Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μενεις στην αγγλια και θες να ερθεις στα μεντι ζενες να κανεις μεταμοσχευση..?? Και εχεις συζητησει και με την kord κιολας και σου φαινονται πολλα τα λεφτα της kord,που οι μισθοι σας εκει ειναι 2000-3000€ το μηνα??σαν να μην μας τα λες καλα ρε φιλε.!
. Τελικα τα μεντιζενες γιατι δεν ειναι καλα? δεν κανουν καλη δουλεια? εχει ασχημο αποτελεσμα η εμφυτευση?
Καταρχην ,μπερδευεσαι ειναι,οχι περδευεσαι η περδευτηκες που γραφεις..μολις το ειδα λεω,τι γραφει ο τυπος.!μου λεει οτι κλανω και μου το λεει μορφωμενα??χαχα!,anyway κολησε του γερου η βελονα εισαι.!εδω ολοκληρο αρθρο οτι δεν ειχαν αδεια ποσο καιρο,τους κυνηγησανε εισαγγελεις κτλ,τους το ειχαν κλεισει κιολας μια περιοδο,μεχρι τωρα εδω και 10+ χρονια που ειναι το φορουμ ,ενα αποτελεσμα δεν εχουμε δει απο εκει και εσυ το κολλημα σου,επειδη ειναι φτηνοι..το φτηνο το κρεας ουτε οι σκυλοι δεν το τρωνε να ξερεις..προβληματισου λιγο γιατι
ναι σωστα ειναι μπερδευεσαι. εφαγα ενα μ! Το αρθρο που λεει οτι δεν εχουν αδεια το διαβασα . απλα ηθελα να ρωτησω/ξερω, αν ειναι μονο αυτο το προβλημα! Απο περσι εβγαλαν αδεια?Ασχετου αδειας , κανουν καλη δουλεια.? Μονο μια περιπτωση διαβασα εδω που δεν ηταν ικανοποιημενος καποιος. Ξερουμε απο αλλους αν ειχε επιτυχια?
Κ γιατι δεν τους το κλεινουν αφουν δεν εχουν αδεια? εσυ απο αυτους που εχετε Ελλαδα που θα πηγαινες? εχεις κανει εμφυτευση?
Ρε θα τρελαθουμε τελειως με δαυτον...ρε φιλαρακι εισαι αγγλια κ θες να ρθεις μεντι ζενε για να κανεις εμφυτευση;;; σορρι που στο λεω αλλα κατι δεν στεκει σ ολο αυτο...!! Δηλαδη εισαι διπλα σε καλες κλινικες στην βρετανια οπως η royal clinic που εκανε ο ρουνει κ θες να ρθεις μεντι ζενε στη πατησιων να κανεις εμφυτευση;;
Στην Αγγλία ο Farjo είναι ένας απο τους δυνατούς , εκεί ήταν και ο Lorezo για κάμποσα χρόνια...Στην αγγλια ποιος ειναι ρε φιλε μεγαλο ονομα??μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι φιλε οι δυνατοι γιατροι και δεν ειναι προς αγγλια μερια..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
στην αγγλια μενω κ ειχα δει σε σαιτ οτι ζητανε κοντα 4000 ευρω. λιγο πιο κατω ισως. Κ θα ειναι κ διπλα στο σπιτι μου που λεει ο λογος γιατι Αγγλια μενω. Τελικα τα μεντιζενες γιατι δεν ειναι καλα? δεν κανουν καλη δουλεια? εχει ασχημο αποτελεσμα η εμφυτευση?
Παιδια οταν καποιος δεν γνωριζει απο μεταμοσχευση μαλλιων ναι θα ρωτησει και για αυτους και για την k*rd. Γιατι απλα δεν ξερει.
Φιλε μου σε αυτα τα ινστιτουτα δεν θα πω κλινικη τη m*di je. Δεν θα εχεις φυτρωση στα ελαχιστα μοσχευματα που θα σου βαλουν και οσα βγουν θα ειναι αφυσικα. Εχουμε ακουσει και δει περιπτωσεις. Βασιζονται μονο στη διαφημιση και οχι στα αποτελεσματα που βγαζουν. Οποιος τσιμπησει τσιμπησε.
Για Ελλαδα σε δυο κλινικες μπορεις να παρεις αποτελεσμα advanc*d hair cl*nic και dh* . δες τα αποτελεσματα στο φορουμ για να παρεις μια ιδεα. Ξεχνα τις κλινικες που λενε 79ευρω οι 100τριχες.
otan diabazeis apantiseis, ti leei autos? k exeis rwtisi 22000 fores to idio pragma ktl... auto einai to ligotero eirwniko.Κανεις δεν έχει σκοπο να σε ειρωνευτει φιλε . Σκοπος του φόρουμ ειναι η ενημέρωση και παρέχεται δωρεάν και αμεσα . Τωρα αν αυτο που ακουμε δεν μας αρεσει ειναι αλλο θεμα .
Στην Αγγλία ο Farjo είναι ένας απο τους δυνατούς , εκεί ήταν και ο Lorezo για κάμποσα χρόνια...
otan diabazeis apantiseis, ti leei autos? k exeis rwtisi 22000 fores to idio pragma ktl... auto einai to ligotero eirwniko.
ρωτησα για τα μεντι γιατι δεν ηξερα κ περα απο το θεμα της αδειας δεν ειδα κατι αλλο . Ο Δημητρης απαντησε κ ειπε κατι περι του θεματος κ καταλαβα.
Εγώ θα σας πω το εξής.δεν ειρωνευτηκαμε ,αστειευομενοι τα γραφουμε, χρειαζεται και το πειραγμα.