Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν βαζω.-kapa betadine βάζεις?
Υπάρχει μια μελλοντική πιο πολύ σαν σκέψη και όχι σαν απόφαση για tattoo και θέλω να ρωτήσω σε συνδυασμό με roller που αργότερα θα ανεβώ σε 1,5 mm ,θα κάνει σταδιακά ζημια στο tattoo και θα το εξαφανίσει πριν την ώρα του;
Μάλιστα :/
Kαλά αν δεν μου αρεσει θα ξέρω τι πρέπει να κάνω τουλάχιστον
παιδια ποιο dermaroller παιρνετε εσεις?εννοω με ποσα needles?
ωραιο Gomi με βαζεις σε σκεψεις να το χτυπησω απλα δεν ξερω ποσο αντεχουν οι βελονες και αν χρειαστει να τις αλλαξω αν θα υπαρχουν ανταλλακτικα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ωραιο Gomi με βαζεις σε σκεψεις να το χτυπησω απλα δεν ξερω ποσο αντεχουν οι βελονες και αν χρειαστει να τις αλλαξω αν θα υπαρχουν ανταλλακτικα
δεν ειναι μελος σε αυτο το site.παιδια ο twoyoung ειναι καθολου στο δικο μας site?ξερει κανεις?
θα πρεπει να διακοψεις δοκιμαστικά την τσουκνιδα,το ποιο πιθανο να οφειλεται εκειKapa ( ή όποιος άλλος γνωρίζει) ξεκίνησα ρόλερ (1,5 mm 1 φορά την εβδομάδα) εδώ και 1 μήνα περίπου και εμφάνισα 2 φορές κόκκινα σπυράκια σχεδόν σε όλο το κεφάλι με φαγούρα μαζί!!! Επειδή έχω αγχωθεί... Λέτε να φταίει το ρόλλερ? Τι να κάνω?
ΥΓ: Όταν κάνω μπάνιο μετα από κάποια ώρα υποχωρούν δεν ξέρω όμως αν εξαφανίζονται τελείως αλλά δεν ενοχλούν τουλάχιστον.
ΥΓ2: 2 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ και έκγχυμα τσουκνίδας.. απλά το αναφέρω.
κατα 90% ειναι απο την τσουκνιδα.Ευχαριστώ!!!
Θεωρείς πάντως ότι δεν έχει σχέση με το ρόλλερ? Την πρώτη φορά είχαν και λίγο πύον. Την δεύτερη ήταν απλά κόκκινα!