Δλδ έχει λήξει πως? Μην απαντώντας ο γιατρός στο αν ισχύει η όχι? Σε κάτι τόσο σοβαρό?εγώ αν με κατηγορουσαν για κάτι τέτοιο ,θα τους ξεδόντιαζα..αν δεν ίσχυε βεβαίως..τωρα το πλαίσιο που έχεις θέσει..((πλαίσιο που έχεις θέσει??)) Ιατρε,δεν είμαστε στην κλινική που είσαι αφεντικό..εδώ είσαι ο εργαζόμενος και εμείς οι εργοδότες..τα πλαίσια ,θέτονται από εμάς ,όχι από εσένα..πλερώνουμαι κύριε..τέλος πάντων..εγώ αν και τα δύο μέλη,Άλντο και τζακσμιθ,συμφωνούν να δείξουν τα email που τους ειχες στειλει και έλεγες αυτά που αναφέρουν ,συμφωνησεις και εσύ να δημοσιευτούν,να
δείξουν φωτό πριν τη μεταμόσχευση και βγούμε σε εξωτερικές συνθήκες με ηλιοφάνεια ώστε να φανεί ακριβώς το μετά και όχι με χτένισμα κάλυψης και μέσα στην κλινική,έρχομαι για live βίντεο..να δουν όλοι ακριβώς τι πήραν ως αποτέλεσμα και ποια τα προβλήματα που είχαν οι επεμβάσεις τους..
Όπως προανέφερε ο φίλος μου
@CVIAL ,πολύ εύστοχα κιόλας ο αερατος είναι ευγενική φιγούρα και ΔΕΝ έχει εμμονές..παπατζιλικια δεν αντέχει να διαβάζει μόνο..θα κάνω ένα βήμα πίσω και δεν θα συνεχίσω να αναφέρομαι για να μην γίνομαι γραφικός..αν και όλοι ξέρουμε τι ισχύει σε αυτές τις δύο περιπτώσεις..
Τώρα για τα αποτελέσματα τα μέτρια,μην με προκαλείς γτ δεν ξέρω πιο να πρωτοδιαλεξω..ότι σου είπα,2-3 είναι καλά .τα άλλα,κλαφτα Χαραλαμπε..θέλουν άλλη μια ακριβώς ίδια επέμβαση για να έρθουν στα ίσια τους από άποψη πυκνότητας.