Τελικά κατέληξα σε Δερματολόγο

sfentona

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε καλο κουραγιο με τους δερματολογους ....βρες μονο 2η κ 3η δουλεια για να τους πληρωνεις κ αν δεις μαλλι ....σφυρα μου.Στην φιναστεριδη κ στην μινοξιδιλη θα σε βαλουν στο τελος χαχαχαχα....πολλοι απο εδω μεσα δεν βαζετε μυαλο με τιποτα παντως.

ναι ρε ok θα βάλουμε μυαλό σαν εσένα να πάμε για ανακατανομή τριχών (μεταμόσχευση) εξυπνούλη ! 10000$ !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε καλο κουραγιο με τους δερματολογους ....βρες μονο 2η κ 3η δουλεια για να τους πληρωνεις κ αν δεις μαλλι ....σφυρα μου.Στην φιναστεριδη κ στην μινοξιδιλη θα σε βαλουν στο τελος χαχαχαχα....πολλοι απο εδω μεσα δεν βαζετε μυαλο με τιποτα παντως.

Φίλε ευχαρίστως να σου σφυρίξω αλλά δεν διάβασες όλο το story. Δεν πληρώνω κάτι στον Δερματολόγο, σε δημόσιο νοσοκομείο γίνονται οι επισκέψεις, δωρεάν.
Το να βάλει κάποιος μυαλό σχετικά με την τριχόπτωση τι εννοείς;

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ο sfentonas / paparinio κλπ μάλλον θέλει να του τον σφυρίξουμε γενικά και ψάχνεται.. όσο επίμονος θα είναι άλλο τόσο θα είμαι και εγώ να δούμε που θα πάει..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δεν εχει σημασια μονο η επισκεψη αλλα κ ολα αυτα που θα σε φορτωσει να αγορασεις.Εννοω οτι ειμαστε καποια μελη απο εδω μεσα που εχουμε επισκεφτει ολους τους καλους δερματολογους ,εχουμε χαλασει ενα σωρο λεφτα(πανω απο 4000 εγω) εχουμε δοκιμασει απειρες θεραπειες και παρολο αυτα καποιοι απο εσας δεν βαζετε μυαλο.

Turbobox

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Δεν εχει σημασια μονο η επισκεψη αλλα κ ολα αυτα που θα σε φορτωσει να αγορασεις.Εννοω οτι ειμαστε καποια μελη απο εδω μεσα που εχουμε επισκεφτει ολους τους καλους δερματολογους ,εχουμε χαλασει ενα σωρο λεφτα(πανω απο 4000 εγω) εχουμε δοκιμασει απειρες θεραπειες και παρολο αυτα καποιοι απο εσας δεν βαζετε μυαλο.

Ωραία τι προτείνεις λοιπόν;

dk1984

Member
φιλε τurbobox καλη επιτυχια να εχεις σε οτι ακολουθησεις απλα αν κανεις εξετασεις και δεν εχεις αντιρηση θα ηθελα να ανεβασεις τα αποτελεσματα των εξετασεων πριν και μετα απο τη φινα για να δουμε ποσο επειρεαζει τις ορμονες

Turbobox

New Member
dk1984 είπε:
φιλε τurbobox καλη επιτυχια να εχεις σε οτι ακολουθησεις απλα αν κανεις εξετασεις και δεν εχεις αντιρηση θα ηθελα να ανεβασεις τα αποτελεσματα των εξετασεων πριν και μετα απο τη φινα για να δουμε ποσο επειρεαζει τις ορμονες

Ναι θα το κάνω, θα ενημερώνω για την όποια εξέλιξη

Chs

Μέλος του προσωπικού
Εύχομαι από καρδιάς να περάσεις επιτυχώς τις δοκιμασίες (αν υπάρξουν φυσικά) και σε περιμένω στο club 8)

George3V

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:

1)Ο άνθρωπος είπε ότι δεν πλήρωσε,πήγε σε νοσοκομείο
2)Έχεις να προτείνεις καλύτερες θεραπείες για την τριχόπτωση από φινα και μίνοξ ;
3)Δεν είναι κακό να τον παρακολουθεί δερματολόγος και να κάνει τακτικές εξετασεις,ειδικά αν παίρνει φίνα
4)Εσύ που έβαλες μυαλό και ειρωνεύεσαι του υπόλοιπους, πού κατέληξες; στα δωρεάν κουπόνια της dhi;

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε George3v καλυτερα στα δωρεαν κουπονια της DHI παρα να σαπισω απο τα φαρμακα........αν το εννοεις ετσι.Περα απο την πλακα,θεωρω τον εαυτο μου τυχερο μιας κ εκανα δωρεαν μια μεταμοσχευση και παρολο που δεν εχω δει σχεδον τιποτα απο το τελικο αποτελεσμα ειμαι σε καλυτερη ψυχολογικη κατασταση απο πριν.Ενταξει το καταλαβα οτι δεν πληρωσε επισκεψη .(2).καλυτερες θεραπειες απο φινα μινοξ δυστυχως απο τα οσα ξερω δεν υπαρχουν..(3)αν παιρνει φινα πρεπει εκτος απο εξετασεις να κανει κ τον ΣΤΑΥΡΟ του.(4)Μυαλο δεν εχω βαλει απλα βλεπω οτι πλεον εχω γραψει στα παλια μου τα παπουτσια την τριχοπτωση κ ασχολουμαι πολυ λιγοτερο(μονο μινοξιδιλη 5 φορες την εβδομαδα).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
ΜΙΚΕΣ καλά έκανες μη το συζητάς.τα φάρμακα είναι επικίνδυνα ακι ας σκέφτομαι πως κάποια στιγμή θα τα πάρω και εγώ.
μακάρι να μπορούσαμε όλοι να κάναμε μτμσχευση ν τελείωνε τ θέμα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε krhtikos21 η αληθεια ειναι οτι με την μεταμοσχευση δεν τελειωνει το θεμα τριχοπτωση αλλα εχει 2 μεγαλα ΥΠΕΡ σε σχεση με τα φαρμακα.Το 1 ειναι οτι δεν ρισκαρεις την υγεια σου χρησιμοποιωντας οτι φαρμακο βρεις κ το 2ο ειναι (ψυχολογικο)οτι δεν μπαινεις στην καθημερινη διαδικασια να σκεφτεις αν δουλευει η θεραπεια κ να κοιταζεσαι καθε μερα στον καθρεπτη κτλ.Δυστυχως με τα σημερινα φαρμακα ισχυει το Μεταμοσχευση-θεραπεια=1-0 κατα την αποψη μου.Απο την αλλη ομως το κακο ειναι οτι πρεπει να κανεις καβατζα για την επομενη μεταμοσχευση.

weznem

Well-Known Member
θα παρακαλεσω γενικα ολους μας να μην ξεφευγουμε απο το νοημα για ανουσιες αντιπαραθεσεις (εξαιρουνται μερικοι τελευταια που δεν γινεται να μην σου σπασουν τα νευρα κατι παπαρινιο σφινα ροκενρολα που επανηλθε για ενα ποστ και σια)

το λεω επειδη (ιδιως με την φινα) παρατηρω οτι ξεφευγουμε απο την ουσια..

επισης δεν το παιζω τιποτα μην τσαντιστει κανεις κτλ.. και εγω γι αυτο που αναφερω πιο πανω σιγουρα θα εχω κανει τις μ!λ!κιες μου, απλα οσο μπορουμε ρε παιδια να το εχουμε στο νου μας..

το παιδι θελει να δοκιμασει φινα σε ποιον δεν περασε απο το μυαλο του? αλλοι κανουν το μεγαλο βημα απο την θεωρια στην πραξη αλλοι δισταζουν(και εγω ακομα σε αυτην τη κατηγορια ειμαι)..

δυστυχως η φινα μας εχει επηρεασει ολους με τον αρνητικο τροπο.. (ξυπναω το πρωι και βλεπω σηκωμαρες και σκεφτομαι αν επαιρνα φινα θα ημουν ετσι? μιλαω ερωτικα με την κοπελια και σκεφτομαι παραλληλα αν επαιρνα φινα θα ενιωθα να σηκωνεται κατι εκει κατω.. θεωρω οτι αν επαιρνα μονο απο αυτες τις σκεψεις θα εβλεπα παρενεργειες.. χρειαζεται η γνωση, αλλα και η επιγνωση στο τι θεραπεια μπαινεις ειναι εξίσου σημαντικο..θελει ωριμη σκεψη αλλιως θα αποτυχεις...)

ολες οι αποψεις εχουν ενα δικιο και αυτοι που φοβουνται για τους γνωστους λογους..και αυτοι που το κανουν το βημα.. οποτε γιατι να τσακωνομαστε? ας δοκιμασει και θα δει μονος του.. αν κανει και τις ορμονικες εξετασεις του ειναι ενα θετικο γεγονος γι αυτον και κατ επέκταση για το φορουμ αν τις ανεβασει..
δυστυχως οσο βλεπεις να ανοιγεις...και οι κροταφοι να υποχωρουν ολο και πιο πολυ, ακομα και αργα αλλα σταθερα δύο λυσεις υπαρχουν ως τωρα : οραλ φινα και τοπικο ru αν σε παει καλα (ετσι πιστευω).. μετα υπαρχει ημεταμοσχευση.. ας ελπισουμε για κατι καλυτερο εστω και αυτη η τοπικη φινα λοσιον αν προχωρησει..
καλη επιτυχια με τις θεραπειες... :)

Turbobox

New Member
ΜΙΚΕΣ ωραία τα παρουσιάζεις αλλά λες μόνο την μια όψη.
Εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει άτομα να αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που έκαναν μεταμόσχευση, να κλαίνε τα πολλά λεφτά που ξόδεψαν και να προτείνουν πως αν γίνει κάποια επέμβαση να γίνει μόνο εξωτερικό, μακριά δηλαδή από Ελλάδα κι αυτή αν πιάσει.
Οπότε αν θες να βοηθήσεις να λες όλο το story και τι πραγματικά συμβαίνει.

Γενικά βλέπω εδω στο φόρουμ υπερασπιστές της μίνοξ, της φίνα, της μεταμόσχευσης και των εναλλακτικών θεραπείων, που παρουσιάζουν την "δική" τους λύση ως την ιδανική και προτρέπουν τα νέα κυρίως μέλη να την κάνουν ωραιοποιώντας την. Παράλληλα στρέφονται ενάντια στις άλλες θεραπείες και εθελοτυφλούν όταν βλέπουν πως σε μερικά άτομα δουλεύουν κι αυτές.

Επειδή λοιπόν στον κάθε έναν δουλεύουν διαφορετικά τα τοπικά και τα φάρμακα, όπως και στο ότι δεν υπάρχει σε όλους η οικονομική δυνατότητα για επέμβαση, για μένα αν κάποιος αν θέλει να βοηθήσει, ας βοηθήσει το μέλος να γνωρίσει τις θεραπείες με τα καλά τους και τα στραβά τους και μετά ας αποφασίσει ο ίδιος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Gio

New Member
Παιδιά όπως έχω ξαναπεί πολλάκις, κάθε άνθρωπος αντιδραει διαφορετικά στις εκάστοτε θεραπείες. Πάρτε για παράδειγμα τους καρκινοπαθείς, κάποια βγαίνουν νικητές, κάποιοι άλλοι όχι. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος θεραπείες παιδιά. Υπάρχουν οι θεραπείες που είναι αποτελεσματικές και δοκιμασμένες από εκατομμύρια ανθρώπους (μινοξιδίλ, φίνα) και υπάρχουν οι υποσχόμενες θεραπείες στις οποίες τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα (biotin, saw palmetto, ru κτλ). Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι χρειάζεται υπομονή, σχολαστικότητα, θέληση και κυρίως καλή ψυχολογία για να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Ειδικά ο φόβος και η απογοήτευση επιδεινώνουν την κατάσταση. Πολύ σημαντικό λοιπόν να χαμογελάμε και να δίνουμε δύναμη στον εαυτό μας να συνεχίσει, και να μην εγκαταλείπει. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος.. Αλλά με πίστη μπορούμε να βγούμε νικητές!

Σημείωση : δεν επικρωτώ την χρήση φίνας (αν και χρήστης ο ίδιος) αλλά δεν παρά βλέπω επίσης ότι είναι το μοναδικό σκευασμα που πραγματικά σου αλλάζει την εικόνα. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Ναι, έχει παρενέργειες, και η ασπιρίνη έχει! Αλλωστε μιλάμε για ένα χάπι που αρχικά απευθυνόταν σε ηλικιακές ομάδες άνω των 50, λογικό είναι εκεί να υπάρχουν προβλήματα σεξουαλικης φύσεως. Περισσότερο ο φόβος δημιουργεί τις παρενέργειες και λιγότερο η ουσία η ίδια. Εγω αυτό που συμβουλεύω τους μικρότερους είναι να χρησιμοποιούν το μυαλό τους, να ρωτήσουν, να ψαχτούν, και τελικά να αποφασίσουν οι ίδιοι τι είναι καλύτερο για αυτούς. Οχι με φόβο αλλά με πάθος!

krhtikos21

Member
Gio είπε:
Παιδιά όπως έχω ξαναπεί πολλάκις, κάθε άνθρωπος αντιδραει διαφορετικά στις εκάστοτε θεραπείες. Πάρτε για παράδειγμα τους καρκινοπαθείς, κάποια βγαίνουν νικητές, κάποιοι άλλοι όχι. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος θεραπείες παιδιά. Υπάρχουν οι θεραπείες που είναι αποτελεσματικές και δοκιμασμένες από εκατομμύρια ανθρώπους (μινοξιδίλ, φίνα) και υπάρχουν οι υποσχόμενες θεραπείες στις οποίες τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα (biotin, saw palmetto, ru κτλ). Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι χρειάζεται υπομονή, σχολαστικότητα, θέληση και κυρίως καλή ψυχολογία για να έχουμε θετικά αποτελέσματα! Ειδικά ο φόβος και η απογοήτευση επιδεινώνουν την κατάσταση. Πολύ σημαντικό λοιπόν να χαμογελάμε και να δίνουμε δύναμη στον εαυτό μας να συνεχίσει, και να μην εγκαταλείπει. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος.. Αλλά με πίστη μπορούμε να βγούμε νικητές!

Σημείωση : δεν επικρωτώ την χρήση φίνας (αν και χρήστης ο ίδιος) αλλά δεν παρά βλέπω επίσης ότι είναι το μοναδικό σκευασμα που πραγματικά σου αλλάζει την εικόνα. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Ναι, έχει παρενέργειες, και η ασπιρίνη έχει! Αλλωστε μιλάμε για ένα χάπι που αρχικά απευθυνόταν σε ηλικιακές ομάδες άνω των 50, λογικό είναι εκεί να υπάρχουν προβλήματα σεξουαλικης φύσεως. Περισσότερο ο φόβος δημιουργεί τις παρενέργειες και λιγότερο η ουσία η ίδια. Εγω αυτό που συμβουλεύω τους μικρότερους είναι να χρησιμοποιούν το μυαλό τους, να ρωτήσουν, να ψαχτούν, και τελικά να αποφασίσουν οι ίδιοι τι είναι καλύτερο για αυτούς. Οχι με φόβο αλλά με πάθος!

έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα υπάρχουνε + και - περί αντιμετώπισης.
στην τριχόπτωση δ έχει βγει κτ ακόμα που να ναι ολοκληρωμένο σαν λυ΄ση.
όλοι παίζουμε με τις πιθανότητες.πολλές φορές και εναντίον μας αλλά δε πρέπει να τα παρατάμε.
μακάρι να μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με αυτό. αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία δεν μπορεί.
και μάλλον για πολλά χρόνια ακόμη θα ρισκάρουμε υγεία,χρήματα,στιγμές με φίλους,κοπέλες,δουλειά στο βωμό της τρίχας....
είναι η κατάρα μας.
υπάρχουν και χειρότερα σίγουρα.αλλά και αυτό για ένα νέο παιδί είναι βαρύ.....
ποιος ξέρει , ίσως κερδίσουμε και πράγματα από όλο αυτό στην τελική.κάποια άσχημα μπορεί να έχουν και λόγο που γίνονται στην ζωή μας μερικές φορές....

Gio

New Member
krhtikos21 είπε:
Gio είπε:

έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα υπάρχουνε + και - περί αντιμετώπισης.
στην τριχόπτωση δ έχει βγει κτ ακόμα που να ναι ολοκληρωμένο σαν λυ΄ση.
όλοι παίζουμε με τις πιθανότητες.πολλές φορές και εναντίον μας αλλά δε πρέπει να τα παρατάμε.
μακάρι να μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με αυτό. αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία δεν μπορεί.
και μάλλον για πολλά χρόνια ακόμη θα ρισκάρουμε υγεία,χρήματα,στιγμές με φίλους,κοπέλες,δουλειά στο βωμό της τρίχας....
είναι η κατάρα μας.
υπάρχουν και χειρότερα σίγουρα.αλλά και αυτό για ένα νέο παιδί είναι βαρύ.....
ποιος ξέρει , ίσως κερδίσουμε και πράγματα από όλο αυτό στην τελική.κάποια άσχημα μπορεί να έχουν και λόγο που γίνονται στην ζωή μας μερικές φορές....

Φίλε Κρητικέ, και εγώ κρητικός είμαι. Στα 28 μου πια έχω απογοητευτεί. Όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την κοινωνία στην οποία μεγαλώνουμε. Βγαίνω offtopic και ζητώ την κατανόηση των διαχειριστών αλλά νομίζω οτι ο ψυχολογικός αντίκτυπος αφορά όλους μας. Όταν λοιπόν βλέπεις οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ στηρίζονται στην ΕΙΚΟΝΑ, και όχι στην ουσία -δηλαδή στην προσωπικότητα του ατόμου- εύλογα αναγκάζεσαι να διαμορφώσεις και τους τρόπους αλληλεπίδρασης με το σύνολο. Δυστυχώς έχω δει ανθρώπους να χάνουν δουλειές επειδή δεν είχαν μαλλιά, πράγμα λυπηρό. Έχω δει ανθρώπους να "τρώνει χυλόπιτες" επειδή δεν είχαν μαλλιά, και αν αυτό είναι κάτι που το διαχειρίζεσαι σχετικά εύκολα προχωρόντας στην επόμενη, στο θέμα κοινωνικότητας, ψυχολογικής υγείας, καριέρας κ.τ.λ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. ΚΑι είναι δύσκολα (επαναλαμβάνω) γιατί η κοινωνία μας έχει δομηθεί πάνω σε μια και μόνο λέξη "lifestyle" ή ενναλακτικά "self image".

Η ουσία του θέματος είναι ο καθένας να βρει, και γιατί οχι να δοκιμάσει την θεραπεία που έχει αποτέλεσμα σε αυτόν. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Συνδιάζοντας πράγματα έχεις απλά περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Προχθές κοιτούσα αποτελέσματα παιδιών με την γνωστή θεραπεία "Big 3" και έμεινα εντυπωσιασμένος. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε θεραπεία. Εγω ας πούμε (αν και δεν έχω κάποιες παρενέργειες ακόμα) δεν σκοπεύω να χρησιμοποιώ Φίνα επ'αορίστον. Ο ορίζοντας μου είναι ένας χρόνος, και έπειτα συντήρηση με τοπικά DHT blockers. Συν μια μεταμόσχευση ακόμα που σκοπέυω να κάνω στο προσεχές μέλλον...

Μπλουζα