Σωστή χρήση derma roller

vag25

Well-Known Member
Mε αφορμη ενα κομματι απο ενα παλιο ποστ στο immortalhair

No sensation from the brush? Now you know why you have no hair there. Start working that skin in that area till you get sensation. That is the goal. always dry, always in the direction of growth.

Σκεφτομαι οτι στα χειροτερα σημεια,σε αυτα που εχω περισσοτερη τριχοπτωση,νιωθω λιγοτερο τον πονο του ρολλερ.
Περισσοτερο ποναω στα σημεια εκτος NW6,δηλαδη στα πλαγια και πισω.
Σε ολο το πανω μερος ποναω πολυ λιγοτερο και στο crown που εχω το μεγαλυτερο θεμα σχεδον καθολου.

Μηπως εχει βαση λοιπον η λογικη της κακης αιματωσης,αφου οταν δεν υπαρχει σε καποιο σημειο του σωματος μας καλη κυκλοφορια,αυτο μουδιαζει και δεν το αισθανομαστε?(χαρακτηριστικο παραδειγμα η τουλαετα με περιοδικο :D )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
Mηπως?
Ειναι ολοφανερο. Καλη αιματωση και ποιοτικο αιμα ειναι η γιατρεια των περισσοτερων πραγματων.

Η καλη λεμφικη κυκλοφορια βοηθαει και τις αλλες θεραπειες.

3746741

Member
υπαρχει καποιο ρολερ που να μου πρωτεινετε να αγορασω?

καποιο με σχετικα καλη ποιοτητα!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
υπαρχει καποιο ρολερ που να μου πρωτεινετε να αγορασω?

καποιο με σχετικα καλη ποιοτητα!!

αυτο που ξεκινησα απο σημερα ειναι all the money flowers http://www.ebay.com/itm/Titanium-200-needles-Anti-aging-Wrinkles-Derma-Roller-for-Acne-Scar-Blue-T-stra-/111005554223?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item19d872562f
στα 0,75

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:

ναι,περιμενα να πονεσω σε σημειο να μην το αντεχω αλλα εχει τον ιδιο πονο με το 0,5
αλλα ταυτοχρονα καλυτερη δουλεια σε σημεια με μαλλι γιατι με το 0,5 αν εμενα 1 εβδομαδα ακουρευτος δεν πατουσε και τοσο καλα σε σημεια με μαλλι,ξεκινησα σημερα και συνεχιζω με αυτο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
άντε να δούμε τι θα δούμε και μ αυτό...
Σχετικά με τη Skincol, είχα πει στη φαρμακοποιό να μου το φέρει και σήμερα πέρασα και το ακύρωσα...δυστυχώς το ότι αυξάνει την δραστηριότητα του υποδοχέα egf, είναι μεγάλο αρνητικό και πολύ επίφοβο...
Το θέμα είναι πως φαινομενικά έχει 10 θετικά και ένα μεγάλο αρνητικό....

vag25

Well-Known Member
Σημερα ρολλαρα το μεσημερι και οπως παντα η φαγουρα ειναι πολυ μειωμενη σημερα.Μαλλον και αυριο θα ειναι μειωμενη.Μετα επανερχεται.

panoslydios

New Member
vag25 είπε:
Σημερα ρολλαρα το μεσημερι και οπως παντα η φαγουρα ειναι πολυ μειωμενη σημερα.Μαλλον και αυριο θα ειναι μειωμενη.Μετα επανερχεται.

Μυστηριο πραγμα η φαγουρα.Ισως εμενα να συνεπεσε η τρελη μειωση της με το οτι προσπαθησα να καθαρισω τα παντα+ιωδιο.

Αν σε απασχολει τοσο πολυ ,καλυτερα τσεκαρε για de-worming.
Δεν ειναι τιποτα απο απλους συνδυασμους βοτανων(black walnut βαμμα κυριως).
Απο οτι φαινεται ειναι μικροοργανισμοι που ειτε απο κατι τρεφονται
έιτε ο οργανισμος λογω κακης αιματωσης δεν μπορει να τους αντιμετωπισει
ειτε και τα δυο μαζι.
Σε καθε περιπτωση θα ετρωγα πολυ σκορδο και αυτο κανω(και για να μην βρωμαω θα το εφτιαχνα πικλα).

vag25

Well-Known Member
panoslydios είπε:
vag25 είπε:

Μυστηριο πραγμα η φαγουρα.Ισως εμενα να συνεπεσε η τρελη μειωση της με το οτι προσπαθησα να καθαρισω τα παντα+ιωδιο.

Αν σε απασχολει τοσο πολυ ,καλυτερα τσεκαρε για de-worming.
Δεν ειναι τιποτα απο απλους συνδυασμους βοτανων(black walnut βαμμα κυριως).
Απο οτι φαινεται ειναι μικροοργανισμοι που ειτε απο κατι τρεφονται
έιτε ο οργανισμος λογω κακης αιματωσης δεν μπορει να τους αντιμετωπισει
ειτε και τα δυο μαζι.
Σε καθε περιπτωση θα ετρωγα πολυ σκορδο και αυτο κανω(και για να μην βρωμαω θα το εφτιαχνα πικλα).

Eιναι ανυποφορη δεν το συζητω.Αλλα κανω υπομονη.Με ρολλερ,σιγα σιγα βαζω βουρτσισμα και εχω βελτιωσει την διατροφη μου.

Κapa σου εστειλα μηνυμα στο face.

Kαι κατι που βρηκα ενδιαφερον και εχει να κανει με ψυχολογια και φαγουρα/τριχοπτωση.
http://www.ehow.com/about_5447789_burning-scalp-syndrome.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
vag25 είπε:

No sensation from the brush? Now you know why you have no hair there. Start working that skin in that area till you get sensation. That is the goal. always dry, always in the direction of growth.

Σκεφτομαι οτι στα χειροτερα σημεια,σε αυτα που εχω περισσοτερη τριχοπτωση,νιωθω λιγοτερο τον πονο του ρολλερ.
Σε ολο το πανω μερος ποναω πολυ λιγοτερο και στο crown που εχω το μεγαλυτερο θεμα σχεδον καθολου.

Μηπως εχει βαση λοιπον η λογικη της κακης αιματωσης,αφου οταν δεν υπαρχει σε καποιο σημειο του σωματος μας καλη κυκλοφορια,αυτο μουδιαζει και δεν το αισθανομαστε?(χαρακτηριστικο παραδειγμα η τουλαετα με περιοδικο :D )
ασχετο το αιμα με το νευρικο συστημα και οι απολήξεις του φιλε..
στα παλινα ποναει περισσοτερο διοτι ειναι μαλακο το δερμα ενω επανω ειναι πιο σκληρο,πιο σφηχτο... οπως επισης για τον πονο παλι εμπλεκονται τα νευρα που υπαρχουν στην περιοχη ...

giannaras13 είπε:
ηθελα να ρωτησω εχει καποιος δοκιμασει αντιαδρογονο(φινα,ντουτα) με derma roller ?

ρε δολοφονε (μεταφορικα) τι ειπες τωρα ??? ντουντα και ρολερ θες να γινουμε μικρες ολλανδέζες?? :cheesy:

weznem είπε:
vag25 είπε:

ασχετο το αιμα με το νευρικο συστημα και οι απολήξεις του φιλε..
στα παλινα ποναει περισσοτερο διοτι ειναι μαλακο το δερμα ενω επανω ειναι πιο σκληρο,πιο σφηχτο... οπως επισης για τον πονο παλι εμπλεκονται τα νευρα που υπαρχουν στην περιοχη ...

giannaras13 είπε:
ηθελα να ρωτησω εχει καποιος δοκιμασει αντιαδρογονο(φινα,ντουτα) με derma roller ?

ρε δολοφονε (μεταφορικα) τι ειπες τωρα ??? ντουντα και ρολερ θες να γινουμε μικρες ολλανδέζες?? :cheesy:

δηλαδη η μαλλι τουμπανο ή σχιστο και γοβα? :madd::21m:

weznem

Well-Known Member
xaxa ξερω εγω ρε φιλε, η ντουντα ειναι πολυ δυνατο φαρμακο μεχρι και τοπικα μονη της σε πολλους εμφνισε παρενεργειες οραλ χρησης..για σκεψου τωρα να βαλεις και ρολερ!! ε?

weznem είπε:
xaxa ξερω εγω ρε φιλε, η ντουντα ειναι πολυ δυνατο φαρμακο μεχρι και τοπικα μονη της σε πολλους εμφνισε παρενεργειες οραλ χρησης..για σκεψου τωρα να βαλεις και ρολερ!! ε?

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες.. αναστελει και τους 2 τυπους και εχει και μεγαλο χρονο ημιζωης σε αντιθεση με τη φινα που διαρκει ωρες!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Σκέψου Γιαννάρα σοβαρά
αυτό που πας να κάνεις...
Μην πας για πιο πολύ μαλλί
και τελικά τα χάνεις..

Η ντούτα κάνει τη δουελειά
με λήψη από το στόμα...
Σε τοπικό οι πιο πολλοί
τα ψάχνουνε ακόμα...

Ασε που είναι πονηρή
και αχόρταγη γυναίκα...
Τρώει τα 2 ένζυμα
και θέλει και άλλα 10...

Και αν είσαι και ευαίσθητος πολύ
στα αντιανδρογόνα...
Μαζί της ψάχνεις για σουτιέν,
θα πάτε μαζί για ψώνια...

Chs είπε:
Σκέψου Γιαννάρα σοβαρά
αυτό που πας να κάνεις...
Μην πας για πιο πολύ μαλλί
και τελικά τα χάνεις..

Η ντούτα κάνει τη δουελειά
με λήψη από το στόμα...
Σε τοπικό οι πιο πολλοί
τα ψάχνουνε ακόμα...

Ασε που είναι πονηρή
και αχόρταγη γυναίκα...
Τρώει τα 2 ένζυμα
και θέλει και άλλα 10...

Και αν είσαι και ευαίσθητος πολύ
στα αντιανδρογόνα...
Μαζί της ψάχνεις για σουτιέν,
θα πάτε μαζί για ψώνια...

Ντουτα δεν πηρα φιλε μου
δεν σκεφτομαι να παρω
ειμαι ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ καθαρος
και γκομενες γουσταρω
:9m::9m::9m::9m:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Έτσι σε θέλω Γιάνναρε,
σκληρό και αλανιάρη..
Να κάνεις θραύση και να λεν
γειά σου ρε γκομενιάρη 8)

kidd

Member
Χαιρεται! Θελω vα παραγγειλω αυριο απο ιμπει εvα ρολλερ. Ξεκιvαω πρωτη φορα και βαζω μοvο μιvοξ.
τι μμ vα παρω για καθημεριvη χρηση?

Komis

Active Member
kidd είπε:
Χαιρεται! Θελω vα παραγγειλω αυριο απο ιμπει εvα ρολλερ. Ξεκιvαω πρωτη φορα και βαζω μοvο μιvοξ.
τι μμ vα παρω για καθημεριvη χρηση?

0.25mm
Μεγαλυτερη αποροφηση μινοξιδιλης απο το δερμα,εντονοτερες και οι παρενεργειες.

Μπλουζα