LoverBoy
Well-Known Member
Αντε με το καλό φιλαράκο μου!Καλησπέρα φίλοι καραφλομαχητές, την Δευτέρα μπαίνω για νέο γρασίδι!
Θα σας κρατήσω ενήμερους για τις εντυπώσεις μου/ πρόοδο εδώ ή σε νέο θρεντ αν είναι προτιμότερο!
Αντε με το καλό φιλαράκο μου!Καλησπέρα φίλοι καραφλομαχητές, την Δευτέρα μπαίνω για νέο γρασίδι!
Θα σας κρατήσω ενήμερους για τις εντυπώσεις μου/ πρόοδο εδώ ή σε νέο θρεντ αν είναι προτιμότερο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλή επιτυχία φιλε...τελικά που θα πας; καλύτερα να ανοίξεις νέο θρεντ στις παρουσιάσεις της κλινικής που θα πας..για να το βρίσκουν εύκολα.Καλησπέρα φίλοι καραφλομαχητές, την Δευτέρα μπαίνω για νέο γρασίδι!
Σε ποια κλινικη;Καλησπέρα φίλοι καραφλομαχητές, την Δευτέρα μπαίνω για νέο γρασίδι!
Καλή επιτυχία φίλε μου!Με το καλό σε περιμένουμε να μας πεις τα νέα!!!!Θα ανοίξω νέο θρεντ, ναι.
Στη Seneca θα το κάνω, ήταν να γίνει σήμερα αλλά λόγω ξαφνικού θέματος υγείας και επειγόντων εξετάσεων τους ζήτησα πριν 5 ημέρες να μεταφερθεί μια ημέρα μετά το ραντεβού (αύριο) και οι άνθρωποι ευτυχώς έκαναν ότι μπορούσαν και με εξυπηρέτησαν.
Οπότε αύριο μπαίνω