ναι, gianni, κάπως έτσι, είναι ουσιαστικά μια συσσώρευση των προαναφερομένων.
Παρόλο αυτά, δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να απαλλάξουμε τους θύλακες από αυτή την κατάσταση, γιατί με τους τρόπους που αναφέρουμε εδώ, όπως το ρολλερ και το βούρτσισμα από την μια εμείς αφαιρούμε και ο οργανισμός από την άλλη προσθέτει. Αν η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος του οργανισμού, καταλαβαίνεις ότι θέλουμε κάτι επιπρόσθετο και συνάμα δραστικό ώστε να υπάρξει μια στροφή προς την επιθυμητή πλευρά.
Γι αυτό ανέφερα ότι η ταυρίνη, όπως και η σερραπεπτάση μπορεί να βοηθήσουν με την ταυρίνη προτιμότερη λόγω μηδαμινών παρενεργειών σε μακροχρόνια χρήση.
Επίσης ίσως η εφαρμογή τοπικά Salicylic Acid να έκανε τη διαφορά, αλλά είναι ριψοκίνδυνο και θέλει λίγο ψάξιμο.
Επίσης, κάτι κουφό που μου είπε ένα παλικάρι σήμερα το πρωί στο γυμναστήριο. Αυτός έχει φαλάκρα πίσω και πάνω ανοιγμένους κροτάφους και ένα φαλακρό σημείο ακριβώς στο κέντρο. Κοπανιέται κάθε μέρα στην αεροβική και ενώ όπου έχει μαλλί είναι τίγκα στον ιδρώτα, τα φαλακρά του σημεία μετά βίας ιδρώνουν ή και καθόλου....
Του είπα ότι τον θέλω για μελέτη....:chinscratch
Ο ιδρώτας είναι παράγωγο δύο ειδών ιδρωτοποιών αδένων, των εκκριτικών και των απεκκριτικών. Οι εξωκρινείς αδένες καλύπτουν την πλειοψηφία της έκτασης του ανθρώπινου σώματος και ανοίγουν απευθείας στην επιφάνεια του δέρματος. Οι απεκκριτικοί αναπτύσσονται στους θύλακες των τριχών και ειδικά στις περιοχές του κεφαλιού, της μασχάλης και των γεννητικών οργάνων.
Όταν η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται, το αυτόνομο νευρικό σύστημα διεγείρει αυτούς τους αδένες, οι οποίοι εκκρίνουν υγρό στην επιφάνεια του δέρματος με στόχο την ανακούφισή του.
(εδώ τι γίνεται αν το όλο "υδραυλικό σύστημα" εκεί πάνω είναι "βουλωμένο"?) Μήπως φλεγμονή?
Όταν ο άνθρωπος διακατέχεται από άγχος, τα τοιχώματα του σωλινίσκου συστέλλονται και ο ιδρώτας ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος, όπου τα βακτηρίδια αρχίζουν να τον διασπούν
(νατο πάλι το άγχος στη μέση.)
Με την έκκρισή του αποβάλλονται οι περιττές οργανικές ουσίες και έτσι αποτοξινώνεται ο οργανισμός.
(εδώ τι γίνεται αν όλες αυτές οι ουσίες οι οποίες επίσης διασπώνται από τα όποια βακτηρίδια παραμένουν συσσωρευμένες γύρω από το θύλακα?) Μήπως του κουτρούλη ο γάμος?
H λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων επηρεάζεται από ορμόνες, όπως οι κατεχολαμίνες, τα ανδρογόνα και άλλες ενώ διαταράσσεται εύκολα από διάφορες παθολογικές καταστάσεις, λόγω σύνθετων ορμονικών παραγόντων.
(νατα και τα ανδρογόνα στη μέση...)
Τα παραπάνω ήταν μια ιδέα που μου ήρθε σήμερα με τα όσα μου είπε ο φίλος στο γυμναστήριο και θέλω να το ψάξω περισσότερο να δω κατά πόσο ισχύει. Από αύριο όποιος καραφλός υπάρχει στο γυμναστήριο θα τον παρατηρώ με ευλάβεια....Σε εμένα δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά μιας και εντελώς φαλακρά σημεία δεν έχω ακόμα...Παρόλο αυτά έχω παρατηρήσει ότι πλαι, κούτελο και πίσω ιδρώνω αρκετά περισσότερο.
Αν έχετε παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο ας το αναφέρει να δούμε αν και κατά πόσο μπορεί να ισχύει...