Δεν ειναι κριμα να φαινεστε προπετης?
Μαλλον, κυριε γιατρε, δε γνωριζετε καλα τη νεοελληνικη γλωσσα.
Δεν έχω ξεχασει τις προσβολές
Ο χαρακτηρισμος "προπετης" δεν ειναι προσβολη στη δικη μας γλωσσα;
Προσωπικα εγραψα ενα καθολα ευγενες σχολιο για τις live μεταμοσχευσεις της κλινικης σας και εσεις αρχισατε παλι τις προσβολες.
Μαλλον δε γνωριζετε τη σωστη χρηση της μητρικης μας γλωσσας.
Και, επειδη ποτέ δεν πετω λασπη στον ανεμιστηρα, παραθετω τα αποδεικτικα στοιχεια για οσα εγραψα.
Επισημες live παρουσιασεις της κλινικης του κ. Αναστασακη:
22-23 Ιουλιου 2020 ανδρας 41 ετων
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
23 Ιουλιου 2020 ανδρας 28 ετων
7 Αυγουστου 2020 ανδρας 34 ετων
(Μαλιστα η κοροϊδια ειναι οτι στο συγκεκριμενο περιστατικο στις 24 Νοεμβριου γραψατε οτι σε δυο μερες θα ποσταρετε εξελιξη 3μηνου...οσο την ειδατε εσεις αυτη την ενημερωση, αλλο τοσο την ειδαμε και εμεις...ακομη την περιμενουμε, ας εχουν περασει 4 μηνες απο τοτε!!!)
Επισης υπαρχουν 3 περιστατικα με συμπληρωμενο το τριμηνο. Δε θα επρεπε να εχουμε καποια ενημερωση;
12 Δεκεμβριου ανδρας 31 ετων
13 Δεκεμβριου
14 Δεκεμβριου
Δυο διαφορετικα περιστατικα...ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
Επομενως, κυριε Αναστασακη, μπορειτε να μας παρουσιασετε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ απο τα παραπανω live περιστατικα;
Προσωπικα δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ live περιστατικο ολοκληρωμενο απο την κλινικη σας.
Ειμαι, λοιπον, προσβλητικος και "βαλτος", οπως με εχετε αποκαλεσει, οταν γραφω για μη ολοκληρωμενες παρουσιασεις που περιεχουν μονο την τοποθετηση και οχι το βασικο ζητουμενο...την εξελιξη και την ολοκληρωση;
Πως, λοιπον, να εχουμε μια ολοκληρωμενη και αντικειμενικη αποψη για τις ικανοτητες σας, χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑ live περιστατικο;
Ευχαριστω πολυ για την αναμενομενη απαντηση σας.