leas
Well-Known Member
η επανεκφυση με τα λαδια ειναι σχεδον ανεπαισθητη στους γυρω. το ιδιο καραφλοι ειστε και με 30 τριχες παραπανω μετα απο ενα 3 μηνο. για σοβαρη διαφορα τα νουμερα που φυτρωνουν θα πρεπει να αγγιζουν τουλαχιστον τα 500. αυτο δεν προκειται να επιτευχθει με τα λαδια ποτε των ποτων. σκεφτειτε μονο οτι ενα τσουβαλι τριχες το χανουμε καθημερινα, 100-150 λενε οτι ειναι το φυσιολογικο ( που εγω αμφιβαλλω οτι ειναι τοσο πολυ σε καποιον χωρις ΑΑ ), εμεις που εχουμε ΑΑ κινουμαστε στα 150 την ημερα. ειναι αστειο να παλευουμε ακομα με λαδια.
δεν πιστευω οτι η ΑΑ μπορει να καταπολεμηθει με φυσικο τροπο και φυτικα προιοντα. η λυση βρισκεται στα φαρμακευτικα προιοντα (μινοξ και φινα ειναι φαρμακα). ευχομαι στο μελλον να βρουνε κι αλλα, η να δημιουργησουν κι αλλα.
Φίλε free δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μαζί σου, απλά ξεχνάς πως για κάποιους η συντήρηση είναι αυτό που επιδιώκουν., εγώ για παράδειγμα θέλω να διατηρήσω τα μαλλιά μου χωρίς να παίρνω μια ζωή ένα φάρμακο που όλοι αναφέρουν παρενέργειες.. Άν λοιπόν ένα λαδάκι μπορεί με την χρήση του να καθυστερεί την αραίωση έστω και σε μικρό βαθμό θα ήταν κάτι θετικό..Βέβαια το θέμα είναι πως η δουλειά μπορεί να γίνεται με μακροχρόνια χρήση εμείς εδώ σε 1 μήνα παρατάμε τα μισά θέματα.,