Σκέψη για μεταμόσχευση 2024 - απόψεις/προτάσεις

tzor15

New Member
@JimKan1 @Kostas97

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και την συζήτηση, εν τέλει μετά την επανεκτίμηση στην κλινική ο γιατρός επέμενε (όπως όλοι σας) ότι φινα ειναι μονόδρομος για την κατάσταση μου και εν τέλει συμβιβάστηκα στην τοπική χρήση για να μετριάσω τον φόβο μου με τις παρενέργειες. Επέμεναν στην κλινική ότι το χάπι είναι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό αλλά κι εγώ επέμενα ότι προτιμώ τοπικά.

Επανεκτίμηση σε 6 μήνες και σε 1 χρόνο για σύγκριση και συζήτηση για εμφύτευση ανάλογα με την ανταπόκριση στην φινα.

Σας ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JohnPr

New Member
@JohnPr πως παει φιλε; Θα μας δειξεις την μεταμοσχευση σου τελικα η μας ξεχασες;
Καλησπερα φίλε! ναι αποτραβηχτηκα καπως μιας και μολις ειχα κανει αυτο το προφιλ, και απο ενθουσιασμο εγραψα πολλα και εδωσα πληροφοριες χωρις να ξερω πως λειτουργει ο χώρος εδώ. δεν θεωρω πως εχει να κανει με καποιο μαρκετινγκ αν δινεις πληροφοριες απο καπου που εισαι ευχαριστημενος, ειδικα οταν ειχα κανει και ερευνα για να καταληξω εκει που πηγα! παρολα αυτα εχεις δικιο στο οτι οντως πρεπει να ξεκινησω με καποιο ποστ ισως με το πως πηγε η ΜΕΤ μου και με καποιες περισσοτερες λεπτομερειες και σευχαριστω για την παρακινηση. Θα βαλω με την πρωτη ευκαιρια καποιες φωτογραφιες σε σειρά και θα ανεβασω για να μου πείτε και εσεις την αποψή σας.

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα φίλε! ναι αποτραβηχτηκα καπως μιας και μολις ειχα κανει αυτο το προφιλ, και απο ενθουσιασμο εγραψα πολλα και εδωσα πληροφοριες χωρις να ξερω πως λειτουργει ο χώρος εδώ. δεν θεωρω πως εχει να κανει με καποιο μαρκετινγκ αν δινεις πληροφοριες απο καπου που εισαι ευχαριστημενος, ειδικα οταν ειχα κανει και ερευνα για να καταληξω εκει που πηγα! παρολα αυτα εχεις δικιο στο οτι οντως πρεπει να ξεκινησω με καποιο ποστ ισως με το πως πηγε η ΜΕΤ μου και με καποιες περισσοτερες λεπτομερειες και σευχαριστω για την παρακινηση. Θα βαλω με την πρωτη ευκαιρια καποιες φωτογραφιες σε σειρά και θα ανεβασω για να μου πείτε και εσεις την αποψή σας.
Σε ενα φορουμ πληροφοριων για μεταμοσχευση μαλλιων, ενα κλαδο απιστευτα ανηθικο και διεφθαρμενο με ατελειωτα κατεστραμενα κεφαλια, ατελειωτα ψευτικα προφιλ με ψευτικες κριτικες που δημιουργουν υποστηρικτικα περιβαλλοντα και αφηγηματα για γιατρους αλλα και τοσο χρημα να διακυβευεται επετρεψε μας να ειμαστε καχυποπτοι οταν καποιος εμφανιζεται απτο πουθενα και λεει ξαφνικα οτι ειναι απολυτα ικανοποιημενος, συστηνει τον συγκεκριμενο γιατρο και λεει σε μελη να επικοινωνησουν μαζι του σε προσωπικο μηνυμα για πληροφοριες.

Αν η συμβολη σου ειναι καλοπροαιρετη μπορεις να ανοιξεις ενα νημα με πληροφοριες και φωτογραφιες της μεταμοσχευσης σου.

JohnPr

New Member
Σε ενα φορουμ πληροφοριων για μεταμοσχευση μαλλιων, ενα κλαδο απιστευτα ανηθικο και διεφθαρμενο με ατελειωτα κατεστραμενα κεφαλια, ατελειωτα ψευτικα προφιλ με ψευτικες κριτικες που δημιουργουν υποστηρικτικα περιβαλλοντα και αφηγηματα για γιατρους αλλα και τοσο χρημα να διακυβευεται επετρεψε μας να ειμαστε καχυποπτοι οταν καποιος εμφανιζεται απτο πουθενα και λεει ξαφνικα οτι ειναι απολυτα ικανοποιημενος, συστηνει τον συγκεκριμενο γιατρο και λεει σε μελη να επικοινωνησουν μαζι του σε προσωπικο μηνυμα για πληροφοριες.

Αν η συμβολη σου ειναι καλοπροαιρετη μπορεις να ανοιξεις ενα νημα με πληροφοριες και φωτογραφιες της μεταμοσχευσης σου.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν σκέφτηκα ποτέ πως λειτουργεί και ούτε πήγε το μυαλό μου σε όσα αναφέρεις. Εννοείται ή όποια καχυποψία για αθέμιτο μάρκετινγκ είναι απόλυτα κατανοητή και σε ευχαριστώ που πήρες τον χρόνο να μου εξηγήσεις τόσο αναλυτικά την κατάσταση ! Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα ανοίξω σύντομα νήμα με λεπτομέρειες σωστά οπως πρέπει και φωτογραφίες και θα χαρώ να δω εκεί την άποψη σας για το αποτέλεσμα μου!
Καλη εβδομάδα σε ολους :)

Μπλουζα