Δεν νομίζω ότι σας τιμάει το γεγονός ότι κάθεστε ολόκληρος γιατρός κ μπαίνετε σε πόλεμο σχολίων με ανώνυμα μέλη όπως λέτε, ας μείνουμε στην πολύ καλή δουλειά που κάνετε κ στην βοήθεια που προσφέρουν οι αδιαμφισβήτητες γνώσεις σας, έτσι ώστε να βοηθήσετε εμάς που ενδιαφερόμαστε να μάθουμε, Ευχαριστω!
Υπάρχουν ανωνυμα μέλη με ατζεντα να βλαψουν εμενα είτε γιατι προωθούν κάποια άλλη κλινική από προσωπική προτιμηση είτε απλα γιατι ενοχλούνται από αυτο που ειμαι και πρεσβευω.
ΔΕΝ γραφουν για τα περιστατικά μου
ΔΕΝ γραφουν για τη δουλεια μου.
Γραφουν για οτιδηποτε άλλο μπορουν να βρουν να με πληξουν, κυριως με υπονούμενα για το χαρακτηρα, τη συμπεριφορα και ...φυσικα τις τιμες, ενω
προφανως κανεις τους δεν θα ερχοταν σε μενα παρα μόνο αν ηταν τσαμπα.
Σε αυτούς αναγκαζομαι να αμυνθω διότι η ευγενική και αντικειμενική πλειοψηφια των μελών δεν μιλάει να τους κραξει όπως γινεται σε καθε άλλο φορουμ του εξωτερικού που συκοφαντούν ένα ιατρό που μονο αξία δινει σε ένα φορουμ.
ο
@CVIAL ειναι ένας και δεν μπορει να τρεχει όλη την ώρα.
Μακαρι να μην χρειαζοταν να αμυνθω απέναντι σε άδικες και συκοφαντικες επιθεσεις και να αναλάμβανε η κοινη γνωμη να με υπερασπιστει όταν με συκοφαντούν και με βριζουν
Αντι αυτού, σε ενα γηπεδο 20.000 ατομων όπως το φόρουμ αυτο, φωναζουν και ακούγονται 10 (και πολλα λεω) άτομα, και 19.990 ειναι σιωπηλοι.
Αφου οι μετριοπαθεις δεν μιλανε να υπερσπιστουν το δικαιο, θα το κανω εγω.
Το κανω μια ζωη, το κανω στη δουλεια μου, το κανω στη ζωή μου.
Και διαφωνω:
φυσικα και με τιμά το να τα βαζω με τον ανωνυμο όχλο και να μην τους φοβαμαι.
Μακαρι να κανανε και άλλοι το ιδιο εδω μεσα και εκτος από εδω μεσα.