Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το σύστημα αναφέρει ότι έχεις συνδεθεί και ως giorgospap αλλά και ως petrosm, όπου μάλιστα έχεις απαντήσει στον εαυτό σου (!!!).dimitris 121 είπε:ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
αντμιν επειδη ο φιλοσ απο δω λεει οτι εκανα ολοκληρο σχεδιο παρακαλω τσεκαρε τα ολα οπωσ και τα loggin που εχω και ποτε τα εχω,,μιας και τα εχω μελετησει ολα τοσο καλα οπωσ λενε..
νιώθω λες και είμαι μαφία..
τελειώνει εδω το θεμα
Το σύστημα αναφέρει ότι έχεις συνδεθεί και ως giorgospap αλλά και ως petrosm, όπου μάλιστα έχεις απαντήσει στον εαυτό σου (!!!).Άκης είπε:[quote author=dimitris 121 link=topic=2970.msg53700#msg53700 date=1306255471]
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
αντμιν επειδη ο φιλοσ απο δω λεει οτι εκανα ολοκληρο σχεδιο παρακαλω τσεκαρε τα ολα οπωσ και τα loggin που εχω και ποτε τα εχω,,μιας και τα εχω μελετησει ολα τοσο καλα οπωσ λενε..
νιώθω λες και είμαι μαφία..
τελειώνει εδω το θεμα
BLuEArMy είπε:Ο αδερφός σου... εδώ έμαθε ότι έκανες μεταμόσχευση; Κι εδώ θα τον ενημέρωνες για τα περαιτέρω;
Μια χαρά σε βρήκα, Μα*άκης έτσι; Το σύστημα που κρατά τις IP το έβγαλε έτσι και έτσι είναι.dimitris 121 είπε:ναι ακη εχεισ δηκιο.. giorgos papakwnstantinou ξαδελφος μου και πετροσm ειναι ο αδελφος μου..ολοι σε μια πολυκατοικια μενουμε..αν με βρηκες fb kane me add να δεις και εσυ οτι λεω αληθεια..περιμενω αδμιν..αν δεν με εχεισ βρει σωστα στειλε μου pm να σου πω ποιος ειμαι.περημενω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimitris 121 είπε:blue αυτο το ειχα κανει γι αλλο λογο...αν ήθελα το κάλυπτα. προγραμματιστής είμαι
και για αλλο λογο το κανα και να εισαι σιγουρος πως ολοι μασ θα το καναμε...αλλα σου λεω το αποτελεσμα μου ειναι αυτο πο βλεπεισ..δεν εχω βαλει αλλες φωτο..ετσι ειμαι
και οπως ειδατε δεν προσπαθησα κανενα να πησω να παει///ακη περιμενω οποτε μπορεις pm για να δειξω και σε σενα οτι ειμαι εγω
Μια χαρά σε βρήκα, Μα*άκης έτσι; Το σύστημα που κρατά τις IP το έβγαλε έτσι και έτσι είναι.Άκης είπε:[quote author=dimitris 121 link=topic=2970.msg53710#msg53710 date=1306258382]
ναι ακη εχεισ δηκιο.. giorgos papakwnstantinou ξαδελφος μου και πετροσm ειναι ο αδελφος μου..ολοι σε μια πολυκατοικια μενουμε..αν με βρηκες fb kane me add να δεις και εσυ οτι λεω αληθεια..περιμενω αδμιν..αν δεν με εχεισ βρει σωστα στειλε μου pm να σου πω ποιος ειμαι.περημενω
BLuEArMy είπε:Eπιμένει...! Άντε πες μας τελικά το γιατρό σου να μάθουμε Γιατί θα τον μάθουμε από αυτούς που έστειλες pm!