Τελικά κατέληξα σε Δερματολόγο

Turbobox

New Member
Έχει εδώ και 7 μήνες που ασχολούμαι με την αραίωση στα μαλλιά μου και τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τότε που ξεκίνησα.

Όλα άρχισαν ψάχνοντας στο διαδίκτυο και σερφάροντας είδα φώτος του Μπούκλα και κατενθουσιάστηκα. Έγινα μέλος εδώ , ανέβασα φώτος και ξεκίνησα τη θεραπεία που μου πρότειναν μέλη.

Μίνοξ στην αρχή και φουγκοράλ όπου μετά από ένα διάστημα πρήστηκα υπερβολικά στο πρόσωπο και σταμάτησα. Ακολούθησαν κρέμα ζινγκ, τοκενοτριόλες, σαμπουάν αλόης, ταμπλέτες ιωδίου, ρόλερ. Σε κάθε μια από αυτές τις προτάσεις ενθουσιαζόμουν πως εδώ είναι η "λύση" που δυστυχώς δεν ήταν (τουλάχιστον σε εμένα).

Έτσι απογοητεύτηκα, λυπήθηκα τα λεφτά που ξόδεψα και είπα να πάω σε δερματολόγο. Του είπα τι έχει συμβεί και μου έγραψε μια λοσιόν κορτιζόνης στην αρχή να την χρησιμοποιήσω για 7-10 ημέρες.

Έπειτα μου είπε δεν θα λουστείς και δεν θα χτενιστείς για 4 ημέρες και θα έρθεις να κάνουμε εξετάσεις αίματος. Ανάλογα το τι θα δείξουν θα ξεκινήσουμε με φιναστερίδη ( προπέσια).

Συμπέρασμα λοιπόν, εντάξει οι διάφορες "λύσεις" αλλά τελικά ίσως είναι πιο "εντάξει" ο ειδικός.

Φιλικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

George3V

Member
Turbobox είπε:
Έπειτα μου είπε δεν θα λουστείς και δεν θα χτενιστείς για 4 ημέρες και θα έρθεις να κάνουμε εξετάσεις αίματος. Ανάλογα το τι θα δείξουν θα ξεκινήσουμε με φιναστερίδη ( προπέσια).

Φιλικά

Αυτό με τις 4 ημέρες σου έδωσε κάποια εξήγηση γιατί το είπε;Γιατί προσωπικά δε βλέπω κάποιο προφανή λόγο...

Turbobox

New Member
Όχι δεν μου είπε, μάλλον ίσως διακρίνει με αυτό τον τρόπο καλύτερα τι συμβαίνει, δεν ξέρω να σου πω. Πάντως μου είπε να μην κάνω και καθόλου δίαιτα αυτό το διάστημα και να τρώω φυσιολογικά

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
turbobox, αν σου κάνει σωστές και ψαγμένες εξετάσεις γνωρίζοντας κάτι καλό ώστε να το αναζητήσει οκ.
Για την κορτιζόνη τώρα δεν σου είπε κάτι καινούργιο ούτε είναι κάποια θεραπεία που μπορείς να ακολουθείς μόνιμα ούτε και μπορεί να σου κρατήσει το όποιο αποτέλεσμα θα σου δώσει στην αρχή.
Εμένα η κορτιζόνη μαζί με μίνοξ μου έδινε θυμάμαι φοβερό boost μέσα σε 3 εβδομάδες...αλλά μετά ξεφούσκωνε πολύ γρήγορα, ενώ η παρενέργεια στο να λεπταίνει το δέρμα την κάνει άκρως απαγορευτική για μακροχρόνια χρήση..

Turbobox

New Member
Μου είπε γιατί μου δίνει την κορτιζόνη αλλά δεν το συγκράτησα. Επειδή της είπα πως τον τελευταίο μήνα η αραίωση είναι καλπάζουσα, σαν να έπαθαν τα μαλλιά μου κάτι και η κορτιζόνη το ξεμπλοκάρει.

tropheus

Well-Known Member
Turbobox είπε:
Μου είπε γιατί μου δίνει την κορτιζόνη αλλά δεν το συγκράτησα. Επειδή της είπα πως τον τελευταίο μήνα η αραίωση είναι καλπάζουσα, σαν να έπαθαν τα μαλλιά μου κάτι και η κορτιζόνη το ξεμπλοκάρει.

Να σου πω εγώ φίλε Turbobox γιατί σου έδωσε την κορτιζόνη ...
Γιατί ήταν το μοναδικό που δεν είχες δοκιμάσει και φυσικά βλέποντας ότι δεν είσαι άσχετος έπρεπε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του.
Και για να προβλέψω το μέλλον σαν άλλος Πιτ Παπαδάκος θα σου βρει όλες τις εξετάσεις καλές και θα σε βάλει σε φιναστερίδη. Φυσικά θα σου πει να πηγαίνεις να σε βλέπει και μπλα μπλα μπλα μπλα ... Τα γνωστά ...

Turbobox

New Member
Ναι θα πρέπει να ξαναπηγαίνω έτσι μου είπε να δει τι εξέλιξη θα έχω αλλά δεν πάω σε ιδιώτη να μου τα "παίρνει" και έτσι να πονηρευτώ ότι το κάνει για εκμετάλλευση.

Σε δημόσιο νοσοκομείο έγιναν όλα αυτά που έγραψα δεν πλήρωσα. Μια γυναίκα με εξέτασε μεγάλης ηλικίας (δηλαδή έδειχνε να έχει πείρα) και ήταν αρκετά ευγενική και συνεργάσιμη. Επίσης αυτά που είπε ήταν πολύ λογικά, στην αρχή μου έγραψε μινοξ αλλά μόλις της είπα τις παρενέργειες που είχα έσκισε την συνταγή και μου είπε οκ θα το πάμε μόνο με τα σαμπουάν αρχικά .

Εγώ της είπα να κάνουμε κάτι γιατί δεν βγαίνει μόνο με τα σαμπουάν και έχω δει και καλπαζουσα αραίωση το τελευταίο μήνα. Εκεί μου λέει πάρε την κορτιζόνη (την πέρασε στο βιβλιάριο δεν θα πληρώσω) μήπως και αυτή η καλπάζουσα οφείλετε σε αυτό που δεν το θυμάμαι τι μου είπε και στη συνέχεια κάνουμε τις εξετάσεις και βλέπουμε αν είναι οκ για φίνα και μου το τόνισε αν εγώ το θέλω.

Νομίζω ωραία με εξέτασε και βλέπω και μόνος μου πως δεν υπάρχει άλλη λύση -έτσι νομίζω- αφού μέχρι τώρα όλα τα δοκίμασα (εκτός μεταμόσχευσης βέβαια).

Επίσης να πω πως όταν έσκισε την συνταγή της μίνοξ εγώ δεν ήθελα γιατί λέω δεν πειράζει ρε συ ας ξαναρχίσω κι ας πρηστεί το πρόσωπο μου (τόση απελπισία) αλλά αυτή χωρίς να της πω τι σκέφτομαι μου είπε ότι είναι σοβαρό οποιαδήποτε τέτοια παρενέργεια και δεν το συνέχισε.

krhtikos21

Member
Turbobox είπε:
Ναι θα πρέπει να ξαναπηγαίνω έτσι μου είπε να δει τι εξέλιξη θα έχω αλλά δεν πάω σε ιδιώτη να μου τα "παίρνει" και έτσι να πονηρευτώ ότι το κάνει για εκμετάλλευση.

Σε δημόσιο νοσοκομείο έγιναν όλα αυτά που έγραψα δεν πλήρωσα. Μια γυναίκα με εξέτασε μεγάλης ηλικίας (δηλαδή έδειχνε να έχει πείρα) και ήταν αρκετά ευγενική και συνεργάσιμη. Επίσης αυτά που είπε ήταν πολύ λογικά, στην αρχή μου έγραψε μινοξ αλλά μόλις της είπα τις παρενέργειες που είχα έσκισε την συνταγή και μου είπε οκ θα το πάμε μόνο με τα σαμπουάν αρχικά .

Εγώ της είπα να κάνουμε κάτι γιατί δεν βγαίνει μόνο με τα σαμπουάν και έχω δει και καλπαζουσα αραίωση το τελευταίο μήνα. Εκεί μου λέει πάρε την κορτιζόνη (την πέρασε στο βιβλιάριο δεν θα πληρώσω) μήπως και αυτή η καλπάζουσα οφείλετε σε αυτό που δεν το θυμάμαι τι μου είπε και στη συνέχεια κάνουμε τις εξετάσεις και βλέπουμε αν είναι οκ για φίνα και μου το τόνισε αν εγώ το θέλω.

Νομίζω ωραία με εξέτασε και βλέπω και μόνος μου πως δεν υπάρχει άλλη λύση -έτσι νομίζω- αφού μέχρι τώρα όλα τα δοκίμασα (εκτός μεταμόσχευσης βέβαια).

Επίσης να πω πως όταν έσκισε την συνταγή της μίνοξ εγώ δεν ήθελα γιατί λέω δεν πειράζει ρε συ ας ξαναρχίσω κι ας πρηστεί το πρόσωπο μου (τόση απελπισία) αλλά αυτή χωρίς να της πω τι σκέφτομαι μου είπε ότι είναι σοβαρό οποιαδήποτε τέτοια παρενέργεια και δεν το συνέχισε.

για φίνα τι σου είπε?
ποια ήταν η θέση της?

Turbobox

New Member
Δεν μου είπε τίποτα προς το παρόν για την φίνα, μου έδειξε το γενικό πλάνο. Μου λέει συνέχισε τώρα με το σαμπουάν (της είπα πως παίρνω το frezyderm και μου λέει οκ,) και την κορτιζόνη και ξανάρχεσαι να κάνουμε εξετάσεις αίματος και να σου δω και τα μαλλιά άλουστα, αχτένιστα κλπ., ώστε να δούμε που βρίσκεσαι. Εκεί φαντάζομαι θα βγάλει μια διάγνωση ,και τότε θα μου εξηγήσει τι συμβαίνει με την φίνα κι αν θέλω να την ξεκινήσω η όχι.

paparinio

New Member
Turbobox είπε:
Δεν μου είπε τίποτα προς το παρόν για την φίνα, μου έδειξε το γενικό πλάνο. Μου λέει συνέχισε τώρα με το σαμπουάν (της είπα πως παίρνω το frezyderm και μου λέει οκ,) και την κορτιζόνη και ξανάρχεσαι να κάνουμε εξετάσεις αίματος και να σου δω και τα μαλλιά άλουστα, αχτένιστα κλπ., ώστε να δούμε που βρίσκεσαι. Εκεί φαντάζομαι θα βγάλει μια διάγνωση ,και τότε θα μου εξηγήσει τι συμβαίνει με την φίνα κι αν θέλω να την ξεκινήσω η όχι.

φιλε μην βάζεις κορτιζόνες ρίξε λίγο καστορέλαιο να δούμε άμα λειτουργεί !

Turbobox

New Member
Έχω την εντύπωση πως τρολάρεις αλλά ακόμα κι έτσι να είναι τέλος φίλε τα πειράματα και τα γιατροσόφια, ότι πει πλέον ο γιατρός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paparinio

New Member
Turbobox είπε:
Έχω την εντύπωση πως τρολάρεις αλλά ακόμα κι έτσι να είναι τέλος φίλε τα πειράματα και τα γιατροσόφια, ότι πει πλέον ο γιατρός.

όχι φιλε απλά όλα αυτά κορτισολες κτλ τα έχουνε δοκιμάσει πολλοί ...και μαλλί δεν είδανε e καλύτερο θα ήτανε να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και ακίνδυνο όπως το καστορέλαιο. ο φίλος πάνος λέει ότι βγάζει μαλλιά και σε ουλές ...

tropheus

Well-Known Member
Χαίρομαι πάντως που θα δοκιμάσεις το μοναδικό φάρμακο που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει τα μαλλάκια.
Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα. Εδώ είμαστε άλλωστε να τα λέμε :)

Chs

Μέλος του προσωπικού
paparinio είπε:
όχι φιλε απλά όλα αυτά κορτισολες κτλ τα έχουνε δοκιμάσει πολλοί ...και μαλλί δεν είδανε e καλύτερο θα ήτανε να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και ακίνδυνο όπως το καστορέλαιο. ο φίλος πάνος λέει ότι βγάζει μαλλιά και σε ουλές ...

Paparinio η Stelakis καλησπέρα,

δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί από το ίδιο μέλος;

Αν είναι να τρολάρεις τουλάχιστον κάνε το σωστά.....

το παρακάτω τα λέει όλα

Συνημμένα

• 4524.jpg
    4524.jpg
    101.2 KB · Προβολές: 237

paparinio

New Member
Chs είπε:
paparinio είπε:

το παρακάτω τα λέει όλα

ένταξη άμα όλο το net καφέ είναι καραφλοί δεν με ενδιαφέρει ρε φιλε που το παίζεις και καλά 007 και ότι το μονο που σε νοιάζει είναι να μην γίνονται διαμάχες ... αλλα είσαι τόσο χασομέρης που ψάχνεις σε net καφέ διπλούς λογαριασμούς xaxaaxxa

Chs

Μέλος του προσωπικού
paparinio είπε:
Chs είπε:
paparinio είπε:

το παρακάτω τα λέει όλα

ένταξη άμα όλο το net καφέ είναι καραφλοί δεν με ενδιαφέρει ρε φιλε που το παίζεις και καλά 007 και ότι το μονο που σε νοιάζει είναι να μην γίνονται διαμάχες ... αλλα είσαι τόσο χασομέρης που ψάχνεις σε net καφέ διπλούς λογαριασμούς xaxaaxxa

Μπήκατε 2 καράφλες την ίδια ώρα και μέρα και από το ίδιο μέρος να κάνετε registration στο hairlossGR.. τι καραφλοτηλεπάθεια είναι αυτή..

Χασομέρης είσαι εσύ που δεν έχεις τι να κάνεις και μπήκες να τρολάρεις.. και πραγματικά είσαι και ερασιτέχνης..

Κάπου εδώ μας χαιρετά ο Stelakis / paparinio :)

Turbobox

New Member
Εντάξει έχεις θέμα με τον panoslydios και το forum αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να μου χαλάς το thread.

Turbobox

New Member

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε καλο κουραγιο με τους δερματολογους ....βρες μονο 2η κ 3η δουλεια για να τους πληρωνεις κ αν δεις μαλλι ....σφυρα μου.Στην φιναστεριδη κ στην μινοξιδιλη θα σε βαλουν στο τελος χαχαχαχα....πολλοι απο εδω μεσα δεν βαζετε μυαλο με τιποτα παντως.

Μπλουζα