Θέλω να πω κάτι ως νέο μέλος.
Πρώτον όταν μπήκα στο φορουμ μπερδεύτικα ποιός μιλάει σε ποιόν διότι με τα μπλοκαρίσματα ο ένας στον άλλο και μεταφορές-κοπτοραπτικές θεμάτων, αν δεν ξέρεις τι έχει συμβεί και ποιός τσακώθηκε με ποιόν, χάνεις τη μπάλα.
Πάμε στο ζητούμενο. Παρακολουθούσα το σαιτ 3-4μήνες περιπου ανώνυμα πριν εγγραφω.
Πρώτα εντόπισα την dhi και παρα το ότι την αναφέρουν ως καλή είδα πως προσφέρει μέτριες πυκνότητες και η όλη συζήτηση μαζί τους εξελίχθηκε σε παζάρι -τόσα τριχοθυλάκια σε μία Αλφα τιμή-τόσα για μία Βήτα τιμή και κάτι τέτοια και ένιωσα πως παζαρεύω τρίχα-τρίχα το αποτέλεσμα μου χωρίς να ξέρω ακριβώς πόσο μου φτάνει.
Επειδή μένω μακριά η συζήτηση έγινε με φωτογραφίες και τηλεφωνικά.
Μετά έπεσε το μάτι μου στην ahc. Είδα το νημα του Δημήτρη , δεν μου άρεσε το φινίρισμα του μπροστά αλλά έπιασε φοβερή πυκνότητα. Μίλησα με την κλινική και ένιωσα πολύ άνετα στο θεμα της τιμης γιατι μου ειπαν, θέλουμε τόσα και πάμε για το μέγιστο αποτέλεσμα, πράγμα που δεν ένιωσα με το παζαρι της dhi.
Διάβασα 1-2 ακόμα νήματα είδα το θέμα με τα τετραγωνα ( επειδή δεν τα κουρεύω κοντά οπως φαινεται στις φωτος μου) δεν με πειράζει για τώρα. Κρατάω όμως τις επιφυλάξεις μου για το μέλλον γιαυτό θα ζητήσω αν γίνεται να απλωθεί λίγο η περιοχή λήψης, αλλά αν αυτό δημιουργεί κάποιο θέμα και αργούν στην εξαγωγή ή δεν ξερω τι αλλο δεν θα εμπλακώ παραπανω στη διαδικασία τους.
Σεβαστό απο μέρους μου να δουλέψουν όπως ξέρουν.
Καλύτερα τετραγωνο και να το ξερω απο πριν, παρα να γίνω πειραματοζωο και να παει κατι στραβα πανω στην επεμβαση επειδη ζητησα να δουλεψουν διαφορετικα απο τον τροπο που ξερουν. (Δικη μου αποψη).
Όσον αφορα το νημα του Δημητρη, Ναι μεν με επιρρεασε στο να ερθω σε επαφη με την κλινικη ομως το κλεισιμο δεν το εκανα λεγοντας θελω να γινω σαν τον Δημητρη.
Το κλεισιμο εγινε επειδη μου εξηγησαν πως κυνηγουν το μεγιστο αποτελεσμα στο εκαστοτε πελατη με βαση την δοτρια του εννοείται. Αυτό ήταν που με κέρδισε. Δεν ένιωσα πως παζαρεύω για λίγες τρίχες παραπάνω και αν δεν με φτάσουν θα έχω αραιό αποτέλεσμα. Αυτά τα γράφω να τα δει και η dhi αν διαβάζει αν και τους τα ειπα τηλεφωνικως οταν ειπα πως δεν θα προχωρησω μαζι τους.
Αρα
1. Κανενας Δημητρης για μενα.
Εγω μονος μου επελεξα.
2. Αν μου παει κατι στραβα δεν θα πω δεν με κανατε σαν τον Δημητρη οπως δεν θα ελεγα και στην dhi δεν με κανατε σαν την αφισα που εχετε κρεμασμενη απ εξω. Ειναι αστείο (αποψη μου) να λεμε δεν με κανατε σαν αυτόν που είδα στο φορουμ.
Αλλη τριχα ο ενας αλλη ο αλλος αλλο δερμα, αλλη δεκτικότητα το δερμα αλλη ζωη το τριχοθυλακιο κλπ. Το θεωρω αυτονοητο.
3. Οσον αφορα τον ενθουσιασμό-πόρωση του Δημήτρη για την κλινική τον καταλαβαινω απολυτα.
Εγω θα ημουν και πιο επιμονος μπορω να πω αν ειχα το αποτελεσμα που ηθελα (και ξανα λεω δεν τον λεω τελειο γιατι δεν εχει πυκνοτητα μπροστα αλλα αν αυτος νιωθει ευχαριστημενος μπραβο του,) σεβαστο και λογικο ομως να θελει να επιβεβαιωσει την επιλογη του οταν ολοι πεφτετε πανω του.
Σε καμία περίπτωση δεν τον βλεπω τσιρακι, τον βλέπω ως παθιασμενο μελος οπως θα εβλεπα πχ εναν Ολυμπιακο ή Παναθηναικο σε ποδοσφαιρικό φορουμ.
Ο Ολυμπιακος δεν θελει να παραδεχτει το πεναλτι και ο Παναθηναικος δεν θελει να παραδεχτει πως εχασε δικαια.
Ο Δημήτρης δεν ενεργει και δεν μιλα διαφορετικα απο οτι θα μιλουσε ενας μορφωμενος αλλα πορωμενος φιλαθλος που θελει να κρατα ψηλα την ομαδα του. Και δεν καταλαβαινω γιατι πασχιζετε να τον κανετε να πει πραγματα που δεν νιώθει να πει. Τον θεωρείτε υποκειμενικό;; Οκ. Αποδεκτό και ΤΕΛΟΣ. Δικαιωμά του να τα βλεπει ολα Κοκκινα.
Φαινεται οτι τα βλεπει ολα κοκκινα αλλωστε. Το αποδεχομαστε , φυλαγόμαστε και τελος.
4. Ναι ενα ατομο μπορει ανετα να τρωει "ασκοπα" τον χρονο του διαβαζοντας νηματα αλλων χωρις να εχει προσωπικο ωφελος. Μου εχει συμβει να γραφτω σε ενα φορουμ που δεν με ενδιεφερε πχ βολευ και μετα να κολλησω εκει.
5. Δεν θα ανοιγα νημα αν δεν υπηρχε ο Τολ να μιλησει για το πεσιμο σε νεα μελη που οντως υπαρχει. Δεν θα μιλαγα καν γιατι με οσα εγραψα φαινεται λες και μπηκα να στηριξω τον Δημητρη και ενω ειμαι ευγενικος αν μου την πεσουν 3-4 να με λενε ελεφαντα, θα γινομουν κακος, (Αυτο να το προσεξετε λοιπον αν θελετε)
6 Ενα πραγμα διαβασα που με,παραξενεψε αυτο που λετε για τα γαντακια-σκουφακια που δεν χρησιμοποιεί αν κατάλαβα σωστά η εν λόγω κλινη;;; Μπορει καποιος να με ενημερωσει τι εχει συμβει με αυτο;;