bobby
Well-Known Member
Αν δεν απατώμαι είναι το αντίπαλο δέος της decepticonclinics !!!
Αν δεν απατώμαι είναι το αντίπαλο δέος της decepticonclinics !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χωρίς χιούμορ bobby όλα μουντά μου φαίνονται. Χαίρομαι που με πιάνεις
Αγαπητέ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο στο site και δεν μπορώ να βγάλω άκρη χωρίς να είναι κανενας άσχετος.. έχω γνώσεις ΙΤ.. Έχω την εντύπωση ότι ο Αναστασάκης είναι ο καλύτερος (όχι κατά γενική ομολογία όμως..) αλλά και ο πιο ακριβώς. Ποια είναι κατά την γνώμη σου η πιο value for money κλινική? Η DHI ας πούμε?Φιλε καλωσόρισες στο φόρουμ.
Ριξε μια ματιά στις παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων για να σχηματίσεις μια εικόνα τουλάχιστον από κάποιες κλινικές που έχουν πάει μέλη του φόρουμ. Υπαρχουν αμέτρητες πληροφορίες στο φόρουμ για όλα. Απλά πρέπει να αφιερώσεις χρόνο. Την κλινική που ανέφερες δεν την γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
P
Να εκλάβεις το χιούμορ ως ειρωνία, άντε να το καταλαβω, αν και σου απάντησα στην ερωτησή σου. Άλλα άσχημο ύφος επ ουδενί George.Ξέρετε κάτι ρε μάγκες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάτε έτσι ειρωνικά και με άσχημο ύφος από την ασφάλεια του σπιτιού σας.. δεν είναι καθόλου ωραίο και μου συμβαίνει συνεχώς όταν είμαι καινούργιο μέλος σε ένα φόρουμ. Το φόρουμ εδώ δεν ειναι εύχρηστο, ενώ ταυτόχρονα είναι κάπως δαιδαλώδεις. Από το να απαντάτε με αστεία σχόλια και να κάνετε τον έξυπνο καλό θα ήταν να βοηθάτε πραγματικά όπως θα έκανα εγώ σε κάτι που ξέρω. Αυτά
Αυτο στο lockdown επιδεινωθηκε λογω των τσιτωμενων νευρων. Εκτος απο ατομα που εχουν βοηθησει σε μεγιστο βαθμο εχω κανει και πολυ στενες φιλιες με πολυ αξιολογα ατομα. Πολλα νεα μελη ρωτανε πραγματα χωρις να ψαξουν καθολου πριν ρωτησουν.Μη το παιρνεις στραβα.Ξέρετε κάτι ρε μάγκες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάτε έτσι ειρωνικά και με άσχημο ύφος από την ασφάλεια του σπιτιού σας.. δεν είναι καθόλου ωραίο και μου συμβαίνει συνεχώς όταν είμαι καινούργιο μέλος σε ένα φόρουμ. Το φόρουμ εδώ δεν ειναι εύχρηστο, ενώ ταυτόχρονα είναι κάπως δαιδαλώδεις. Από το να απαντάτε με αστεία σχόλια και να κάνετε τον έξυπνο καλό θα ήταν να βοηθάτε πραγματικά όπως θα έκανα εγώ σε κάτι που ξέρω. Αυτά
Αγαπητέ Χάρη πίστεψε με έχω αφιερώσει παρρρα πολύ χρόνο και ακόμα δεν εχω βρει άκρη, θέλεις εσύ προσωπικά να μου πεις την γνώμη σου?Αυτο στο lockdown επιδεινωθηκε λογω των τσιτωμενων νευρων. Εκτος απο ατομα που εχουν βοηθησει σε μεγιστο βαθμο εχω κανει και πολυ στενες φιλιες με πολυ αξιολογα ατομα. Πολλα νεα μελη ρωτανε πραγματα χωρις να ψαξουν καθολου πριν ρωτησουν.Με το παιρνεις στραβα.
Οκ φίλε είναι λίγο απρόσωπο γενικά το να γράφει κανείς σε φόρουμ.. ίσως γι αυτό να το περιήγησα, sorry.. θέλεις να μοιραστεις την άποψη σου.αναφορικα με το ποια θεωρείς την καλύτερη η τις καλύτερες κλινικές στην Ελλάδα? ThanksΝα εκλάβεις το χιούμορ ως ειρωνία, άντε να το καταλαβω, αν και σου απάντησα στην ερωτησή σου. Άλλα άσχημο ύφος επ ουδενί George.
Αν σου πω οτι και εγώ απάντηση σε αυτή την ερώτηση ψάχνω, θα με πιστέψεις ?Οκ φίλε είναι λίγο απρόσωπο γενικά το να γράφει κανείς σε φόρουμ.. ίσως γι αυτό να το περιήγησα, sorry.. θέλεις να μοιραστεις την άποψη σου.αναφορικα με το ποια θεωρείς την καλύτερη η τις καλύτερες κλινικές στην Ελλάδα? Thanks
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι δυνατόν να έχεις αφιερώσει παρά πολύ χρόνο όπως λες μέσα εδώ και να μην έχεις άποψη για το πόσο είναι η καλύτερη κλινική στην Ελλάδα; Προφανώς και δεν έχεις ασχοληθεί καν η το "παρά πολύ" χρόνος μεταφράζεται σε κανένα τέταρτο μιας ματιας...μην περιμένεις να σου δώσουν τα μέλη έτοιμη τροφή... ψάξου...έχεις ένα όπλο στα χέρια σου τώρα ...να το εκμεταλλευτείςΑγαπητέ Χάρη πίστεψε με έχω αφιερώσει παρρρα πολύ χρόνο και ακόμα δεν εχω βρει άκρη, θέλεις εσύ προσωπικά να μου πεις την γνώμη σου?
Είναι δυνατόν να έχεις αφιερώσει παρά πολύ χρόνο όπως λες μέσα εδώ και να μην έχεις άποψη για το πόσο είναι η καλύτερη κλινική στην Ελλάδα; Προφανώς και δεν έχεις ασχοληθεί καν η το "παρά πολύ" χρόνος μεταφράζεται σε κανένα τέταρτο μιας ματιας...μην περιμένεις να σου δώσουν τα μέλη έτοιμη τροφή... ψάξου...έχεις ένα όπλο στα χέρια σου τώρα ...να το εκμεταλλευτείς
Ωραία μια χαρά πας ..επειδή είναι ανά κατηγορίες οι κλινικές μπες και δες τα περιστατικά...διάβασε σχόλια ....δες φωτός ...πονηρεψου....δες τιμές...μιλάς και με κανέναν που έχει κάνει εκεί να τον ρωτήσεις απορίες ....είσαι σε καλό δρόμο πάντως ....γενικά παρακολούθα τα δρώμενα και στο τέλος μόνος θα καταλήξεις εκεί που "πρέπει" για εσένα .....Ωραία λοιπόν πάμε να σας δώσω λεπτομέρειες τι έχω αποκομίσει από τις πάμπολλες ώρες που έχω αφιερώσει ψάχνοντας στα χαμένα εδώ στο site, έχω ξεχωρίσει την DHI και τον Αναστασάκη. Απλά ο Αναστασάκης είναι πολύ ακριβός, μου έδωσε μια προσφορά με 5000 ευρώ για 2000 grafts ενώ DHI και AHC μου ζήτησαν τα μισά σχεδόν (2700 και 2900). Μετά είναι κάτι άλλες μικρές κλινικες όπως οι master-hair και η primeclinics που δίνουν προσφορές με τα μισά των μισων (1350 και 1200). Για πείτε μου τώρα μάγκες σας παρακαλώ αν έχετε άποψη, διότι για τις master-hair και prime clinic έχω βρει παρά πολύ λίγα πράγματα εδώ, για τον Αναστασάκη οι απόψεις διίστανται, για Advanced hair clinics έχω διαβάσει ότι ο Βεκρης κάνει έτσι ποιο στοιχισμενες hairline και ότι σου χαλάει την δοτρια δημιουργούνται "παράθυρο". Όποτε κλείνω προς DHI αλλά έχω δίκιο? Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
Διαβασες εδώ μέσα λεπτομερώς για ΜΜ και κατέληξες στην DHI? Είσαι γάτα με .....πέταλα που λέει ο Χάρρυ ΚλυννΩραία λοιπόν πάμε να σας δώσω λεπτομέρειες τι έχω αποκομίσει από τις πάμπολλες ώρες που έχω αφιερώσει ψάχνοντας στα χαμένα εδώ στο site, έχω ξεχωρίσει την DHI και τον Αναστασάκη. Απλά ο Αναστασάκης είναι πολύ ακριβός, μου έδωσε μια προσφορά με 5000 ευρώ για 2000 grafts ενώ DHI και AHC μου ζήτησαν τα μισά σχεδόν (2700 και 2900). Μετά είναι κάτι άλλες μικρές κλινικες όπως οι master-hair και η primeclinics που δίνουν προσφορές με τα μισά των μισων (1350 και 1200). Για πείτε μου τώρα μάγκες σας παρακαλώ αν έχετε άποψη, διότι για τις master-hair και prime clinic έχω βρει παρά πολύ λίγα πράγματα εδώ, για τον Αναστασάκη οι απόψεις διίστανται, για Advanced hair clinics έχω διαβάσει ότι ο Βεκρης κάνει έτσι ποιο στοιχισμενες hairline και ότι σου χαλάει την δοτρια δημιουργούνται "παράθυρο". Όποτε κλείνω προς DHI αλλά έχω δίκιο? Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
Σε καλό δρόμο είσαι και πάνω κάτω αυτές είναι οι κλινικές.
Κοίταξε και τον Τιρκαλά,καθώς και Hdc Κύπρος που είναι χρόνια κλινική.
Θα σε συμβούλευα την dhi να τη βγάλεις από το κάδρο των επιλογών σου.
Και αν θέλεις βάλε και φώτο να σου πούμε.