Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και 10ml σε 100 ml είναι υπέρ αρκεταΚανει το οινοπνευμα που εχω;γλυκερινη ποσα μλ;σορρυ αλλα εχω χαθει λιγο ☺
χαχα καπα εγω αυτο κανωτο ειχα ξεχασει και εγω οτι υπαρχει.
εναλλακτικα οποιος δεν θελει να βαλει λαδια στην λοσιον και να πετυχει απορροφηση 3 λεπτα δυνατο βουρτσισμα πριν την εφαρμογη της λοσιον προκαλει πολυ απορροφηση http://www.hairlossgr.com/threads/βουρτσισμα.8371/
Kapa χρησιμοποιω ηδη 3 μηνες το alpecin το υγρο που εχει και menthol μεσα και καστορελαιο..Να προσθεσω μεσα το pepermint oil;Τα συστατικα ειναι αυτα στα 200ml:Aqua, Alcohol Denat., Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Menthol, Caffeine, Niacinamide, Zinc PCA, Limonene, Linalool, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Citral, Retinyl Acetate.και 10ml σε 100 ml είναι υπέρ αρκετα
ναιKapa χρησιμοποιω ηδη 3 μηνες το alpecin το υγρο που εχει και menthol μεσα και καστορελαιο..Να προσθεσω μεσα το pepermint oil;Τα συστατικα ειναι αυτα στα 200ml:Aqua, Alcohol Denat., Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Menthol, Caffeine, Niacinamide, Zinc PCA, Limonene, Linalool, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Citral, Retinyl
για έναν μήνα είχε γίνει το μαλλι μου σαν αχινος με αυτό αλλά μετά ξεκίνησε η κάτω βολταχαχα καπα εγω αυτο κανω
Kapa μου αυτο εχει ηδη ομως μεσα menthol δεν παιζει ρόλο?Στα 200 ml να βαλω διπλη δωση?
βάλε 2 ml στα 100.τα έτοιμα σκευάσματα δεν έχουν μεγάλες περιεκτικοτητεςKapa μου αυτο εχει ηδη ομως μεσα menthol δεν παιζει ρόλο?Στα 200 ml να βαλω διπλη δωση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Cypress τι εννοεις τούρμπο διαλυμα σε οινόπνευμα 5-6%? Δηλαδη ποσο οινόπνευμα ποσο νερο και ποση μέντα εχει το μειγμα σου? από τριχοπτωση πως πας μειωθηκε?
ποια μεντα χρησιμοποιεις?29 χρονων..now 2 προς 3..
μην συγκρινεις το zix με αυτο,δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους,κανενας δεν ειδε επανεκφυση με το zix και ουτε προκειται.Υπαρχει κανενα πακετακι ετοιμο με μεντα, να το αγορασω να το δοκιμασω;
Οταν ομως λεω ετοιμο, εννοω ετοιμο.
Δεν θα καθισω εδω οπως με την περιπτωση του zix, να αποκρυπτογραφησω το τι χρειαζομαι, να βγω παγανια να αγοραζω ξεκαρφωτα να ετοιμασω σετ για παρασκευη κλπ, και στο τελος η ιστορια ειναι γνωστη, παραταμε το νημα και το 'θαυματουργο' σκευασμα, και παμε γι'αλλα.
Να μην πω οτι θα μετρησω μηνες που θα το παρατησετε ολοι και αυτο το νημα.
Καλα κανετε και ψαχνεστε ομως, αλλιως θα μεναμε στα ιδια!
Απλα δεν εχω το κουραγιο για αλλους πειραματισμους.
Και ναι μεν βαζω πραγματα στο κεφαλι, αλλα δεν εχω χρονο να κατσω να φτιαχνω, και ολα τα συναφη.
Υπαρχει κατι ετοιμο να δοκιμασω λοιπον;
Και απο αποτελεσματικοτητα τι θα λεγατε; (μεχρι να εγκαταληφθει κι αυτο, γιατι θα εχουμε πεσει ομαδικα 'εξω')
μην συγκρινεις το zix με αυτο,δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους,κανενας δεν ειδε επανεκφυση με το zix και ουτε προκειται.
εδω κατι γινεται.
δυστυχως δεν υπαρχει ετοιμο και θα πρεπει να αφιερωσεις 10 δεπτερολεπτα τον μηνα για την κατασκευη
θα μας πουν αυτοί που έχουν αποτελέσματα. Η έρευνα έγινε με άγρια μεντα και όχι μεντα σκέτη. Η διαφορά τους είναι ότι η άγρια μεντα έχει πολλαπλάσια μενθοληΟδηγιες, βημα-βημα;
Υλικά προς αγορα;
Κόστη;
Τρόποι αγορας φτηνοι-ευκολοι, οπως πχ ebay?