Συμβουλη για μεταμόσχευση

Fikas

New Member
Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ,

είμαι νέο μέλος οπότε αν κάνω κάποιο λάθος πείτε το μου να το διορθώσω.

Είμαι 31 ετών και αν δεν κάνω λάθος είμαι μεταξύ Norwood 2 και 3. Χρησιμοποιώ μινοξιδυλη και derma pen εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω δει μια βελτίωση και σταθερότητα πλέον.

Έχω επισκεφτεί κάποιες κλινικές αλλά εχω μπερδευτεί με το που να πάω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση βιαστική ή λάθος από λίγο που έχω διαβάσει στο φόρουμ δεν έχουμε και άπειρα τριχοθυλάκια!

Που θα με συμβουλευατε και γιατί ?
Μερικές κλινικές που είδα ήταν η BHR, Seneca και DHC.
Σε όλες μου είπαν ότι θα μου φτιάχνανε το hairline και ότι θα ενίσχυαν την Α ζώνη (ποια είναι ακριβώς αυτή?) σε καποια μου είπαν 1500 grafts ενώ σε άλλη 2000 ως και 2200.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Εχεις φωτο;

Αναμεσα σε αυτες που ειπες με σειρα προτεραιοτητας 1.BHR 2.Seneca 3. DHC (δεν υπαρχει πουθενα)

Fikas

New Member
Εχεις φωτο;

Αναμεσα σε αυτες που ειπες με σειρα προτεραιοτητας 1.BHR 2.Seneca 3. DHC (δεν υπαρχει πουθενα)
Υπάρχει κάποιος λόγος για αυτή τη ταξινόμιση;
Επίσης θα συστηνες κάποια άλλη;
Επισυναψα και τις φωτογραφίες

Συνημμένα

• IMG_8995.jpeg
    IMG_8995.jpeg
    2.3 MB · Προβολές: 47
  • IMG_8993.jpeg
    IMG_8993.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 52

JimKan1

Well-Known Member
Υπάρχει κάποιος λόγος για αυτή τη ταξινόμιση;
Επίσης θα συστηνες κάποια άλλη;
Επισυναψα και τις φωτογραφίες

Βαση του τι αποτελεσματα δειχνουν, Αναστασακης ειναι επισης καλος.

Για κατι τετοιο θες περιπου 2000-2500

IMG_8993.jpeg

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου με ένα 2000 πιστεύω θα πάρεις ένα τίμιο αποτέλεσμα!Απο εκεί και πέρα οι επθλογές που είπες είναι επίσης τίμιες!Κρίνε βάση της κλινικής-ιατρού που εμπιστεύτηκες περισσότερο!Δεν ξέρω βέβαια και το μπάτζετ που έχεις να διαθέσεις!

Chris34

Well-Known Member
Διαβασε και δες αποτελέσματα στο φόρουμ να ενημερωθείς. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε Ελλάδα και εκτός. Αν αποφασίσεις σε κάποια από αυτές που είπες κάνε παρουσίαση να δούμε το αποτέλεσμα σου.
Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ,

είμαι νέο μέλος οπότε αν κάνω κάποιο λάθος πείτε το μου να το διορθώσω.

Είμαι 31 ετών και αν δεν κάνω λάθος είμαι μεταξύ Norwood 2 και 3. Χρησιμοποιώ μινοξιδυλη και derma pen εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω δει μια βελτίωση και σταθερότητα πλέον.

Έχω επισκεφτεί κάποιες κλινικές αλλά εχω μπερδευτεί με το που να πάω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση βιαστική ή λάθος από λίγο που έχω διαβάσει στο φόρουμ δεν έχουμε και άπειρα τριχοθυλάκια!

Που θα με συμβουλευατε και γιατί ?
Μερικές κλινικές που είδα ήταν η BHR, Seneca και DHC.
Σε όλες μου είπαν ότι θα μου φτιάχνανε το hairline και ότι θα ενίσχυαν την Α ζώνη (ποια είναι ακριβώς αυτή?) σε καποια μου είπαν 1500 grafts ενώ σε άλλη 2000 ως και 2200.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fikas

New Member
Φίλε μου με ένα 2000 πιστεύω θα πάρεις ένα τίμιο αποτέλεσμα!Απο εκεί και πέρα οι επθλογές που είπες είναι επίσης τίμιες!Κρίνε βάση της κλινικής-ιατρού που εμπιστεύτηκες περισσότερο!Δεν ξέρω βέβαια και το μπάτζετ που έχεις να διαθέσεις!
Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν η BHR μου φάνηκε η πιο κομπλέ. Χαίρομαι που τουλάχιστον για δεδομένα του φόρουμ δεν έχω διαλέξει κάτι τελείως κακό.

Fikas

New Member
Διαβασε και δες αποτελέσματα στο φόρουμ να ενημερωθείς. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε Ελλάδα και εκτός. Αν αποφασίσεις σε κάποια από αυτές που είπες κάνε παρουσίαση να δούμε το αποτέλεσμα σου.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου Chris, θα μπορούσες να μου προτείνεις μερικές γισ καθοδήγηση;
Επειδή δεν είμαι μεγάλος γνώστης στο θέμα, αλλά επειδή είχα δει κάποια αποτελέσματα από τις κλινικές δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν ένα αποτέλεσμα είναι μέτριο από καλό, να παρατηρήσω κάτι συγκεκριμένο;

aeratos28

Just aeratos
2000 είναι λίγα..θα είναι αραιός

LoverBoy

Well-Known Member
2000 είναι λίγα..θα είναι αραιός
2500 αεράτε είχε βάλει ο Πάνος @ch7.panos που είχε μεγαλύτερο θέμα και τουμπάνιασε!Βέβαια δεν ξέρουμε τον λόγο που έχει ο φίλος!Στο σχέδιο που βλέπεις κάτω δεν έχει πολύ άδεια επιφάνεια!Περισσότερο κροτάφοι και λίγο ενδιάμεσα θα χρειαστεί!Όπως είπα όμως έχει να κάνει και με τον λόγο που δεν τον γνωρίζουμε ακόμα!Άντε να μπουν και 200 παραπάνω!

Συνημμένα

• IMG_8995.jpeg
    IMG_8995.jpeg
    2 MB · Προβολές: 35

Fikas

New Member
2500 αεράτε είχε βάλει ο Πάνος @ch7.panos που είχε μεγαλύτερο θέμα και τουμπάνιασε!Βέβαια δεν ξέρουμε τον λόγο που έχει ο φίλος!Στο σχέδιο που βλέπεις κάτω δεν έχει πολύ άδεια επιφάνεια!Περισσότερο κροτάφοι και λίγο ενδιάμεσα θα χρειαστεί!Όπως είπα όμως έχει να κάνει και με τον λόγο που δεν τον γνωρίζουμε ακόμα!Άντε να μπουν και 200 παραπάνω!
Μπορείς να μου πεις πως να βγάλω τον λόγο; Μήπως μπορέσω και τον υπολογίσω από κάποια χαρτιά που μου έχουν δώσει από τις κλινικές. Μακάρι να πάει καλά και να γεμίσει γιατί μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση όσο ναναι και το σκέφτομαι και αρκετό καιρό να κάνω αυτό το βήμα

Chris34

Well-Known Member
Ευχαριστώ για την απάντηση σου Chris, θα μπορούσες να μου προτείνεις μερικές γισ καθοδήγηση;
Επειδή δεν είμαι μεγάλος γνώστης στο θέμα, αλλά επειδή είχα δει κάποια αποτελέσματα από τις κλινικές δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν ένα αποτέλεσμα είναι μέτριο από καλό, να παρατηρήσω κάτι συγκεκριμένο;
Πήγαινε μίλησε και με Advanced hair clinic. Εκεί έχω κάνει και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Επίσης από αυτούς που είπες και Τυρκαλα θεωρώ τίμιο και Κύπρο μπορείς να πάρεις εκτίμηση από Hdc.
Μην ασχολείσαι με λόγους τριχών κλπ. Αυτά τα στατιστικά βγαίνουν μετά το τέλος της μεταμόσχευσης. Εμπιστευσου μια κλινική και τήρησε τις οδηγίες τους.
Πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των μεταμοσχεύσεων είναι πετυχημένο οπότε έχεις πολύ καλές πιθανότητες.

aeratos28

Just aeratos
Έβαλε 2500 και δεν τουμπανιασε καν..
Εδώ ο φίλος,χρειάζεται 2500 για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα..μιλάμε για μια έκταση 60-70 τετρ εκατοστων...μόνο το hairline αν βάλεις,που είναι άδειο,από τη μια άκρη στην άλλη το πρώτο εκατοστό της μόνο θα χρειαστεί 800-900 grafts για να φτιαχτεί σωστά ..με μια πυκνότητα 40 grafts ..όχι κάτι τρελό..και συνολικά σε όλη την επιφάνεια που θα δουλευτεί ,θα μπει αυτή η πυκνότητα..με τα 2000 που λες θα είναι στα 30 grafts...αρκετά αραιά..το θέμα είναι να γίνεται δουλειά σωστή με σωστή πυκνότητα..και όχι μετριότητες με 25-30 grafts σε άδειες περιοχές..

Μπλουζα