Ωραια,επομενως ποια ειναι η λυση που προτεινεις εσυ;Εγω τουλαχιστον προσπαθω να δωσω καποιες ,εσυ εκτος απο το να τις υπονομευεις τι εχεις να αντιπροτεινεις;Να επιλεγουν οι ασθενεις με γνωμονα το ινσταγκραμ των κλινικων και τα διαφορα facebook group που τους ανηκουν;
Προτεινε μου εσυ κατι για να εχει νοημα η συζητηση μας και να μπορεσει να βοηθηθει οποιος το χρειαστει.
Δεν γινεται ολες οι αρνητικες κριτικες προς την κλινικη του cinik(και ειναι απειρες στο διαδικτυο αρκει να ψαξει καποιος) και των υπολοιπων τουρκικων κλινικων να βαφτιζονται στημενες απαντησεις αντιπαλων κλινικων με στοχο να τους πληξουν.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
Eγώ μέσα από το νήμα μου έχω γράψει κάποιες συμβουλές,όχι για να πάει κάποιος στην Elite,αλλά γενικά στο ενδεχόμενο να πάει κάποιος Κων/πολη.
Δεν έχω λόγο να υπονομεύσω τις προτάσεις σου,απλά καυτηριάζω κάποιες που είναι μη ρεαλιστικές και απλά ευσεβείς πόθοι
και σου ζήτησα,μιας και έχεις γνώση από Τουρκία,να μας αναλύσεις επί του πρακτέου τις προτάσεις σου.
Υ.Γ.Σε ειχα ρωτησει πως θα αισθανοσουν αν προτεινες εσυ την κλινικη αυτη σε εναν φιλο σου ή γνωστο σου και γυρνουσε με τετοιο κεφαλι οπως του παιδιου στις φωτο.Θα ενιωθες τυψεις;
Επισης αν δεν ηταν αληθινο περιστατικο ο ιδιος ο γιατρος ή τα ατομα που ειναι στις υπηρεσιες του θα ειχαν φροντισει να ασχοληθουν με το νημα του παιδιου στο ξενο φορουμ και να γραψουν κατι και να τον διαψευσουν.Κατι τετοιο δεν εγινε ποτε φυσικα οπως δεν γινεται και στο συνολο αυτων που φευγουν απογοητευμενοι απο την κλινικη,η αντιμετωπιση ειναι η ιδια ,δεν σας ξερουμε,μην μας ενοχλειτε,ο γιατρος πνιγεται στην δουλεια ,δεν εχει χρονο κτλ.
Για να φτάσω να προτείνω κάποια κλινική,πρέπει η συγκεκριμένη κλινική να δουλεύει σε βάθος χρόνου σε υψηλό επίπεδο και να παρουσιάζει σταθερά αποτελέσματα.
Όπως θα έχεις δει,δεν έχω προτείνει κάποια και έχω επισημάνει ότι η Κων/πολη δεν είναι για όλους.
Απλά το γεγονός ότι τσουβαλιάζεις όλες τις κλινικές,είναι άτοπο και παράλογο.
Όσο για τα περιστατικά,αυτό που σου λέω είναι πως υπάρχουν τόσο θετικά,όσο και αρνητικά περιστατικά στο internet,που είναι στημένα.
Αν εγώ θέλω να καταγγείλω την Elite,θα φροντίσω αρχικά να πείσω για το πως/πότε/που έγινε η μμ,πράγμα πολύ εύκολο.
Και μετά θα δείξω το κεφάλι μου.
Τέλος,μιας και έχεις αρχίσει μία εκστρατεία κατά των μμ στην Κων/πολη,
μπορείς κάλλιστα να δεις τις μμ που έχουν παρουσιαστεί στο forum,
αν έχουν τηρηθεί κάποιες βασικές αρχές μμ,αν είμαστε ευχαριστημένοι,κ.λ.π.