Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το φτιαχνω με οινοπνευμα 50 μλ και 50 μλ ορο και 80 σταγωνες μεντα τριχοπτωση μπορω να πω πως εχω υποπτευομαι απο το υνοπνευμα τι λετε?dimitri500 π'οσο καιρο το βάζεις? Από τριχόπτωση ειδες διαφορα? Το φτιάχνεις με οινόπνευμα ή jojoba?
Piperita είναι από Herbstore.soki τι μεντα βαζεις ;την αγρια η την piperita η arvensis?
Αν το ζητούμενο είναι η ποσότητα μενθόλης, απλά αυξάνετε το ποσοστό της μέντας. Τί σημασία έχει εάν η μέντα είναι άγρια, ήμερη, μαύρη, άσπρη ή κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο; Εναλλακτικά, υπάρχει και σκέτη μενθόλη, είτε σε υγρή μορφή είτε σε κρυσταλλική που διαλύεται σε βάση (γλυκερίνη ή προπυλαινογλυκόλη).
Επίσης, αν μπείτε στη διαδικασία να φτιάξετε τη δική σας λοσιόν, δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να περιοριστείτε μόνο στη μέντα. Π.χ. η προσθήκη αλόης βέρα, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, καθώς περιέχει αρκετά σημαντικά στοιχεία για τα μαλλιά, όπως ψευδάργυρο, χαλκό, σίδηρο κ.ά.
Σε πόσο καιρό είδες διαφορά ? Εγώ είμαι στη 2η βδομάδα και δεν έχω δει ακόμα βελτίωση. Μπορεί και μικρή επιδείνωση τριχοπτωσης. Αν και κάτι φαίνεται να φυτρωνει...Μάλλον είναι νωρίς.Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ σήμερα που κοίταζα τα μαλλιά μου. Ωστόσο, πως είναι δυνατόν μετά από 1.5 μήνα που έχω ξεκινήσει να φαίνονται ανεξήγητα πιο πυκνά?Δεν βλέπω νέες τρίχες σε σημεία που έχουν πέσει αλλά γενικά το μαλλί αρκετά πιο πλούσιο... Σε εμένα τουλάχιστον Μέντα-Roller-Ω3 φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά... η Τριχόπτωση έχει κυριολεκτικά μηδενιστεί ...ανέλπιστα καλά θα έλεγα.
Σε πόσο καιρό είδες διαφορά ? Εγώ είμαι στη 2η βδομάδα και δεν έχω δει ακόμα βελτίωση. Μπορεί και μικρή επιδείνωση τριχοπτωσης. Αν και κάτι φαίνεται να φυτρωνει...Μάλλον είναι νωρίς.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κατα σειρα απο το πιο δυνατο στο πιο αδυναμο.Δεν ξέρω όμως τι από τα τρία βοηθάει περισσότερο Μέντα-Roller-Ω3 ??
ξανα βαλε σε παρακαλω το λινκhttp://www.food-info.net/gr/qa/qa-fi71.htmhtm
Οι πρωτη παράγραφος έχει ενδιαφέρον κυρίως λόγω αναφοράς στην διαλυτότητα της μενθολης...στην αλκοόλη διαλύεται ..
Jojoba.Soki η λοσιόν σου είναι με οινόπνευμα ή jojoba?
Επειδή είμαι ατμιστής κι έχω φτιάξει υγρό με μέντα και με μενθόλη για ηλεκτρονικό τσιγάρο, να πω ότι διαλύεται μια χαρά και σε φυτική γλυκερίνη, καθώς και σε προπυλαινογλυκόλη.http://www.food-info.net/gr/qa/qa-fi71.htmhtm
Οι πρωτη παράγραφος έχει ενδιαφέρον κυρίως λόγω αναφοράς στην διαλυτότητα της μενθολης...στην αλκοόλη διαλύεται ..