Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με όλο το σεβασμό δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Είσαι στην κατηγορία εναλλακτικες θεραπείες σε ένα νήμα για τονωτικό μαλλιών, τονωτικό το λέει και στον τίτλο, όχι οριστική λύση. Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανεις, αυτό που ξέρουμε ειναι ότι μέχρι στιγμής όλα οι αγωγές φθίνουν με την πάροδο του χρόνου, ναι όλες και η μίνοξ και η φίνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένεις ´απο αυτό η τις εναλλακτικές να ειναι κάτι το διαφορετικό. Επισης δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι πρεπει να το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος για να ειναι άξιο λόγου.Με ολο το σεβασμο....καθε φορα τα ιδια ειπωνονται.
Σε ενα χρονο, κατα 90%(με πιθανοτητες οπως βλεπω απο αλλα νεκρα θεματα), τουτο το τοπικ δεν θα σαλευει, που σημαινει οτι αραγε θα το βαζει κανενας συμφορουμιτης;
http://www.iherb.com/Natrol-NuHair-...&w=nuhair foam&rc=1&sr=null&ic=1?rcode=GED260Γνωρίζει κάποιος αν ο αφρός nuhair περιέχει προπυλενογλυκόλη γιατί το gel μου προκαλεί έντονη ξηροδερμία (είχα το ίδιο θέμα και με την υγρή μινοξ).?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι γεγονος οτι οσοι κανουν roller 1,5mm μέχρι ματωματος έχουν κόψει και την μινοξ,αλλά σε σημείο να ματωνειςΤο 0,8 με βόλεψε επειδή ειναι πιο εύκολο να το κοψω στα 6 παρά στα 5.
Ξέχασα να αναφαιρω πως παίρνω και ω3 αυτό πιο κάτω.
Πρέπει να ομολογήσω πως το πρώτο τρίμηνο με Φινα και Μινοξ και ω3 έκανα μια φορά την εβδομάδα Ρολλερ 1,5μμ. Παίζει να μην εχω άλλο ρεγκοου επειδή έκοψα το Ρολλερ ;
3 μπουκαλια 50 ευρω ελα να φευγουν απο το ebay...
shen min και nu hair ειναι το ιδιο,μην ξεχνιομαστε
Το μπουκάλι είναι 3oz 90κατι ml.Ποσα ml ειναι το μπουκαλι;
Και πως το εφαρμοζεις; 1-2ml τη μερα στα δυσκολα σημεια;
Τι μου θυμισες την συγκεκριμενη εταιρια την ειχα βρει στην αμερικη και επαιρνα τα χαπακια με saw palmeto που εχουν μεσα .Συγκεκριμενα το 2004Το μπουκάλι είναι 3oz 90κατι ml.
Μία εφαρμογή την ημερα στα σημεία όπου υπάρχει τριχόπτωση και αραιωση
συμφωνω και εγω,αν θελει καποιος αντιανδρογονο προσκαρ,αλλιως Ω3Τι μου θυμισες την συγκεκριμενη εταιρια την ειχα βρει στην αμερικη και επαιρνα τα χαπακια με saw palmeto που εχουν μεσα .Συγκεκριμενα το 2004
Απο τις καλες εταιριες ...εαν και τοτε πιτσιρικας δεν χαμπαριαζα απο προστατες...
Εχω την αισθηση ομως πως εαν καποιος θελει ενα dht blocket καλυτερα να παρει προσκαρ (αν και ειμαι κατα )παρα να παρει σκευασματα με palmetto ειναι πιο επικινδινο,,,σε sides effects
Αξίζει να γυρίσεις σε roller 1,5 έστω και για δοκιμη για να δεις αν αυτό σε κρατούσε στην κατάσταση που ήσουν.Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως ενώ παίρνω Φινα σε συνδυασμό με ω3 και Μινοξ που δεν κάνει Μπαμ το κεφάλι μου. Γιαυτο ψάχνομαι για σενμιν για να ειναι ειλικρινής.
Θα βοηθήσει ωμός η τσάμπα ο κόπος σε σχέση με τα υπόλοιπα;