panoslydios
New Member
^^^^χαχα γαματο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panoslydios είπε:^^^^χαχα γαματο!
weznem είπε:η παραγγελια εγινε περιμενω να ρθει αυτο http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29
για να δουμε μπαινουμε δυναμικα για τα ραστα,σιγα σιγα του σκοτωμού.
ερωτηση γενικως απο ebay δεν εχει θεμα ασφαλειας να μην ερθει κτλ το προιον?εχει παυπαλ αλλα ρωταω,διοτι εγω τωρα εκαν 2 παραγγελιες,και δεν εχω κανει ποτε ξανα απο εκει..
κοστος 11 ευροπεριστερια και 7 λεπτα
edyuser1 είπε:weznem είπε:weznem την εκανα και εγω σημερα την παραγγελια μηπως ξερεις σε ποσες μερες ερχεται και με τι ερχεται δλδ με ταχυδ. η κουριερ?πηρα το 0.5 καλο δε ειναι για μερα παρα μερα χρηση?
τωρα το ποσες φορες θα το χρησιμοποιουμε κτλ,, θελει ψαξιμο,δεν το ξερω.. με απλο ταχυδρομειο στο ebay σου αν πατησεις πανω στο προιον που παρεγγειλες και μετα το see details σου ανοιγει ενα παραθυρο και σε αυτο καπου πιο κατω γραφει estimate.... απο 13-ως 24 απριλη λογου χαρη..οποτε νομιζω οτι αυτο ειναι η περιοδος που ρεπει να παραλβεις μεχρι 13 μαη το αργοτερο ειναι το ρολλερ για να ερθει σπιτι μου..
weznem είπε:σε περιοχες που εχουμε μαλλια απλα το περναμε απο πανω τους η θελουμε καποια ειδικη μεταχείριση ?
panoslydios είπε:weznem είπε:σε περιοχες που εχουμε μαλλια απλα το περναμε απο πανω τους η θελουμε καποια ειδικη μεταχείριση ?
Καλη ερωτηση.Εχω παρατηρησει μονο οταν ειναι βρεγμενα
τα μαλλια ρολλαρει καλα.
Αν ειναι στεγνωμενα τοτε φαινεται να κολλαει καπως με την κυλινδρικη κινηση.
panoslydios είπε:Μπορεις να βρεξεις το κεφαλι και μετα να ψεκασεις το τριχωτο με κατι απολυμαντικο και να ρολλαρεις.
Μην φοβηθειτε αν δειτε κανα αποτομο shedding.οταν συμβαινει αυτο τα μαλλια μετα βγαινουν δυνατοτερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το σωστό είναι να κάνεις μετά το μπάνιο με καθαρό κεφάλι.Σκουπίζεις λίγο το κεφάλι ώστε να είναι νωπό όχι βρεγμένο.Ούτε οινόπνευμα ούτε τίποτα.gianniskritikos2 είπε:μηπως ειμαστε υπρωολικοι με μολυνσεις? δεν το καταλαβαινω γιατι αμα εχουμε βρεγμενο και πλημενο μαλλι να παθουθμε μοιλυνση? δηλαδει αμα ειναι στεγνο μεσα στο λαδι ειναι καλυτερο? που εχει γεμισει μικροβια και μικροοργανισμους? πρεπει να βαζουμε οινοπνευμα και δεν ξερω και εγω τι αλλο? στα βιντεο που ειδα για derma roller δεν δειχνει τετοια πραγματα το βαζουν μπαμ μπαμ και τελως δεν κανει καμια σοβαρη πληγη για μολυνση μηπως υπερβαλουμε?
Θα το ρωτησω με τροπο στο επομενο ραντεβου.Η αισθηση που εχω ειναι οτι στους κροταφους οι βελονες μπαινουν σε λιγοτερο βαθος σε σχεση με αλλα σημεια.dk1984 είπε:αν μπορεις Μ32 ρωτα το γιατρο τι μηκος βελονων χρησιμοποιει πχ στο vertex η στους κροταφους ετσι για να παρουμε μια ιδεα γιατι εγω αγορασα δερμαπεν 0.75 μμ αλλα μπορει για κροταφους να ειναι υπερβολικο
ποσο σου κοστιζει η καθε επισκεψη που κανεις?Μ32 είπε:Θα το ρωτησω με τροπο στο επομενο ραντεβου.Η αισθηση που εχω ειναι οτι στους κροταφους οι βελονες μπαινουν σε λιγοτερο βαθος σε σχεση με αλλα σημεια.dk1984 είπε:αν μπορεις Μ32 ρωτα το γιατρο τι μηκος βελονων χρησιμοποιει πχ στο vertex η στους κροταφους ετσι για να παρουμε μια ιδεα γιατι εγω αγορασα δερμαπεν 0.75 μμ αλλα μπορει για κροταφους να ειναι υπερβολικο
Βλεπω παντως οτι αρκετοι ξεκινησαν dermaroler.Επειδη εχω κανει στο παρελθον σας ενημερωνω οτι το dermaroler δεν εχει καμια σχεση με το dermapen.Το λεω γιατι σιγουρα καποιος μπορει να μπερδευτει.
Επισης αυτα τα ''dermapen''που εχουν αγορασει ορισμενοι δεν ειναι dermapen.To κανονικο dermapen ειναι ηλεκτρικο,με ρυθμιζομενη ταχυτητα και βαθος καθως και ανταλακτικες αποστειρωμενες βελονες μιας χρησης.Μηπως λοιπον θελει προσοχη γιατι αντι για καλο,μπορει να γινει ζημια?