Τα εκτός θέματος (από όλα τα νήματα της κλινικής)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgosv

Active Member
Εξαφανίστηκε όλη η παρουσίαση ? Έμεινε το νήμα με επικεφαλίδα του περιστατικού , χωρίς πληροφορίες για το περιστατικό ?
Τώρα που το βλέπω καλύτερα , είναι σαν να υπάρχει μια διαρκής υπόσχεση για παρουσίαση video.
Σαν κάτι μπακάλικα κ περίπτερα που είχαν πάνω απο το ταμείο ταμπελίτσα που έγραφε "Βερεσέ Αύριο"

Σε λίγο θα ζητήσει από τον cvial σαν νηματοθετης να διαγράψει και όλο το νήμα για να εξαφανιστούν και όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για την κλινική του.
Περίμενε έρχεται..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Παιδιά, προσπαθώ να το σκεφτώ λίγο σφαιρικά το όλο θέμα. Όλοι αυτοί που υπέγραψαν κάτι με τις κλινικές τους, προφανώς το έκαναν για να πάρουν κάτι (αποζημιώση κλπ) για το κακό αποτέλεσμα που πηραν. Αν δεν υπέγραφαν, δεν θα έπαιρναν τίποτα. Στη πορεία όμως, αφού υπέγραψαν και κοιτώντας στον καθρέφτη ότι συνέβη (το οποίο είναι πολυ ψυχοφθόρο) θέλανε να πουν όσα γινόταν στο φόρουμ και ένιωθαν θυμό. Δεν μπορούσαν γιατί είχαν συμβιβαστεί και έτσι προσπάθησαν να το πουν στο CVial. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αν όμως, το να μιλούσαν τους έκανε ζημιά. Πχ να επιστρέψουν την αποζημιώση που χαν πάρει ή πολλά άλλα, λογικό να φοβόντουσαν να ανοίξουν νήμα κλπ. Οπότε απλά την έλεγαν στην κλινική, χωρίς να μιλάνε ή να παραθέτουν στοιχεία για ότι τους συνέβη.

Το γεγονός ότι οι κλινικές (περίπου πάει το μυαλό μας ποιες είναι) ήθελαν να μην αναφερθεί τπτ στο φόρουμ δείχνει τη δύναμη που έχει/έχουμε σαν πελάτες και αυτό σημαίνει πως και εγώ που έχω ρωτήσει για μπαν 3-4 φορές, βλακεία λέω. Καλύτερα να έχουν λόγο να εκτίθονται.

Σχετικά τώρα με τον aldo και το jacksmith, ήδη ο γιατρός μ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανα, αλλά σχετικά με τα δυο αυτά μέλη είπε ότι δεν απαντάει σε ανώνυμους δικαστές. Δεν το διέψευσε... Τώρα, ο Aldo λέει και άλλα, ενώ ήδη ο jacksmith μίλησε για αλλαγή στάσης που όπως είπα και πριν δεν διαψεύστηκε. Ενολίγεις, μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα(γιατί υπάρχουν αρκετές φωνές πλέον) και όπως είπε και ο cvial δεν μας εμποδίζει τπτ από το να αναφερουμαι ελλειπή στοιχεία και κακές συμπεριφόρες/πρακτικές της κλινικής για ενημέρωση νεων μελών, αν θέλουμε.
Σε όλες τις καταστάσεις όταν σβήνεις τη φωτιά γρήγορα,μόνο υπέρ σου είναι.
Όταν έχεις μια άμεση και καλή επικοινωνία με την κλινική-γιατρό σου,τότε όλα λύνονται.
Και εγώ είχα πρόβλημα όπως είναι γνωστό,όχι φυσικά με το αποτέλεσμα αλλά με το γνωστό θέμα,υπήρξε άμεσα αντίδραση και λύθηκε το θέμα, παρόλο που διάφορα μέλη μου λέγανε τι το ψάχνεις και για ποιό λόγο να βρεις τι έγινε από τη στιγμή που είσαι ευχαριστημένος.
Αλλά το ένα θέμα είναι ανεξάρτητο από το άλλο.
Απλά θέλω να ξέρω πάντα τι έχει συμβεί.
Έτσι λειτουργώ εγώ,άλλοι πιθανόν να μην τους ενδιέφερε.

Όσον αφορά τώρα τη συμφωνία που πιθανόν να γίνεται μεταξύ ασθενούς κλινικής,αυτό δεν είναι μεμπτό αρκεί να γίνεται πάντα στα πλαίσια της μεταξύ τους συμφωνίας.
Όχι πρώτα βρίζουμε και κατηγορούμε μέσα από το φόρουμ και μετά τα συμφωνούμε.
Αντιστρόφως πρέπει να λειτουργεί.
Όταν ήμουν Γρηγόρη στην αρχή της καριέρας μου,όπως γνωρίζεις σαν broker όλες τις εντολές που δινόντουσαν από τους πελάτες,μαγνητοφωνούνταν με αποτέλεσμα τα πάντα ήταν τεκμηριωμένα.
Παρόλα αυτά υπήρχαν περιπτώσεις που δεν αναγνώριζαν οι πελάτες ότι δώσανε κάποια συγκεκριμένη εντολή,με αποτέλεσμα αν εκεί έκανε λάθος η εταιρία,εκεί ερχόμαστε σε συμφωνία με τον πελάτη και υπογράφαμε "Contract Obligations Confidentiality",κοινώς συμφωνητικό εχεμύθειας,συνεπώς δεσμευόντουσαν να μη μιλήσουν γιατί προφανώς υπήρχαν νομικές κυρώσεις.
Άρα δικαιολογούνται τα μέλη αλλά υπάρχει και ένα αλλά...
Είναι μια δύσκολη κατάσταση με δύσκολες ισορροπίες,αλλά θα πρέπει να είναι όλα ανοιχτά και να έχουν λόγο όλοι,και τα μέλη θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικά στο πως λειτουργούν σε περίπτωση που δεν μείνουν ικανοποιημένοι με την εκάστοτε κλινική.
Πρώτα μιλάς με την κλινική και το λύνεις το θέμα,αλλιώς αν δεν υπάρχει ανταπόκριση η αδιαφορία,ή μη ανάκτηση ευθυνών τότε κινείσαι ανάλογα και πράττεις.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εγώ το είπα και πριν...έχουμε μπλέξει σε σπειρα με σπουργίτια..το παίζει κωφαλαλος τώρα...δεν μιλάει καθόλου..να ξεφουσκώσει το θέμα σου λέει ,να μην γραφτεί τπτ άλλο..σιγά σιγά να πάει στον πάτο,όποιος μπαίνει δεν ψάχνει παλιά νήματα,τα πάνω πάνω βλέπει,θα κάνω εγώ καινούργια νήματα ,θα παίζει το όνομα μου και όλα καλά...εμετικός.!! Και ο άλλος ο κολαουζος του ο χρησταρας ,μόλις βλέπει τέτοια μαζευεται ,εξαφανιζεται..σαν τη χελώνα μες το καβούκι..σε άκυρα πράγματα πετάγεται σαν την...ξέρετε..

gregkont13

Verified MM member
Σε όλες τις καταστάσεις όταν σβήνεις τη φωτιά γρήγορα,μόνο υπέρ σου είναι.
Όταν έχεις μια άμεση και καλή επικοινωνία με την κλινική-γιατρό σου,τότε όλα λύνονται.
Και εγώ είχα πρόβλημα όπως είναι γνωστό,όχι φυσικά με το αποτέλεσμα αλλά με το γνωστό θέμα,υπήρξε άμεσα αντίδραση και λύθηκε το θέμα, παρόλο που διάφορα μέλη μου λέγανε τι το ψάχνεις και για ποιό λόγο να βρεις τι έγινε από τη στιγμή που είσαι ευχαριστημένος.
Αλλά το ένα θέμα είναι ανεξάρτητο από το άλλο.
Απλά θέλω να ξέρω πάντα τι έχει συμβεί.
Έτσι λειτουργώ εγώ,άλλοι πιθανόν να μην τους ενδιέφερε.

Όσον αφορά τώρα τη συμφωνία που πιθανόν να γίνεται μεταξύ ασθενούς κλινικής,αυτό δεν είναι μεμπτό αρκεί να γίνεται πάντα στα πλαίσια της μεταξύ τους συμφωνίας.
Όχι πρώτα βρίζουμε και κατηγορούμε μέσα από το φόρουμ και μετά τα συμφωνούμε.
Αντιστρόφως πρέπει να λειτουργεί.
Όταν ήμουν Γρηγόρη στην αρχή της καριέρας μου,όπως γνωρίζεις σαν broker όλες τις εντολές που δινόντουσαν από τους πελάτες,μαγνητοφωνούνταν με αποτέλεσμα τα πάντα ήταν τεκμηριωμένα.
Παρόλα αυτά υπήρχαν περιπτώσεις που δεν αναγνώριζαν οι πελάτες ότι δώσανε κάποια συγκεκριμένη εντολή,με αποτέλεσμα αν εκεί έκανε λάθος η εταιρία,εκεί ερχόμαστε σε συμφωνία με τον πελάτη και υπογράφαμε "Contract Obligations Confidentiality",κοινώς συμφωνητικό εχεμύθειας,συνεπώς δεσμευόντουσαν να μιλήσουν γιατί προφανώς υπήρχαν νομικές κυρώσεις.
Άρα δικαιολογούνται τα μέλη αλλά υπάρχει και ένα αλλά...
Είναι μια δύσκολη κατάσταση με δύσκολες ισορροπίες,αλλά θα πρέπει να είναι όλα ανοιχτά και να έχουν λόγο όλοι,και τα μέλη θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικά στο πως λειτουργούν σε περίπτωση που δεν μείνουν ικανοποιημένοι με την εκάστοτε κλινική.
Πρώτα μιλάς με την κλινική και το λύνεις το θέμα,αλλιώς αν δεν υπάρχει ανταπόκριση η αδιαφορία,ή μη ανάκτηση ευθυνών τότε κινείσαι ανάλογα και πράττεις.

Συμφωνώ. Ο Γιάννης πχ αν θυμάσαι δεν είχε πει τίποτα(εκτός από ότι δεν πήρε αυτό που περίμενε) μέχρι να μιλήσει με το γιατρό. Μίλησε , είπε περίπου τι έγινε και μετά είπε πως δεν ήταν ευχαριστημένος και πάλι. Ούτε τα γύρισε ούτε τίποτα. Μας είπε ακριβώς τι έγινε και καμία κλινική δεν του την είπε και εδώ μέσα.

vlafo

Well-Known Member
Συμφωνώ. Ο Γιάννης πχ αν θυμάσαι δεν είχε πει τίποτα(εκτός από ότι δεν πήρε αυτό που περίμενε) μέχρι να μιλήσει με το γιατρό. Μίλησε , είπε περίπου τι έγινε και μετά είπε πως δεν ήταν ευχαριστημένος και πάλι. Ούτε τα γύρισε ούτε τίποτα. Μας είπε ακριβώς τι έγινε και καμία κλινική δεν του την είπε και εδώ μέσα.
Ο Γιάννης θύμισε μου.
Έτσι είναι αλλά αν δεν υπάρχει ανάληψη άμεσης ευθύνης από την κλινική τότε υπάρχει θέμα τεράστιο εκεί.

gregkont13

Verified MM member
Ο Γιάννης θύμισε μου.
Έτσι είναι αλλά αν δεν υπάρχει ανάληψη άμεσης ευθύνης από την κλινική τότε υπάρχει θέμα τεράστιο εκεί.

Εδώ όχι μόνο δεν βλέπουμε ανάληψη ευθύνης, βλέπουμε και αλλάγη στάσης αν το μέλος μιλήσει.

vlafo

Well-Known Member

Εδώ όχι μόνο δεν βλέπουμε ανάληψη ευθύνης, βλέπουμε και αλλάγη στάσης αν το μέλος μιλήσει.
Ναι θυμήθηκα.
Προφανώς και είναι κατακριτέα αλλά λέμε ότι αν πρώτα το λύσει η κλινική με τον ασθενή,μετά δεν μπορεί αν δεσμεύεται να ενημερώσει το φόρουμ αυτό λέω.
Αν όμως δεν υπάρχει καμία ανάληψη ευθύνης όπως εδώ και απειλείσαι και από πάνω,τότε υπάρχει θέμα.

giannis1991

Well-Known Member
Για μένα λέει ο Γρηγόρης.. Καλά θυμάται... Αλλά επειδή ο γιατρός δεν ξαναρθε Ελλάδα δεν έληξε οριστικά παρολαυτα υπάρχει δέσμευση να με ικανοποιήσει στο 100% και είναι προς τιμήν του... Βέβαια βράχος είναι και ο @danceworld_2001 ο οποίος μου έχει συμπαρασταθεί σε όλα και τον ξανά ευχαριστώ!!!
Πάντως όταν λήξει και επισήμως θα ενημερώσω για όλα να γνωρίζετε!

giannis1991

Well-Known Member
Και μιας που αναφέρθηκε το νημα μου τέτοιες απόψεις νομίζω και ελπιζω να έχουν "μετάνιώθει"...

Συνημμένα

• Screenshot_2022-01-23-12-00-22-460_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-23-12-00-22-460_com.android.chrome.jpg
    637.7 KB · Προβολές: 126

vlafo

Well-Known Member
Για μένα λέει ο Γρηγόρης.. Καλά θυμάται... Αλλά επειδή ο γιατρός δεν ξαναρθε Ελλάδα δεν έληξε οριστικά παρολαυτα υπάρχει δέσμευση να με ικανοποιήσει στο 100% και είναι προς τιμήν του... Βέβαια βράχος είναι και ο @danceworld_2001 ο οποίος μου έχει συμπαρασταθεί σε όλα και τον ξανά ευχαριστώ!!!
Πάντως όταν λήξει και επισήμως θα ενημερώσω για όλα να γνωρίζετε!
Ο danceworld_2001 είναι πάντα δίπλα στα μέλη και είναι προς τιμήν του.
Και επειδή τον ξέρω προσωπικά,είναι ντόμπρος και ότι λέει το κάνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Και μιας που αναφέρθηκε το νημα μου τέτοιες απόψεις νομίζω και ελπιζω να έχουν "μετάνιώθει"...
Γιάννη
Υπάρχει μια παρεξήγηση σε αυτό το θέμα.
Δεν έχει άδικο για αυτό που αναφέρει γιατί με αυτή τη λογική,σε όλες τις κλινικές θα επιστρέφανε λεφτά πίσω η θα επανορθώνανε.
Αυτό είναι το σωστό για το γιατρό και την υστεροφημία του,όχι ότι πρέπει απαραίτητα να γίνει.Γίνεται και σε αρκετές κλινικές παγκοσμίως γνωστές,αλλά δεν είναι συνηθισμένη τακτική.
Και παίζει πρωτεύοντα ρόλο αν ο γιατρός αναγνώρισε το λάθος του στην αρχή,όχι μετά από καιρό και καβγάδες.

Gianney

Well-Known Member
Δεν χρειάζεται Γιάννη να είσαι παντογνώστης ...αρκει να έχεις την διορατικότητα να κρίνεις ανθρώπους μέσα από τις πράξεις τους - λόγο τους .... Εδώ στην συγκεκριμένη περίπτωση με το καλημέρα φάνηκε ότι έχουμε μια περίπτωση ..... Περίπτωση.... Δεν χρειάζεται να αναφέρω τα επίθετα που τον χαρακτηρίζουν... Τα χώ πει στο παρελθόν μια φορά όλα μαζί και πολλές φορές αποσπασματικά αρκετά μέλη όλο αυτό το διάστημα..... Όσο για τον cvial που μας θεωρεί θερμοκεφαλους και δεν αξίζει να μιλάς με μας αλλά μόνο στον Γρηγόρη αφού πρώτα του θυμισω την προσπάθεια του να μας περιορίσει στο ένα μήνυμα ανά μέρα στα νήματα του δοκτωρα για όλα αυτά που λέει περι ελευθερίας και των δύο πλευρών και να ακούγονται ισάξια ....ότι κακώς δεν βγάζει στο φως όλες αυτές τις κλινικές που φιμωναν κάτω από τραπέζι μέλη .... Ποιος ο λόγος τοτε να σε ενημερώνουν με πμ; Να πάρεις τις κλινικές να τους μαλώσεις; Έπρεπε να τους προτρέψεις να ανοίξουν νήμα και να τα πουν.... Οφείλεις να το κανεις αυτό γιατι υποτίθεται αυτή είναι η ουσία του φόρουμ ... Η πλήρης εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας και αποτελεσμάτων των κλινικών...
Βασικά νομίζω ο Cvial ίσως δεν θέλει να παίρνει πολύ θέση , επειδή χρειάζεται και την κλινική Αναστασακη για να έρχεται ο Λορέντζο (τιμή μας) να χειρουργει κάπου κάπου.Ισως να μην δεχτεί άλλη κλινική πχ .Μια υπόθεση κάνω.

giannis1991

Well-Known Member
Αφήστε το τι ισχυει... Ναι δεν το κάνουν ολοι αλλά δείτε την τοποθέτηση του Γιώργου...
Λέει ότι δεν είναι καν ΛΟΓΙΚΟ να ζητάει κάποιος αποζημίωση έστω και μερική... Τριχοθυλακια πισω δεν παιρνουμε έτσι κι αλλιώς ...
Έπαιξε και έχασε και ο γιατρός δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν κτλπ
Και όλα αυτά σε κάποιον που έκανε αποτυχημένη μμ και όλοι ξέρουμε την ψυχολογία του και το ότι πραγματικη αποζημίωση δεν μπορεί να παρει... Ακόμα και λεφτά να παρει αν σου χαλάσει το κεφάλι αντε γεια...
Ευτυχώς στον Jack Smith και σε άλλους δεν υπήρξαν τέτοια σχόλια από άτομα σαν τον Γιώργο εννοώ που δεν είναι ο οποιοδήποτε... Παλιό μέλος και με γνώσεις..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βασικά νομίζω ο Cvial ίσως δεν θέλει να παίρνει πολύ θέση , επειδή χρειάζεται και την κλινική Αναστασακη για να έρχεται ο Λορέντζο (τιμή μας) να χειρουργει κάπου κάπου.Ισως να μην δεχτεί άλλη κλινική πχ .Μια υπόθεση κάνω.

Κάνεις λάθος. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Σήμερα έρχεται αύριο μπορεί να μην έρχεται. Αυτά που γράφω είναι η άποψη μου για οποιαδήποτε κλινική έχει παρουσία εδώ. Τα ίδια πρέσβευα, αν θυμάσαι, και πριν να έρθει ο Λορενζο Ελλάδα.

jacksmith

Active Member
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πρωτόκολλα που να καθορίζουν την επιτυχία ή την αποτυχία ενός αποτελέσματος και δεν ξέρω αν θα ήταν ποτέ δυνατόν να εφαρμοσθούν. Καμία κλινική δεν είναι υποχρεωμένη να αναλάβει την ευθύνη ενός ''αποτυχημένου'' αποτελέσματος.
Όσον αφορά την περίπτωσή μου, φυσικά και έχει η κλινική το δικαίωμα να μην ξαναεπικοινωνήσει μαζί μου και γενικότερα να μην απασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή μου. Είχε λοιπόν το δικαίωμα να ''αλλάξει στάση'' απεναντί μου.
Από κει και πέρα όλα αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με ζητήματα ηθικής συμπεριφοράς και ηθικής υποχρέωσης. Νομίζω ότι αυτό είναι ευνόητο και κατανοητό από όλους.

panos1234

Well-Known Member
Ότι και να λέμε τώρα εμείς ,θα περάσουν 3-4 μέρες και θα σκάσει νέο νήμα πριν και μετά από την εν λόγω κλινική, και θα γίνει πάλι Βιετνάμ.
Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω,γιατί επιδιώκει κόντρες?που τον βοηθάει σαν επαγγελματία και επιστήμονα?τι ακριβώς θέλει να επιτύχει?
Υπάρχει περίπτωση με τέτοια στάση να κερδίσει έναν υποψήφιο άνθρωπο?

Πιστεύω πολύ και εγώ πως ο συγκεκριμένος πήρε πολύ θάρρος από τότε που έγινε το deal με τον Ισπανό,να χειρουργεί στη κλινική του.
Αντί να κάτσει να μάθει 5 πράγματα,και να τα προσφέρει σε μελλοντικούς πελάτες και να ανέβει level, έγινε πιο αλαζόνας & εριστικός.

giannis1991

Well-Known Member
Παιδιά από μένα έγινε μια απλή αναφορά όχι για τις κλινικές και τι κάνουν ή θεωρουν σωστό αλλά τι θεωρούμε εμείς σωστό και πως λέμε τι... Τέλος πάντων έληξε από μένα απλά το είδα και το θυμήθηκα με πικρια...

aeratos28

Just aeratos
Ναι μωρέ ,και η γνωστή καραμέλα σαν απάντηση ότι είμαστε ανίδεοι κτλ κτλ..και μόλις του πει κανένας γτ δεν έδωσε απαντήσεις σε τπτ από όλα αυτά που συζητάμε τώρα,θα μιλάει για δικαστές ανώνυμους...θα κάνει like o mak39 ,εννοείται και ο Χρήστος87 ,μετά μόλις βρει τα σκούρα ,θα εξαφανιστεί όπως τώρα ,καμία απάντηση,ούτε από αυτόν ούτε από Χρηστάρα ,ούτε like από τον mak39 ,μέχρι το καινούργιο νήμα άνευ στοιχείων πάλι...και πάλι από την αρχή..δεν πειράζει,σε κάθε νήμα θα λέμε τα ίδια να μην ξεχνιόμαστε ώστε και οποίο μέλος καινούργιο βλέπει αυτά νήματα να μην παραπληροφορηθει
Ότι και να λέμε τώρα εμείς ,θα περάσουν 3-4 μέρες και θα σκάσει νέο νήμα πριν και μετά από την εν λόγω κλινική, και θα γίνει πάλι Βιετνάμ.
Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω,γιατί επιδιώκει κόντρες?που τον βοηθάει σαν επαγγελματία και επιστήμονα?τι ακριβώς θέλει να επιτύχει?
Υπάρχει περίπτωση με τέτοια στάση να κερδίσει έναν υποψήφιο άνθρωπο?

Πιστεύω πολύ και εγώ πως ο συγκεκριμένος πήρε πολύ θάρρος από τότε που έγινε το deal με τον Ισπανό,να χειρουργεί στη κλινική του.
Αντί να κάτσει να μάθει 5 πράγματα,και να τα προσφέρει σε μελλοντικούς πελάτες και να ανέβει level, έγινε πιο αλαζόνας & εριστικός.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα