Συμβουλές για μεταμόσχευση στο crown

JORJE

Active Member
Θα επανέλθεις αμέσως μόλις την κόψεις,αλλά εγώ είμαι ακόμα στην αρχή και δεν ξέρω πως θα τη βγάλω για 6 η 8 μήνες.
Ελπίζω στον αφρό γιατί το υγρό είναι δράμα.
Ο αφρός είναι πολύ πιο φιλικός για το δέρμα,αλλά θέλει πιο πολύ χρόνο να τον ανακατέψεις στα νέα σου μοσχεύματα κ φαντάζομαι θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή η όλη διαδικασία!!Και φυσικά σαν δευτερεύον λόγος είναι η τιμή του,ως διπλάσια της λοσιόν.Ο γιατρός πόσο καιρό σου είπε να βάζεις μίνοξιδίλη μετά την μμ??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JORJE

Active Member
6 μηνες αφρο .
Μετα σούταρε τη .
Παρε cerave για τα ματια, βοηθάει .
Καλημέρα Γιώργο την πήρα όπως μου είχες πει σε άλλο νήμα για θέματα προσώπου και μπορώ να σου πω ένα μήνα τώρα που τη χρησιμοποιώ βοηθάει πολύ τα "βουλωμένα" μάτια!!Βέβαια,θα πρέπει να κόψω τη μινοξ για να φύγουν αυτοί οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι,αλλιώς δουλειά δε γίνεται.

vlafo

Well-Known Member
6 μηνες αφρο .
Μετα σούταρε τη .
Παρε cerave για τα ματια, βοηθάει .
Το ελπίζω Georgie
Απλά για τον πρώτο μήνα για να μπω σταδιακά άρχισα με υγρό και τον αφρό τον έχω ήδη έτοιμο.
Θυμάμαι τα δικά σου και έλεγα πως θα αντέξω αλλά με μια βδομάδα χρήση ήδη έχω τρελλαθεί.
Την κρέμα αυτή την είχα πάρει που το είχες αναφέρει,αλλά δεν είμαι τακτικός σε τέτοια.
Την έχω αν κάνει δουλειά θα την παλέψω να παστωθώ μήπως και δω προκοπή.Να ηρεμήσω λίγο.

Georgie

Well-Known Member
Καλημέρα Γιώργο την πήρα όπως μου είχες πει σε άλλο νήμα για θέματα προσώπου και μπορώ να σου πω ένα μήνα τώρα που τη χρησιμοποιώ βοηθάει πολύ τα "βουλωμένα" μάτια!!Βέβαια,θα πρέπει να κόψω τη μινοξ για να φύγουν αυτοί οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι,αλλιώς δουλειά δε γίνεται.
Ωραια , εναλλακτικά μπορεις να χρησιμοποιήσεις αλλη μια για τα ματια
Με βάση τη καφεΐνη που κανει δουλειά περισσότερη για τους μαύρους κύκλους .
Ειναι πάμφθηνη και κρατάει πααααρα πολυ.
Caffeine serum της Ordinary . Ιδανική για το βράδυ και Cerave το πρωι .
Αλλα γενικά ναι θελει κόψιμο η μινοξιδιλη οταν δεις τη φυτρωση στους 6 μηνες η αργότερα .
Υπαρχει και αυτη η φοβία με τη διακοπή .
Εγω τα ζύγισα και είπα τέλος.
Τα διαζύγια μου εχουν κοστίσει αρκετά , αλλα αυτο με τη μινοξιδιλη δε μου κόστισε τιποτα !
;)

JORJE

Active Member
Ωραια , εναλλακτικά μπορεις να χρησιμοποιήσεις αλλη μια για τα ματια
Με βάση τη καφεΐνη που κανει δουλειά περισσότερη για τους μαύρους κύκλους .
Ειναι πάμφθηνη και κρατάει πααααρα πολυ.
Caffeine serum της Ordinary . Ιδανική για το βράδυ και Cerave το πρωι .
Αλλα γενικά ναι θελει κόψιμο η μινοξιδιλη οταν δεις τη φυτρωση στους 6 μηνες η αργότερα .
Υπαρχει και αυτη η φοβία με τη διακοπή .
Εγω τα ζύγισα και είπα τέλος.
Τα διαζύγια μου εχουν κοστίσει αρκετά , αλλα αυτο με τη μινοξιδιλη δε μου κόστισε τιποτα !
;)
Θα πάω να την πάρω μεσοβδόμαδα!!Εγώ που είμαι προ μμ όπως ανέφερα πριν στο νήμα,φοβάμαι να την κόψω μετά από τόσα χρόνια,αλλά πρέπει γιατί δεν προσφέρει κάτι πλέον..Λαμβάνω φίνα κ με καλύπτει πλήρως θεωρώ..

vlafo

Well-Known Member
Ο αφρός είναι πολύ πιο φιλικός για το δέρμα,αλλά θέλει πιο πολύ χρόνο να τον ανακατέψεις στα νέα σου μοσχεύματα κ φαντάζομαι θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή η όλη διαδικασία!!Και φυσικά σαν δευτερεύον λόγος είναι η τιμή του,ως διπλάσια της λοσιόν.Ο γιατρός πόσο καιρό σου είπε να βάζεις μίνοξιδίλη μετά την μμ??
Δεν θέλει τίποτα ιδιαίτερο τα μοσχεύματα είναι ασφαλή πλέον,απλά δεν έχει τον ίδιο βαθμό απορροφητικότητας όπως η υγρή μορφή.Το ρίχνεις επάνω στην περιοχή και το απλώνεις να πάει και περιμένεις,απλά πράγματα.
Περίπου 6 με 8 μήνες μου είπε.
Τα λεφτά δεν τα σκέφτεσαι όταν έχεις δώσει τόσα,για 500€ παραπάνω για ένα 6μηνο δεν το συζητάς.

Georgie

Well-Known Member
Τη δέκατη μερα περίπου( οταν καθαρίσεις) μετα τη μεταμοσχευση που ξεκινάς τη μινοξ αφρο.
Δεν εχεις κανένα φόβο με τα μοσχευματα .
Ελαφρύ μασάζ και όλα ok .

Georgie

Well-Known Member
Θα πάω να την πάρω μεσοβδόμαδα!!Εγώ που είμαι προ μμ όπως ανέφερα πριν στο νήμα,φοβάμαι να την κόψω μετά από τόσα χρόνια,αλλά πρέπει γιατί δεν προσφέρει κάτι πλέον..Λαμβάνω φίνα κ με καλύπτει πλήρως θεωρώ..
Αν παίρνεις φίνα εισαι θωρακισμένος .
Τη μινοξ θα τη βάλεις για την αιμάτωση μετα τη μεταμοσχευση
Και για να δώσεις και boost στη φυτρωση .
Μετα δε νομίζω να εχει νόημα να τη συνεχίσεις .
Και απο τη στιγμή που σε πειράζει κιόλας δε θα έπρεπε καν να το σκέφτεσαι .

Μπλουζα