Μισο λεπτο για να καταλαβω, 2 χρονια (μπορει και 3) αναμονη εχει για να κλεισεις consultation με Couto.
Επισης υπαρχει χρονικό transition απο τη εναρξη αναζητησης γιατρου πχ ξεκιναμε με τα εντοπια αστερια του πενταγραμμου κολονακια, "1000 τριχες 500ευρω" ΚΟΚ ΚΛΠ ΚΛΠ. Μετα ανακαλυπτουμε Κυπρους, Τουρκιες κλπ μετα Ισπανια ή και σε ακραίες περιπτώσεις Αμερική.
Εσυ δλδ για να εχεις κανει ηδη consulation me Couto στα 24 σου, απο ποτε εχεις αρχισει και το ψαχνεις; Από Πεμπτη Δημοτικου;;
Καλησπέρα, αρχισε να με ααπσχολει εντονα το θεμα των μαλλιων πριν απο 4 μηνες, οπου και εμπαινα πιο εντατικο στο φορουμ. για 3 μηνες σκεφτομουν για μ.μ και δεν εκανα τιποτα. τον τελευταιο μηνα εκανα το εξης, εχαξα ολους τους γιατρους να δω τι παιζει και κατεληξα στους εξης
Κουτο (μου λεγανε αναμονη 2-3 χρονια, αλλα τους εγραψα ενα αναλυτικο εμαιλ για του λογους για τους οποιους θεωρω οτι ειναι σημαντικο να με δει ο γιατρος, συγκεκριμενα τους ειπα οτι ειμαι διατεθιμενος να παω οποτεδηποτε, ακομη και αν μου το πουν τελευταια στιγμη οταν τους προκυψει καποια ακυρωση (γιατι ακυρωσεις γινονται συνεχως), οποτε εγινε μια ακυρωση τους και πριν απο 2 εβδομαδες μου εστειλαν εμαιλ και μου παν οτι μπορω σε 7 μερες να παω να με δουν. εκλεισα εισητηρια αεροροπορικα και πηγα για 1 μερα ισπανια.
Ζαρεφ (μου λεγ για αναμονη 1 χρνο, αλλα εγινε ακριβως ιδιο με το απο πανω)
Φρειτασ (θα παω σε 2 μηνες εχω κλεισι consult)
Λορεντζο για εξεταση κυριως (οχι για επεμβαση)