Τελικά το cult είναι πολύ μεγαλύτερο από οσο φανταζόμουν! Που να μην προλάβαινα να το γράψω!
Τι ακριβώς μπορεί να έχω παρανοήσει?
Φυσικά και δεν έχω δει ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις του, ούτε οι εργαζόμενοι του παίζει να μην τις έχουν δει όλες. Επίσης αλίμονο αν επιλέγαμε χειρουργούς (για όλες τις ειδικότητες) έχοντας δει ΟΛΑ τα περιστατικά τους για να κρίνουμε αν είναι ικανοί και αν... έχουν ethical standards!
Ισχυρίζεσαι ότι γράφουν όλα τα περισταστικά του ξεκάθαρα στο YT ότι οι ασθενείς παίρνουν φιναστερίδη?
Για το κομμάτι της προκατάλειψης - Σίγουρα, όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια μορφή bias, απλά οι περισσότεροι δεν το αντιλαμβανόμαστε. Απο πλευράς μου απλά γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως λειτουργούν πολλοί γιατροι (έχοντας συγγενείς και πολύ καλους φίλους γιατρούς). Αυτό που λέω για τον Lorenzo δεν ειναι απαραίτητα για όλους μεμπτό, γράφω απλά πως το να μην το λέει ξεκάθαρα μειώνει την αξία των αποτελεσμάτων του.
Τώρα αν είμαι ανταγωνιστής, όντας γραμμενος σε καραφλοφορουμς από το 2014-2015 για να ενημερωθώ, το θεωρώ αστείο να το απαντήσω
Φάρμακα για υπερπλασία του προστάτη που συμπτωματικά και ως side effect βρέθηκε ότι βοηθούν στην τριχόπτωση, μαζί με το πακετάκι του χημικού ευνουχισμού, αρνούμαι να πάρω. Όταν και αν βγει θεραπεία στοχευμένη για την ΑΑ, θα είμαι σίγουρα διατεθείμενος να την δοκιμάσω.
Διαφωνείς ότι κάνει cherry picking - οκ, όχι τόσο εύκολο αποδειχθεί.
Διαφωνείς ότι αρνείται να δουλέψει σε περιπτώσεις χωρίς φιναστεριδη? Αυτος (και προφανως εσυ) θεωρεις ότι ολες ή σχεδον ολες οι περιπτώσεις δεν θα πάνε καλά λόγω εξελιξης της ΑΑ. Άποψη του/σου. Υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν χρησιμοποιήσαν ποτέ αντιανδρογόνα, και προχώρησαν σε μια και δυο ΜΜ στρατηγικά. Δεν είχαν όλοι την ιδια εξελιξη, ουτε φυσικα όλοι τις ιδιες προσδοκίες. Προσωπικά εχω παρα πολυ ρεαλιστικές προσδοκίες. Ελπίζω, από οσα εχω δει και διαβάσει, πως με μια καλή διαχείριση, timing (και τύχη), 2 ΜΜ θα μπορούσαν να με καλύψουν για πολλά χρόνια.