Είναι Αγγλίδα αδελφούλη ...Μπορω να πω χίλιους λόγους που δε συμφωνώ με αυτο .
Αλλα δε θα ειμαι αντικειμενικός επειδή εχω έρωτα με την Ισπανία και ειδικά με τη χωρα των Βάσκων .
Όλα bueno τα βλέπω .
Είναι Αγγλίδα αδελφούλη ...Μπορω να πω χίλιους λόγους που δε συμφωνώ με αυτο .
Αλλα δε θα ειμαι αντικειμενικός επειδή εχω έρωτα με την Ισπανία και ειδικά με τη χωρα των Βάσκων .
Όλα bueno τα βλέπω .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αστο !Είναι Αγγλίδα αδελφούλη ...
Αστο !
Αγγλιδα είναι που απλά δουλεύει στου LorenzoΜπορω να πω χίλιους λόγους που δε συμφωνώ με αυτο .
Όλα bueno τα βλέπω .
Η διαφορά μεταξύ Lorenzo και Pekiner είναι ότι ο Pekiner κάνει επέμβαση μόνο σε έναν ασθενή την ημέρα και όλα τα βασικά μέρη της επεμβασης μόνος του, ενώ ο Lorenzo κάνει νομιζω τρεις επεμβασεις την ημέρα και ο ιδιος μόνο την εμφύτευση. Επίσης ο Kaan είναι και expert στα beards.
Μπορω να πω χίλιους λόγους που δε συμφωνώ με αυτο .
Όλα bueno τα βλέπω .
Vago ο Lorenzo ειναι σα τον Hendrix μπορει μετα απο αυτον να βγηκαν πιο βιρτουοζοι, αλλα αυτος ανακαλυψε την ηλεκτρικη κιθαραΌντως η Ισπανική σχολη είναι παρα πολυ καλη, αλλά σε εμενα προσωπικά σε παγκόσμιο επίπεδο θεωρώ ότι μου αρέσουν περισσότερο οι Couto, HLC και Pekiner, οχι ότι δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα του Lorenzo (προφανως είναι αριστος γιατρος), αλλά δεν με τρελαίνουν τόσο όσο αυτών που προανέφερα.