Ηρεμηστε παιδες, χαλαρα! Επειδη δημιουργηθηκε ενα πεπλο μυστηριου...Θα σας πω, πως ξεκινησε ολο αυτο.Πριν απο 1 χρονο περιπου ενας φραγκατος ευρωπαιος που εχει κολλημα με το μαλλι, μου ζητησε να του μεταφρασω καποια αρθρα μου εδω, γιατι το γοογλε τρανσλειτ ελεγε βλακειες.Αφου αρχισε να αντιλαμβανεται καποια πραγματα, μου ζητησε να του μεταφερω ολες τις γνωσεις μου, απο τις εκατονταδες ερευνες που εχω διαβασει.Αφου τον εφοδιασα με βασικα βιβλια ιστολογιας-φυσιολογιας κλπ, αρχισα να τον βομβαρδιζω με πληροφοριες μεσω email, skype, σχεδιαγραμματα κλπ.Ο τυπος τα απορροφησε ολα σαν σφουγγαρι, πραγματικα πανεξυπνος.Μετα ηθελε του να φτιαξει το δικο του εργαστηριο για το πειραμα.Αφου τον επεισα για τους πραγματικους κινδυνους που υπηρχαν εκανε πισω...ετσι αποφασισαμε να βρουμε μαζι ενα εργαστηριο...μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκαμε ενα μεταμοσχευτη στην Ινδια που ειχε εφευρει μια επαναστατικη μεθοδο, οπως ελεγε, για αναγεννηση της δοτριας μεσω κυτταρικου πολλαπλασιασμου.
Μιλησαμε μαζι του, μας ειπε οτι εχει ολον τον εξοπλισμο που απαιτειται κλπ
Το φιλαρακι μου, οπως τον αποκαλω πλεον, εκανε ενα ταξιδι να επισκευτει το εργαστηριο...πραγματι ειχε αρκετα μηχανηματα, αλλα οχι ολα.Μας υποσχεθηκε οτι θα τα αγορασει και οτι ειναι αποφασισμενος να ειναι ο πρωτος γιατρος, που θα το εφαρμοσει.Ετσι κι εγινε.Ενημερωσα αυτον και την εργαστηριακη ομαδα του, τι ακριβως πρεπει να γινει(τον παραπεμψαμε σε 2 ειδικους σε αντιστοιχα εργαστηριακα θεματα, στη Γερμανια και το νεο εργαστηριο ηταν πλεον σε λειτουργια)...Οποτε το φιλαρακι πηγε παλι στην Ινδια, εκανε μια επεμβαση στη hairline με την μεθοδο της αναγεννησης της δοτριας και δοκιμαστηκαν οι growth factors στην απλη μεταμοσχευση.Εγινε επουλωση της ληπτριας σε λιγοτερο απο μια βδομαδα!!!Παραλληλα κρατησε αρκετα τριχ/κια για το πειραμα που σας ειπα.Θα δοκιμαστουν σταδιακα ολα τα πρωτοκολλα.
Στην Ινδια κανουν σαν τρελοι με το μαλλι και επειδη ο συγκεκριμενος ειναι πολυ γνωστος αρχισε να ερχεται πελατεια. Αρχισε να το εφαρμοζει ηδη σε δικους του πελατες.Τεσπα, ο γιατρος το παρουσιαζει σαν δικο του δημιουργημα και ετσι πρεπει να γινει...αν αρχισω να ζηταω δικαιωματα εγω και ο αλλος, χαθηκαμε!!!
Μιλαω τοση ωρα για τον Νιγκαμς (ετσι μου εχει συστηθει), οχι νιγκαμ...
Το θεμα ειναι το εξης: Για πρωτη φορα εφαρμοζονται οι νεες ερευνες σε ανθρωπους.Εαν πετυχει εχει καλως.Εαν οχι και εφοσον εχουν γινει ολα σωστα στο εργαστηριο, οι δεικτες τριχογενητικοτητας ειναι + κλπ τοτε η καραφλα θα παραμεινει και στον 21 αιωνα ενα αλυτο προβλημα. Ομως ο armani πετυχε...γιατι οχι και αυτο? Θα δειξει.Σημερα εγιναν οι ενεσεις, το μονο που κανουμε τωρα ειναι να περιμενουμε.
Αυτο που ξερω για τον νιγκαμς ειναι οτι αρχισε να εχει επαφες με τον προεδρο της aderans (υπαρχουν και φωτο στο internet) ενα μηνα μετα η aderans εκλεισε το εργαστηριο και το εβγαλε στο σφυρι http://auctions.biosurplus.com/view-auctions/catalog/id/122/?page=1
Τωρα ξερω οτι ο νιγκαμς ψαχνει για συνεργατες στην Ευρωπη.Τι θα γινει δεν ξερω ειλικρινα...
Αυτα!!! Επομενη ενημερωση προσεχως, ως τοτε χαλαρωστε!