kapa
Μέλος του προσωπικού
θα τσουξει το ρολαρισμα πιο πολυ οποτε η εφαρμογη της λοσιον θα σου φανει αστεια1000 ευχαριστω καπα!!! Μια "αστεια" ερωτηση: θα τσουξει πολυ ο συνδυασμος 1,5mm με μινοξιδιλη ειτε revivogen;
θα τσουξει το ρολαρισμα πιο πολυ οποτε η εφαρμογη της λοσιον θα σου φανει αστεια1000 ευχαριστω καπα!!! Μια "αστεια" ερωτηση: θα τσουξει πολυ ο συνδυασμος 1,5mm με μινοξιδιλη ειτε revivogen;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το εκανα με ηπια ενταση κι ετσι δεν ειχα τσουξιμο και μετα την χρηση του revivogen. Aυριο το πρωι ρολαρισμα και μινοξιδιλη.θα τσουξει το ρολαρισμα πιο πολυ οποτε η εφαρμογη της λοσιον θα σου φανει αστεια
υποψιν αν ειναι 1mm το roller ασε κανενα 5 ημερο κενο,αν ειναι 1,5mm 7 μερες κενο.Το εκανα με ηπια ενταση κι ετσι δεν ειχα τσουξιμο και μετα την χρηση του revivogen. Aυριο το πρωι ρολαρισμα και μινοξιδιλη.
αναλογα το μηκος των βελονων,τα mm που λεμε.θελει και καποιες μερες κενο το roller,τις λοσιον τις βαζουμε καθε μερα.Να εισαι καλα καπα για την βοηθεια!!! Να μην το κανω φορα πριν βαλω λοσιον;
Ναι τα ειχα διαβασει τα κενα σε προηγουμενα post. Ομως μαλλον εκανα λαθο στην χρηση του roller γιατι δεν ειχα εντονο ερεθισμο. Θα πρεπει να υπαρχουν εντονες κοκκινιλες μαλλον με το ρολαρισμα;αναλογα μηκος των βελονων,τα mm που λεμε.θελει και καποιες μερες κενο το roller,τις λοσιον τις βαζουμε καθε μερα.
μετα το roller αν θελουμε απορροφηση,αν παμε για την ερευνα δεν βαζουμε λοσιον την ημερα που ρολαρουμε.
εδω ειναι τα κενα που πρεπει να εχουν τα roller
0,25mm μερα παρα μερα
0,5mm καθε 3 μερες
0,75mm καθε 4 μερες.
1mm καθε 5 μερες.
1,5mm καθε 7 μερες
δεν ειναι απαραιτητο αν μιλαμε για απορροφηση ουσιωνΝαι τα ειχα διαβασει τα κενα σε προηγουμενα post. Ομως μαλλον εκανα λαθο στην χρηση του roller γιατι δεν ειχα εντονο ερεθισμο. Θα πρεπει να υπαρχουν εντονες κοκκινιλες μαλλον με το ρολαρισμα;
αν επιλεξεις 1,5mm μια φορα την εβδομαδα,οχι συχνοτερα.Δηλαδη με το1,5 km roller βαζω τις λοσιον καθημερινα ενω το roller το χρησιμοποιω μια φορα την εβδομαδα. Αν το χρησιμοποιω συχνοτερα θα υπαρξει προβλημα ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν εχω αυξηση παρενεργειων,το προβλημα μου ειναι οτι οι λοσιον ειναι αδυναμες σε εμενα.Kapa με το dermaroller είχες αύξηση των sides από τα τοπικά? Σορρυ αν έχει γραφτεί κάπου αλλά δεν την παλευω να διαβάσω τόσες σελίδες νήμα.: ) να πω και ότι το derma roller μπορεί να χρηαιμοποιηθει για μείωση ουλων από ακμή η οτιδήποτε άλλο. Οπότε οποίος έχει μπορεί να το χρησιμοποιησει και για αυτό.
Στον καπα χρωσταμε ολοι πολλα και ενα απλο ευχαριστω ειναι λιγο. Καλο ειναι ολοι μας να μοιραζομαστε τις γνωσεις και τις εμπειριες μας.Καλά Kapa, εκπλήσσομαι ευχάριστα από την υπομονή σου να απαντάς σε ερωτήσεις συνεχώς και από την ταχύτητά σου.
Φαίνεται καλή φάση το derma roller.
keep up the good work man!!
ναι για 1,5 σκετο λεω,και εγω με σκετη συσκευη ειμαι εδω και εναμιση μηνα,κατι φαινεται να παει να βγει αλλα εχω δρομο ακομα.οταν kapa λες για 1,5 εννοεις σκετο?εγω ειμαι μεσα και ποσταρω και φωτο.εχω κλεισει 1 μηνα και κατι μερες με σκετο 1.5 και πηγαινω απο το καλο στο καλυτερο.απλα πρεπει να ειναι γυρω στα δεκα ατομα περιπου για να εχουμε καποια στοιχεια.