Η αποψη μου είναι οτι δεν χτυπάει κανείς ύπουλα και με δολο. Και δεν είναι το θεμα οτι δεν εχει τα λεφτα, τα εχει απλα μπορει να πιστεύει οτι δεν δικαιολογείται αυτή η διαφορά στην τιμή απο τους αλλους (τουλάχιστον να μην εχει πειστεί ο ίδιος). Καθως αλλοι θέλουν να πειστούν με πράξεις, άλλοι πείθονται πιο εύκολα και ο καθενας το εκφράζει με τον τροπο του. Ισως και αυτοί να βλέπουν καποια συμπεριφορά ή προκλητικότητα που δεν τους αρέσει και δεν την θεωρουν σωστή, οπότε μετά έχουν και ανάλογη συμπεριφορά και οι ίδιοι. Επίσης οταν κάποιος ανεβαζει τον πήχη κατα τα λεγόμενα του, μετά γινεσαι και πιο αυστηρος κριτής μαζι του, ετσι δεν παει;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική.
Ούτε με την αυστηρότητα.
Κανεις δεν ειναι πιο αυστηρος από μενα με εμενα! Not even close.
Εχω πρόβλημα με την ανακρίβεια, την αγένεια, τη μισαλλοδοξια και την κακία.
Σε ενα περιβάλλον ανωνυμιας δυστυχως αυτα ευδοκιμούν.
Αυτο που καποις θα το πει θεωρούν προκλητικότητα, εγω το χαίρομαι να το βλεπω σε
άξιους.
Προσωπικα γουσταρω τον Ronaldo που ειναι ο υπερκαταπληκτικός αθλητης, πανεμορφος άνθρωπος, 2 μετρα αντρακλας πολυεκατομμυριούχος και δεν το
παιζει "ταπεινό παιδί". Και λιγα κάνει. Μέσα στο γηπεδο που τους κατουραει όλους, ποιος ειμαι εγω να έχω αποψη πως θα φερεται? ουτε μπαλα δεν ξερω.
Γούσταρα το "θράσος" του Καντονά στο γηπεδο. Δεν ειναι θρασος, απλα ειναι θρασος αν το κάνω εγω ή εσυ: αυτος το΄"εχει" μεσα στο γηπεδο. Εξω δεν ήταν έτσι.
Γούσταρα το "τσογλανέ" του Ντραζεν στο γηπεδο: ποιος ειμαι εγω που θα το κρινω?? Αστεια πραγματα.
Τωρα, αν εγω κομπλεξαρομαι και έχω απαιτησεις από αυτούς λες και ειναι σαν εμενα, λες και παιζουμει με ίσους όρους
στο γήπεδο τους, αυτο ειναι ααααααλλο θεμα.
Όπότε, όταν ένας expert ιατρός στο αντικειμενό του σου μιλάει με σιγουρια, άνεση και φουλ αυτοπεποίθηση, δεν ειναι θρασος.
Oύτε ειναι προκλητικός
Ειναι επαγγελματιας, κατεχει πληρως το αντικείμενο και απλα εσυ μπορει να ενοχλήσε που αν εσυ ειχες αυτη τη συμπεριφορα στο γηπεδό του, ΝΑΙ θα ήταν προκλητικό.
Αλλα δεν ειστε το ιδιο στο γηπεδο ΤΟΥ.
Στο δικο σου, κανει τουμπεκι.
Αν εκει κανει εξυπναδες, τότε ειναι προκλητικός.
Αποψή μου!