εν τω μεταξυ Αλντο λενε εναν Αλβανο πακετα π το καλοκαιρι πηγαινε στα κυκλαδιτικα νησια κ το επαιζε Ιταλος στις τουριστριες...
μα καμια δεν πηδ.....;; βλεπεις εκανε μπαμ οτι ειναι Αλβανος
Εχω δηλωσει οτι δεν ξανασχολιαζω σε νηματα της κλινικης...
Ομως, επειδη ο aldo ειναι πολυ αγαπητο μελος και επειδη δε θελω να κατηγορηθω για μεροληψια (τον φιλο σοβινιστη, ρατσιστη maliamoupiso τον εχω "ξεχεσει" απειρες φορες για τα ρατσιστικα του σχολια), θα σπασω τη σιωπη μου...
Εν ετει 2022 και υπαρχουν απολιτιστα, απαιδευτα, κακοηθη ατομα με τετοιου ειδους ρατσιστικες αντιληψεις!!!
Ο ενας γραφει για αφρικανους, ο αλλος για αλβανους, για πακιστανους...
Φασιστομουτρα που νομιζουν οτι ανηκουν στην Αρια φυλη. Νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι εναντι των αλλων.
Χαμερπή ανθρωπαρια που σερνονται σαν τα φιδια και ξερνουν δηλητηριο, τρωκτικα που κρυβονται στις τρωγλες τους.
Ατομα χωρις καμια παιδεια, χωρις ανθρωπιστικα ιδεωδη που αγνοουν οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, με ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις.
Ο σεβασμος της διαφορετικοτητας, η ανθρωπινη αλληλεγγυη, η πολυπολιτισμικοτητα ειναι εννοιες παντελως αγνωστες στο λεξιλογιο τους.
Νομιζουν οτι αυτοι, οι "Ελληναρες", ειναι υπερανω ολων και οι υπολοιποι ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου.
Τετοια ατομα δεν εχουν καμια θεση σε μια κοινοτητα φιλων, οπως το forum μας.
Ο εξοβελισμος/εξοστρακισμος τους ειναι η πλεον ενδεδειγμενη κινηση.