Τελικό αποτέλεσμα.Η μεταμόσχευση μου,σε ελληνα γιατρό

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τελικό αποτέλεσμα.Η μεταμόσχευση μου,σε ελληνα για

αν εξερέσεις 1-2 παραδείγματα περιπτώσεων από το site του γιατρού σου, όλα τα άλλα είναι άστα να πάνε... πως λοιπόν κάποιος με μέτριες μεταμοσχεύσεις μπόρεσε και έκανε τέτιου επιπέδου δουλειά?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member

Απορω βρε παιδια γιατι το συζητατε ακομα
Περιμενω το επομενο θεμα norwood 10 με 500 graft να γεμιζει και τα φρυδια περιεργο σας φαινεται???!!! αααα δεν ξερετε τι γιατρους εχουμε στην Ελλαδα θαυματρα κανουν :p

τελος παντων παιδια το θεμα εχει λειξει..αληθεια δεν μπορώ αλλο αυτο που γίνετε..
κακασι τώρα μην ξανά μπω σε αυτό τον φαύλο κύκλο...
υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα..τεσπα ολα καλα έληξε
φενιμορε δεν ειναι αυτο το σιτε του.αλλο ειναι το σιτε του.
αυτο ειναι το σιτε του ****
και εχει και αλλουσ που ειναι σαν εμενα σε φωτο

τωρα ναι όντως κάνω διαφημίση αλλα τελος...

δεν διαφωνώ σε αυτό που λες..καθε αποτελεσμα εξαρτάτε και απο την ηλικία που εχει κάποιος και απο την μαλλί που εχει πίσω και απο το είδος τισ τριχασ που εχει.

τι το κουραζουμε ομως..Παρκουρ θα τον ρωτησω...
Καλο απογευμα

Άκης

Administrator

dimitris 121 είπε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

αντμιν επειδη ο φιλοσ απο δω λεει οτι εκανα ολοκληρο σχεδιο παρακαλω τσεκαρε τα ολα οπωσ και τα loggin που εχω και ποτε τα εχω,,μιας και τα εχω μελετησει ολα τοσο καλα οπωσ λενε..

νιώθω λες και είμαι μαφία..
τελειώνει εδω το θεμα
Το σύστημα αναφέρει ότι έχεις συνδεθεί και ως giorgospap αλλά και ως petrosm, όπου μάλιστα έχεις απαντήσει στον εαυτό σου (!!!).

Επίσης, βρήκα το προφίλ σου στο FB και δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα...
Το θέμα είναι spam και θα κλείσει...

Typhoon

Member

Καλά ρε Άκη δεν ντρέπεσαι να τον διαβάλεις και εσύ? Δίκιο έχει το παιδί. Να το ψάξουν το θέμα οι ADMIN...

Και να πω ότι έχει δείξει δείγματα το forum μελών-πρόβατα...

ναι ακη εχεισ δηκιο.. giorgos papakwnstantinou ξαδελφος μου και πετροσm ειναι ο αδελφος μου..ολοι σε μια πολυκατοικια μενουμε..αν με βρηκες fb kane me add να δεις και εσυ οτι λεω αληθεια..περιμενω αδμιν..αν δεν με εχεισ βρει σωστα στειλε μου pm να σου πω ποιος ειμαι.περημενω

BLuEArMy

Member

petrosm: πολυ ωραιο αποτελεσμα δημητρη, και πολυ καλο hairline.Μπορεις να μου δώσεις πληροφοριες για το που πηγες και διαφορα αλλα.
Εγω θα πρότεινα να πεις τον γιατρο.Ενας που εχει καλο αποτελεσμα πρεπει να λεει που πηγε.ολοι συμπάσχουμε εδώ μέσα.

dimitris121: φιλε μου δεν θελω να λένε οτι κανω διαφήμιση. έχεις ενα δικιο οτι πρεπει να το λέω αλλα υπαρχουν και οι παραξενοι .
εγω λεω την εμπειρια μου δειχνω φωτο και οσοι ενδιαφερονται τουσ λεο που πήγα δεν ειναι κακο και πανε και βλεπουν.ποσταρω για να δεις και εσυ,εχω ποσταρει και σε αλλα τοππικ.
Καλες γιορτες αδερφια

Χεχε.. αυτός είναι o μονόλογος του! Αν ψάξετε θα τον βρείτε! :D

Ο αδερφός σου... εδώ έμαθε ότι έκανες μεταμόσχευση; Κι εδώ θα τον ενημέρωνες για τα περαιτέρω; :D :D

Πείτε μας ποιός γιατρός είναι! Σε εσάς που έστειλε pm με τον δήθεν γιατρό του! :tease:

blue αυτο το ειχα κανει γι αλλο λογο...αν ήθελα το κάλυπτα. προγραμματιστής είμαι

και για αλλο λογο το κανα και να εισαι σιγουρος πως ολοι μασ θα το καναμε...αλλα σου λεω το αποτελεσμα μου ειναι αυτο πο βλεπεισ..δεν εχω βαλει αλλες φωτο..ετσι ειμαι
και οπως ειδατε δεν προσπαθησα κανενα να πησω να παει///ακη περιμενω οποτε μπορεις pm για να δειξω και σε σενα οτι ειμαι εγω

kakashi

Member

Άκης είπε:
[quote author=dimitris 121 link=topic=2970.msg53700#msg53700 date=1306255471]
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

αντμιν επειδη ο φιλοσ απο δω λεει οτι εκανα ολοκληρο σχεδιο παρακαλω τσεκαρε τα ολα οπωσ και τα loggin που εχω και ποτε τα εχω,,μιας και τα εχω μελετησει ολα τοσο καλα οπωσ λενε..

νιώθω λες και είμαι μαφία..
τελειώνει εδω το θεμα
Το σύστημα αναφέρει ότι έχεις συνδεθεί και ως giorgospap αλλά και ως petrosm, όπου μάλιστα έχεις απαντήσει στον εαυτό σου (!!!).

Επίσης, βρήκα το προφίλ σου στο FB και δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα...
Το θέμα είναι spam και θα κλείσει...
[/quote] :D :D :D :D :D :D πεθανα στο γελιο με την απαντηση στον εαυτο του.....

Άκης

Administrator

dimitris 121 είπε:
ναι ακη εχεισ δηκιο.. giorgos papakwnstantinou ξαδελφος μου και πετροσm ειναι ο αδελφος μου..ολοι σε μια πολυκατοικια μενουμε..αν με βρηκες fb kane me add να δεις και εσυ οτι λεω αληθεια..περιμενω αδμιν..αν δεν με εχεισ βρει σωστα στειλε μου pm να σου πω ποιος ειμαι.περημενω
Μια χαρά σε βρήκα, Μα*άκης έτσι; Το σύστημα που κρατά τις IP το έβγαλε έτσι και έτσι είναι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member

Admin θέλω να μου βάλεις τίτλο "Λαγωνικό" xaxaxaxaxaxa :D :D :D :D

Και το σόου συνεχίζει παίδες...ο άλλος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο... καλώ όποιο μέλος είναι δικηγόρος να του κάνουμε μήνυση!

dimitris 121 είπε:
blue αυτο το ειχα κανει γι αλλο λογο...αν ήθελα το κάλυπτα. προγραμματιστής είμαι

και για αλλο λογο το κανα και να εισαι σιγουρος πως ολοι μασ θα το καναμε...αλλα σου λεω το αποτελεσμα μου ειναι αυτο πο βλεπεισ..δεν εχω βαλει αλλες φωτο..ετσι ειμαι
και οπως ειδατε δεν προσπαθησα κανενα να πησω να παει///ακη περιμενω οποτε μπορεις pm για να δειξω και σε σενα οτι ειμαι εγω

Λοιπόν ο κύριος εκτός απο γιατρός είναι επίσης και:Ποδοσφαιριστής,απόφοιτος της ΑΣΣΟΕ και προγραμματιστης!!

Typhoon

Member

Φίλε Δημήτρη στο χωριό μου μια παροιμία λέει "Ξέρεις να κλέβεις? Ξέρω. Ξέρεις να κρυφτεις? Δεν ξέρω. Τότε μην κλέβεις". Στη χειρότερη παραδέξου ότι έκανες ένα λάθος και τέλος. Κανείς δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει.

Άκης είπε:
[quote author=dimitris 121 link=topic=2970.msg53710#msg53710 date=1306258382]
Μια χαρά σε βρήκα, Μα*άκης έτσι; Το σύστημα που κρατά τις IP το έβγαλε έτσι και έτσι είναι.
[/quote]σωστος ακη κανε με στο φβ γτ υπαρχουν πολλοι

BLuEArMy

Member

Eπιμένει...! Άντε πες μας τελικά το γιατρό σου να μάθουμε :D Γιατί θα τον μάθουμε από αυτούς που έστειλες pm! :D

βλεπεις να κολαω?
α πραγματα οπως εχει στα λεω...με ποσοσφαιρο ασχολουμε και εχω τελειςσει προγραμαμτιστησ...
και εγω σασ λεω προσπαθησα να πεισω κανενα να παει..ποτε
αυτο με τον αδελφο μου για ολο λογο το εκανα αλλα και παλι όφελος δεν είχα... Κραχ τε οσο θελετε...οι φώτο ειναι δικες μου όπως ειναι και ακη αν με βρηκες κανε με να το δεις

Άκης

Administrator

ΝΑ σου πω εγώ τώρα κάτι. Στην παρακάτω εικόνα, είσαι στο Λύκειο. Σεβόμενος τα προσωπικά δεδομένα του καθενός, θα βάλω μόνο το μαλλί, όπως έκανες και εσύ άλλωστε στο παρών ποστ.
Είσαι στο λύκειο λοιπόν με μαλλί έτσι:
w.JPG

και εδώ, σύμφωνα με το social network, είσαι 24, δηλαδή 5-6 χρόνια μετά το λύκειο:
s.JPG

πότε πρόλαβες έχασες, έψαξες και έβαλες μαλλιά, μπορείς να μου πεις;

blue den esteila πμ εγώ αλλα εκείνοι σε μένα και δεν τούς είπα τπτ για να πανε..μονο ανεφερα ονομα οπωσ θα εκανε ο καθενασ

ακη σωστότατος και σε ευχαριστώ που το σέβεσαι..ναι ειναι 6 χρονια πρην.ππηγαινα 3 λυκειου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα