Συμβουλη για μεταμόσχευση

LoverBoy

Well-Known Member
Μπορεί να θέλει και 2,500 αλλά το hairline το κατέβασες πολύ ρε αεράτε!Συνήθως δεν λαμβάνουν υπόψιν απο που ξεκινάει απο που έχει μείνει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wanderer

Active Member
Θα κάνω μεταμόσχευση 2000-2500 grafts. Όριστε το κεφάλι μου με διάσπαρτη αραίωση με και χωρις φλας. Βάζω μινοξιδιλη 5% εδω και 2.5 χρόνια. Η αραίωση μου ξεκίνησε απο το 2005 όντας 14 ετών με πολύ αργούς ρυθμούς. Την γλυτώνω άραγε την φινα?

Τελευταία επεξεργασία:

Wanderer

Active Member
2500 μου ειχαν πει 2-3 ιατροί που είχα επισκεφτεί.

για πισω απο το hairline αναφέρεσαι στους κροτάφους? λογω καμερας φαινονται τραβηγμενοι η αληθεια ειναι. φαντασου στον καθρεφτη μοιαζουν να ειναι τα 2/3 απο αυτο που βλεπεις εδω.

Τελευταία επεξεργασία:

Wanderer

Active Member
crown και Β μου ειπαν θα γινει απλη πυκνωση γιατι υπαρχουν ηδη τριχοθυλακια με λεπτες κοντες τριχες οπτοε δεν μπορουν να βαλουν παραπανω εκει.

σχετικα με φινα λες να μπορεσω να την γλυτωσω? ή ειναι must μετα απο εμφυτευση?

JimKan1

Well-Known Member
crown και Β μου ειπαν θα γινει απλη πυκνωση γιατι υπαρχουν ηδη τριχοθυλακια με λεπτες κοντες τριχες οπτοε δεν μπορουν να βαλουν παραπανω εκει.

σχετικα με φινα λες να μπορεσω να την γλυτωσω? ή ειναι must μετα απο εμφυτευση?

Αν εισαι προκαθορισμενος να φτασεις μεχρι NW5 θεωρητικα δεν την χρειαζεσαι, αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις και ειναι ρισκο, στη θεση σου θα δοκιμαζα low dose.

Wanderer

Active Member
τελικα τι παιζει με τις παρενεργειες της φινα? ποσο συχνες ειναι? υπαρχονυ και στην τοπικη φινα οι κινδυνοι παρενεργειων? και αν εχεις και μια γνωμη για το postfinasteride syndrome θα ηθελα να μου την πεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Παιδιά το παλικάρι δεν είναι αυτός που άνοιξε το νήμα!Καλά είναι να ανοίξει ένα νέο μη μπερδευόμαστε!
Οπα μπερδευτηκα κι εγω, ρε φιλε @Wanderer ανοιξε δικο σου νημα, τι ανεβαζεις φωτο στο νημα του αλλου.

aeratos28

Just aeratos
Oχι δεν το κατέβασα καν.ισα ισα..μισό πόντο και κάτι πάνω από το κέντρο της hairline ειναι αν δεις..για έναν άνθρωπο που έχει ήδη αρκετά μαλλιά μιλάμε ,και όχι για Βέγγο..μπορεί να γίνει εύκολα norwood 1...γτ να αφήσει ανοιχτούς κροτάφους τόσο πολύ όπως το προηγούμενο σχέδιο που ειδα
Μπορεί να θέλει και 2,500 αλλά το hairline το κατέβασες πολύ ρε αεράτε!Συνήθως δεν λαμβάνουν υπόψιν απο που ξεκινάει απο που έχει μείνει!

JimKan1

Well-Known Member
Oχι δεν το κατέβασα καν.ισα ισα..μισό πόντο και κάτι πάνω από το κέντρο της hairline ειναι αν δεις..για έναν άνθρωπο που έχει ήδη αρκετά μαλλιά μιλάμε ,και όχι για Βέγγο..μπορεί να γίνει εύκολα norwood 1...γτ να αφήσει ανοιχτούς κροτάφους τόσο πολύ όπως το προηγούμενο σχέδιο που ειδα
Γιατι ειναι 31 χωρις φινα

aeratos28

Just aeratos
31 είναι και χωρίς φίνα έχει τόσα μαλλιά ακόμα? Θα κρατηθεί ,εντάξει είναι..απλά σε 4-5 χρόνια,τα αραιά αυτά που έχει μπροστά θα φύγουν...αλλά έχει κρατήσει πολύ μπροστά τα temporal,έχει πολύ ψηλές γέφυρες και η αραίωση φαίνεται πως περιορίζεται αποκλειστικά στην α ζωνη..β ζώνη από τις φωτό αυτές φαίνεται μια χαρά ..άρα δεν θα έχει φοβερές διάφορες...θεωρητικά πάντα.
Γιατι ειναι 31 χωρις φινα

ManCyprus87

Well-Known Member
Μετά τα 32-33 ξεκινά συνήθως το δυνατό πάρτυ της αλωπεκίας.
Ας περιμένει μέχρι τα 35 διότι έχει "σηματοδοτημένες" περιοχές εκεί στο front/3 που θα φύγουν με ή χωρίς φίνα.

aeratos28

Just aeratos
Καλα η α ζωνη είναι τελειωμένη υπόθεση .όπως είπα πριν σε 4-5 χρόνια το πολύ θα έχουν χαιρετήσει αυτά τα μαλλιά...εγώ θεωρώ το πάρτι γίνεται 18-30...μετά όσο μεγαλώνεις σταθεροποιείται κάπως η κατάσταση.κατα μέσο όρο ..υπάρχουν και εξαιρέσεις..που ενώ δεν είχαν σχεδόν καθόλου αραίωση κάποιοι,ξαφνικά στα 40 τους βλέπεις με μπιφτέκι
Μετά τα 32-33 ξεκινά συνήθως το δυνατό πάρτυ της αλωπεκίας.
Ας περιμένει μέχρι τα 35 διότι έχει "σηματοδοτημένες" περιοχές εκεί στο front/3 που θα φύγουν με ή χωρίς φίνα.

Μπλουζα