Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ η το αποτέλεσμα .Τι φταίω εγώ ;Α ρε Alex, μας έκανες την καρδιά περιβόλι πρωί πρωί με το μπήκα φόρουμ...
Vlafo διάβασε το νήμα του τύπου από την αρχή και θα καταλάβεις .Εδώ μιλάμε για πραγματική πανωλεθρία.
Δυστυχώς τέτοια cases πολλά και θάβονται από όλες τις κλινικές ανεξαιρέτως.
Η πραγματικότητα αν την ξέρανε οι περισσότεροι σε βάθος θα τρομάζανε.
Vlafo διάβασε το νήμα του τύπου από την αρχή και θα καταλάβεις .
Πήγε και έκανε laser στους 3.5 μήνες !!!!
Για την ερυθρότητα στη ληπτριαΤι laser δηλαδή? και ποιος ο λόγος?
Ε ναι ρε φίλε, είναι δυνατόν?Και προφανως κάποια τέτοια πατατια (laser) θα ευθύνεται
Ποιοι; Η κλινική;Ε ναι ρε φίλε, είναι δυνατόν?
Και του είπαν ότι δεν επηρεάζει τα τριχοθυλάκια και το πίστεψε !
Εκεί που πήγε να κάνει laser στη ληπτριαΠοιοι; Η κλινική;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αυτό επηρέασε τη φύτρωση?Vlafo διάβασε το νήμα του τύπου από την αρχή και θα καταλάβεις .
Πήγε και έκανε laser στους 3.5 μήνες !!!!
Δεν είπα ότι φταις φίλε. Είμαι ακόμα Κύπρο, οπότε καταλαβαίνεις.Εγώ η το αποτέλεσμα .Τι φταίω εγώ ;
Δε ξέρω ρε τρελέΕσύ δηλαδή θεωρείς ότι αυτό επηρέασε τη φυτρωση?
Και τα χαμένα μαμά τι σχέση έχουν που χαθήκανε?
Εδω προφανως και φταίει το laserΔε ξέρω ρε τρελέ
Αλλά στους 3.5 μήνες ούτε κούρεμα δε θα έκανα στη ληπτρια .
Δεν είμαι ειδικός, δε γνωρίζω, αλλά τα laser έχουν θερμότητα που επηρεάζει τα εσωτερικά στρώματα του δέρματος .
Ας απαντησει κάποιος που γνωρίζει το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια εφαρμογή επάνω στη διαδικασία της φυτρωσης
Δεν είπα ότι φταις φίλε. Είμαι ακόμα Κύπρο, οπότε καταλαβαίνεις.
το laser σε 2 μικρά το έκανε δοκιμαστικά για να δει πως θα επουλωθεί η περιοχή λόγω της πολύ έντονης ερυθρότητας στους 3μησι μήνες. Δεν το έκανε καν σε όλη την περιοχή. Εδώ βλέπουμε ότι ειχε χάσει όλα τα δικά του μαλλιά από την επέμβαση σε όλη την περιοχή στους 3μησι μήνες και δεν ειχε ακόμα φύτρωση σε όλη την επιφάνεια.Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αυτό επηρέασε τη φύτρωση?
Και τα χαμένα μαμά τι σχέση έχουν που χαθήκανε?
ΦίλεΔε ξέρω ρε τρελέ
Αλλά στους 3.5 μήνες ούτε κούρεμα δε θα έκανα στη ληπτρια .
Δεν είμαι ειδικός, δε γνωρίζω, αλλά τα laser έχουν θερμότητα που επηρεάζει τα εσωτερικά στρώματα του δέρματος .
Ας απαντησει κάποιος που γνωρίζει το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια εφαρμογή επάνω στη διαδικασία της φυτρωσης
ναι 2 μικρά σημεία έκανε για να δει πως θα ειναι. Και δεν έπεσαν καν οι τριχες σε εκείνα τα σημεία που έκανε το laser. Δεν ειναι laser αποτρίχωσης αυτό, ειναι απλά για επούλωση από ερυθρότητα. Δεν εισέρχεται εσωτερικά αλλά εξωτερικά στην επιδερμίδα, αφού δεν του έριξε καν τις τρίχες σε εκείνα τα σημεία...Φίλε
Τα μμ το δέχομαι ότι μπορεί να επηρεάστηκαν.
Ενδεχομένως.
Τα μαμά το ξαναλέω δεν έχουν καμία σχέση,και αυτό είναι καθαρή μαλακία του γιατρού.
Για να τα λέμε όλα.
Και οπως ανέφερε ο jersey δεν έκανε παντού.
Δε ξέρωΦίλε
Τα μμ το δέχομαι ότι μπορεί να επηρεάστηκαν.
Ενδεχομένως.
Τα μαμά το ξαναλέω δεν έχουν καμία σχέση,και αυτό είναι καθαρή μαλακία του γιατρού.
Για να τα λέμε όλα.
Και οπως ανέφερε ο jersey δεν έκανε παντού.