Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως ξαναείπα κάνε ένα κόπο και πάρε στην κλινική και όχι στα τηλέφωνα της κάρτας και ρωτά για τον γιατρό αυτόν.Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σου λέμε τόση ώρα.
Έχω μιλήσει προσωπικά μαζί τους και μέσω mail και τηλεφωνικά και δεν έχουνε καμία σχέση αυτά που λες εσύ. Άρα άτοπα όλα.
Και ο γιατρός που λες στην κάρτα του πουθενα δεν αναφέρει HLC όπως επιβάλλεται.
Μόνο με τα επίσημα στοιχεία της μμ μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω συζήτηση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και κάτι άλλο λες ότι σου πήρανε 2500 με 3000 μοσχεύματα και υπαρχει διαφορα 500 μοσχευματα και μου κάνει εντύπωση γιατί αυτή η κλινική μιλάει με ακριβές στοιχεία και νούμερα αρα κάτι δεν πάει σωστάΠαιδιά έκανα μεταμόσχευση στην κλινική HLC, ακόμα δε μπορώ να πω σίγουρα αποτελέσματα γιατί είμαι στις 25 μέρες. Προς το παρόν πολύ ευχαριστημένος και γενικά είναι επαγγελματίες. Κατέληξα στην κλινική γιατί έκανε ένας γνωστός μου πριν από 4 μήνες και είδα πολύ καλά αποτελέσματα (Κιόλας). Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι σε δυο σημεία έχω ακόμα «καυκαλο» ενώ στα υπόλοιπα έχει φυγει με τα λουσιματα και με την πρώτη μετεγχειρητική εξέταση από το γιατρό. Από θέμα μεθόδου έκανα fue manual και πήρε περίπου 2500 με 3000 ρίζες. Στην δότρια περιοχή ήδη δε φαίνεται τίποτα μετεγχειρητικά.