Fenimore
Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:Fenimore, οι προκάτοχοί σου, Σπύρος, Άκης, κ.λπ., εκτός του ότι ήταν διαχειριστές πόσταραν και έρευνες. Δώσε ένα λόγο ύπαρξής σου σε αυτό το φόρουμ που αφορά στην τριχόπτωση και αντί να το παίζεις τροχονόμος βρες καμιά έρευνα με λίγη θεωρία αν θες να κάνεις κάτι ουσιαστικό. Αν σκοπός αυτού του φόρουμ είναι να ακούμε για συγκεκριμένες κλινικές και για ανούσια σκευάσματα που δεν έχουν πίσω τους καμία έρευνα (βλέπε μηλόξιδο) πολύ ορθώς μου κάνεις παρατήρηση και πολύ κακώς επέστρεψα.
Και για να σου απαντήσω με την ατάκα που έκανες like, ναι, ορισμένους σας έκανα χάρη που επέστρεψα.
Πρώτον ο Παναγιώτης και ο Σπύρος δεν είναι προκάτοχοί μου όπως λες, αφού είναι ακόμα συντονιστές σε αυτό το φόρουμ. Ήταν από την αρχή αρχή του φόρουμ ως μέλη και είναι φυσικό και να έχουν γράψει πιο πολλά και να έχουν συνισφέρει πιο πολλά, σε μια εποχή δηλαδή που η μόνο ενημέρωση στην Ελλάδα για την τριχόπτωση ήταν το c@pilarine.
Δεύτερον δεν υποχρεώνετε κανένα μέλος να ποστάρει έρευνες ούτε καν να γράφει ενεργά στο φορουμ για να μπορεί να είναι μέλος του site.
Τρίτων το τι έχω προσφέρει ακριβώς στο φόρουμ άστο να το κρίνουν οι άλλοι. Όχι εσύ. Αυτά τα ανούσια σκευάσματα και οι αναξιόπιστες κλινικές θα έκαναν παρέλαση διαφήμισης στο φόρουμ αν εγω και άλλοι δεν το έπεζαν τροχονόμοι όπως λες.
Ισα ισα κι όλας που εγώ είμαι από τους λίγους που υποστηρίζουν τόσο πολύ το homemade και τους πειραματισμούς και από καιρό διατυμπανίζω ότι δεν πρέπει να εξαρτώμαστε από την βιομηχανία φαρμάκων - συμπληρωμάτων κτλ.
Αν σε ενοχλούν αυτά που έχω γράψει για το μηλόξιδο... πιες ξυδάκι.
Έχουμε σιχαθεί πια κομπλεξικούς παντογνώστες σαν τα μούρη σου επειδεί βρήκαν 2 έρευνες παραπάνω να το παίζουν ιστορία και να μιλάνε όπως θέλουν σε όποιον θέλουν.
Άμα είσαι τοσο πολύ μαγκάκι, στήσε το δικό σου εργαστήριο και κάνε τις δικές σου κλινικες μελέτες και έλα πες τις μας. Από έτοιμες μελέτες και θεωρία έχουμε χωρτάσει τόσο καιρό, και τίποτα ουσιαστικό δεν έχει γίνει.