kharmacoma
Well-Known Member
Αν δεν κάνω λάθος έχει 7 Έλληνες μέλη η ISHRS οπότε πως είστε μόνο εσείς και ο Ζοντος;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν δεν κάνω λάθος έχει 7 Έλληνες μέλη η ISHRS οπότε πως είστε μόνο εσείς και ο Ζοντος;
Αγαπητέ, έχοντας κάνει μια 3 ετη καμπανια μεχρι σημερα ενημερωνοντας για τους κινδυνους και τα ...κακοτοπια της ΜΕΤ στην Ελλάδα,
εχω συνολο >8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ views στο youtube.
Στην Ελλάδα....
..........................................................................................................................................................................................................................................................
Οκ, αλλα καιρός να δουμε και τακτικα, συνεχη και διαφορων ειδων αποτελεσματα ειτε σε συνεδρια, ειτε στο site τους ειτε και εδω μεσα.
Δεν συμφωνεις?
Δυο προυποθεσεις θα πρεπει παντα να ικανοποιουνται για να κριθει μια μεταμοσχευση επιτυχης στο τεχνικο κομματι,η φυσικοτητα του αποτελεσματος και η ορθη διαχειριση δοτριας.................................................................................................
............................................................................................................................................
υ.γ.Επειδη ειδα το σχολιο μου για εξακριβωση των πτυχιων των τεχνικων που αναλαμβανουν το ΚΕΦΑΛΙ μου σου προκαλεσε γελιο,οχι μονο πρεπει να το κανουν ολοι οι ασθενεις αλλα αν χρειαστει να βγαζουν και φωτογραφια τα πτυχια για περαιτερω διερευνηση.Ετσι πρεπει,λεφτα δινεις και πρεπει να απαιτεις οτι χρειαζεται για να διασφαλισεις την ψυχολογικη σου ηρεμια,αλλο αν τα λεφτα ειναι λιγα,προβλημα τους..εγω τα δινω οποτε εχω το δικαιωμα να απαιτω κιολας
Αυτές τις γενικεύσεις καυτηριάζω,'ωστε να μην προκύπτει πως μία ολόκληρη χώρα με αναρίθμητες επιλογές,δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή για μμ,
όπως επίσης να μην αυτοπροβάλλετε κανείς εγχώριος ως η μοναδική επιλογή στην Ελλάδα,γιατί όλοι οι άλλοι είναι κομμώτριες.
Όταν γενικεύεις μια κατάσταση και το πετάς σκοπίμως στον αέρα για τους γνωστούς λόγους,τότε αυτόματα έχεις κάνει το πρώτο σκόπιμο λάθος.
Η ισοπέδωση και λάσπη κάτω από τον υποφαινόμενο μανδύα της αλήθειας,όση αλήθεια και να περιέχει,έχει ήδη δημιουργήσει στρέβλωση και κακή εικόνα και μετά τρέχεις να αναστρέψεις την κατάσταση.
Προφανώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Μακαρι να μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου.
Εγω δεν ειμαι καθόλου ικανοποιημένος από το επίπεδο.
Αλλα μπορούμε κάλλιστα να το αναλυσουμε όποτε θες σε ξεχωριστο νημα, χωρις όμως αηδίες κάποιων τυπου "επιθεσεις σε συναδελφους", ειδικα οταν δεν ειναι καν συναδελφοι και όταν λέω πάντα και μονο την αλήθεια.
Τα περιστατικα που ανεφερα τα ανεφερα όχι ως τον μεσο όρο, αλλα ως τους αόρατους κινδύνους @Aris81 στην Ελληνική αγορά.
Ο κλασσικος ελεφαντας στο δωματιο για τον οποίο δεν μιλάει κανεις.
Προφανώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Θα πρέπει να εξηγείτε σε ποιους απευθύνεστε και να το διευκρίνιζετε επαρκώς και όχι να αναφέρεστε σε μια εικόνα που μπορεί να είναι αληθής,αλλά σε καμία περίπτωση η εξαίρεση δεν αποτελεί κανόνα των μμ στη Ελλάδα.
Μα επουδενι δεν είπα ότι είναι υψηλό.Τώρα για να τα λέμε και όλα Vlafo εγώ θα συμφωνήσω ότι το επίπεδο δεν είναι υψηλο, μάλλον μέτριο. Αν εξαιρέσεις 2-3 ονόματα (και αυτά με τα αντίστοιχα αστεράκια) η Ελλάδα δεν προσφέρει υψηλού επιπέδου μμ όπως Ισπανία, Τουρκία ή και η Κύπρος που είναι το 1/10 σαν χώρα. Τόσα χρόνια τα φωνάζουμε στο φόρουμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπορείς να μπεις μέσα στο φόρουμ στις παρουσιάσεις,και να δεις τα αποτελέσματα τους.Για Κύπρο θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες,και μέσα από το φόρουμ δεν είναι αυτή η εικόνα που παρουσιάζεται,αλλά δεν θέλω να ανοίξω τώρα τους ασκούς και δεν έχω και όρεξη.
vlafo
οχι να μας πεις!. πολυ ειμαστε εμεις που λεμε να παμε κυπρο για μεταμοσχευση
3-4 είπα, 6-7 είναι πολλοί.Για πες το 6-7.
ο Τιρκάλας δουλεύει μόνος.Εκ των πραγμάτων μπορεί να παράγει 1 ή μισό αποτέλεσμα την ημέρα.Αν αλλάξει το μοντέλο και το κάνει σα του Βεκρή που δουλεύει με μοντέλες νοσηλεύτριες προφανώς και θα παράξει πολλες μεταμοσχεύσειςΔυστυχώς oι μόνες που έχουν πραγματικό output στις μμ είναι η DHI και Advanced. Για μένα καμμία από τις 2 δεν είναι στο 7 (και ας έχουν αντίρρηση κάποιοι για την Advance). Ο (υπό διερεύνηση) ελπιδοφόρος Τυρκάλας πχ με ένα περιστατικό την ημέρα (ή μισό) είναι σαν να μην υπάρχει (με τον τρόπο που δουλεύει). Toν βλέπεις, σε 5-6 μήνες πλαφόναρε. Για να πεις ότι έχεις πραγματικό output για τις μάζες θες 6-7 τέτοιους για το μέγεθος της χώρας όπως συμβαίνει στην Ισπανία.
200 μμ το χρόνο και μόνος αν είσαι δεν είναι λίγες.ο Τιρκάλας δουλεύει μόνος.Εκ των πραγμάτων μπορεί να παράγει 1 ή μισό αποτέλεσμα την ημέρα.Αν αλλάξει το μοντέλο και το κάνει σα του Βεκρή που δουλεύει με μοντέλες νοσηλεύτριες προφανώς και θα παράξει πολλες μεταμοσχεύσεις