες δικαίου, η κλινική θα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης θα διωκόταν. Η Τουρκία δεν είναι και αυτό κάνει την διαφορά, αυτό ανοίγει την όρεξη για να γίνονται τέτοια σε ευρεία κλίμακα. Δεν έχει σχέση με το αν μια κλινική είναι κακή ή όχι.

shearer

New Member
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάθαινε το ίδιο στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα όπως και άλλες Ευρωπαικές χώρες είναι χώρες δικαίου, η κλινική θα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης θα διωκόταν. Η Τουρκία δεν είναι και αυτό κάνει την διαφορά, αυτό ανοίγει την όρεξη για να γίνονται τέτοια σε ευρεία κλίμακα. Δεν έχει σχέση με το αν μια κλινική είναι κακή ή όχι.
Η Ελλάδα ειναι μια αναπτυσσόμενη χώρα. Δεν έχω δει ποτέ να δικαιώνεται ασθενής στην Ελλάδα από επέμβαση που δεν πήγε καλά. Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετοί επιτήδειοι που παριστάνουν κάτι αλλο από αυτό που ειναι και καταλήγεις με τραγικό αποτέλεσμα.
Απλά λεω οτι δεν ειναι σωστό να μιλάει κάποιος γενικά για τη Τουρκία, ενώ υπάρχουν αρκετές ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος εκει που τηρούνται ολα τα standards και προσφέρουν καλά αποτελέσματα . Υπάρχουν ναι και πολλές άγνωστες κλινικές εκει που δεν ειναι καλές εννοείται και οι επεμβάσεις δεν γινονται από γιατρούς οπως η συγκεκριμένη που πήγε εδώ το παιδί, δεν εννοώ αυτές.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Η Ελλάδα ειναι μια αναπτυσσόμενη χώρα. Δεν έχω δει ποτέ να δικαιώνεται ασθενής στην Ελλάδα από επέμβαση που δεν πήγε καλά. Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν αρκετοί επιτήδειοι που παριστάνουν κάτι αλλο από αυτό που ειναι και καταλήγεις με τραγικό αποτέλεσμα.
Απλά λεω οτι δεν ειναι σωστό να μιλάει κάποιος γενικά για τη Τουρκία, ενώ υπάρχουν αρκετές ασφαλείς επιλογές να πάει κάποιος εκει που τηρούνται ολα τα standards και προσφέρουν καλά αποτελέσματα . Υπάρχουν ναι και πολλές άγνωστες κλινικές εκει που δεν ειναι καλές εννοείται και οι επεμβάσεις δεν γινονται από γιατρούς οπως η συγκεκριμένη που πήγε εδώ το παιδί, δεν εννοώ αυτές.
Μα τι είναι αυτά που ισχυρίζεσαι τώρα ;Δεν έχουν τιμωρηθεί επιτήδειοι για παραϊατρικά επαγγέλματα και κομπογιαννίτες Γιατροί;Που ζεις ;Έχουν πάει φυλακή για ιατρικές άπατες !Εχουν διωχθεί για κακουργήματα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πλάκα κάνεις; Μια και δύο φορές; Προφανώς και στην Τουρκία υπάρχουν καλές, απλά αν δεν πας σε αυτές τις 5-10 από κει και πέρα η άβυσσος και μάλιστα μια άβυσσος που δεν έχει καμμία σχέση με ότι συμβαίνει στην Ευρώπη, ακόμα και στην Ελλάδα. Αν το παιδί είχε πάει στην Γαλλία ή Βέλγιο ή στην Ελλάδα θα είχε διακαιωθεί και η κλινική θα είχε κλείσει και θα τον είχε αποζημιώσει χοντρά κάτι που είναι δύσκολο έως απίθανο στην Τουρκία. Αυτό που λέω δεν είναι ότι η Τουρκία δεν έχει καλές κλινικές, κράτος δικαίου δεν έχει.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

New Member
Και εγω ξέρω διάφορους που δεν τους έχουν κανει τιποτα στο χώρο γενικά της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα. Και προφανώς και στις μεταμοσχεύσεις έχεις δει κανένας να τιμωρείται στην Ελλάδα αν δεν πάει καλά το αποτέλεσμα του ασθενή...;; Στην Ελλάδα ειμαστε μη τρελαθούμε κιόλας δεν ειμαστε σε καμια σοβαρή χώρα. Ο καθένας ειναι οτι δηλώνει εδώ και ολοι κοιτάνε πως θα πλουτίσουν εύκολα..

alex7

Well-Known Member
Και εγω ξέρω διάφορους που δεν τους έχουν κανει τιποτα στο χώρο γενικά της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα. Και προφανώς και στις μεταμοσχεύσεις έχεις δει κανένας να τιμωρείται στην Ελλάδα αν δεν πάει καλά το αποτέλεσμα του. Στην ελλάδα ειμαστε μη τρελένεστε δεν ειμαστε σε καμια σοβαρή χώρα. Ο καθένας ειναι οτι δηλώνει εδώ.
Πόσων ετών είσαι;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και εγω ξέρω διάφορους που δεν τους έχουν κανει τιποτα στο χώρο γενικά της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα. Και προφανώς και στις μεταμοσχεύσεις έχεις δει κανένας να τιμωρείται στην Ελλάδα αν δεν πάει καλά το αποτέλεσμα του ασθενή...;; Στην Ελλάδα ειμαστε μη τρελαθούμε κιόλας δεν ειμαστε σε καμια σοβαρή χώρα. Ο καθένας ειναι οτι δηλώνει εδώ και ολοι κοιτάνε πως θα πλουτίσουν εύκολα..
H διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα θα τους πας στα δικαστήρια και είτε θα κερδίσεις είτε θα συμβιβαστούν και κάτι θα κερδίσεις αν έχεις case, στην Τουρκία ούτε καν θα τολμήσεις.

shearer

New Member
Υπάρχουν αρκετές καλες κλινικές στην Τουρκία να πας που ειναι ασφαλείς επιλογές και ειναι και καλύτερες από πολλές εδώ στην Ελλάδα με καλύτερα αποτελέσματα. Το οτι κάποιες δεν ειναι καλές όπως αυτη που πήγε το παιδί εδώ δεν σημαίνει οτι οι υπόλοιπες δεν ειναι καλές, και αυτό λέγεται τσουβάλιασμα οταν μιλάει κάποιος γενικά για Τουρκία. Και στην Ελλάδα μπορεις να βρεις κακές επιλογές οπως και στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού.

Μπλουζα