Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το σωστό πάντα αυτό είναι που σου προτείνει ο γιατρός και πρέπει να το ακολουθείς κατά γράμμα,αλλά σε ζητήματα ελλάσονος σημασίας και κυρίως άνευ ουσίας ακολουθείς και τη λογική.
Άμα μιλούσαμε για φίνα να το δεχτώ ότι εκεί θέλει σκέψη και προβληματισμό γιατί οι αλλαγές που σου επιφέρει είναι δραστικές,αλλά για μίνοξ ποιό το νόημα.
Άμα γνωρίζεις κάποια βασικά, δεν θα το έκανες αλλά και ο καθένας πράττει κατά συνείδηση άλλωστε.
Αυτό είναι ορθό αλλά αν σου δημιουργεί θέμα που στην πλειοψηφία δημιουργεί τι θα κάνεις?Ναι αλλά αν κάτι δεν πάει καλά δίνεις πάτημα στην κλινική να σου πει δεν ακολούθησες τις οδηγίες μου και στο μυαλό σου την ευκαιρία να "κολλήσει" στο τι θα γινόταν αν έβαζες (πχ Giannis1991).
Roni, η δική μου άποψη είναι να βάλεις σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, κακό δεν θα σου κάνει, πιθανώς καλό οπότε η απόφαση είναι εύκολη.
Αυτό είναι ορθό αλλά αν σου δημιουργεί θέμα που στην πλειοψηφία δημιουργεί τι θα κάνεις ?
Θα το πεις στην κλινική θα μου πεις.
Αναφέρομαι σε μαύρους κύκλους,κατακράτηση υγρών και πρήξιμο.Στα μμ μαλλιά (αλλά και τα άλλα) δεν θα σου δημιουργήσει κανένα θέμα. Τα side effects που έχει μόλις την κόψεις μετά το διάστημα που σου προτείνει η κλινική θα εξαφανιστούν.
Η κλινική θα πετάξει αετό . Εμένα μου είπαν οτι ειναι η ιδέα μουΑυτό είναι ορθό αλλά αν σου δημιουργεί θέμα που στην πλειοψηφία δημιουργεί τι θα κάνεις?
Θα το πεις στην κλινική θα μου πεις.
Κατω απο την ηλικια των 45 οι μεταμοσχεύσεις χωρις φίναστεριδη ειναι ρίσκο.Στα μμ μαλλιά (αλλά και τα άλλα) δεν θα σου δημιουργήσει κανένα θέμα. Τα side effects που έχει μόλις την κόψεις μετά το διάστημα που σου προτείνει η κλινική θα εξαφανιστούν.
Που να πάρεις και φίνα?Η κλινική θα πετάξει αετό . Εμένα μου είπαν οτι ειναι η ιδέα μου
Κατω απο την ηλικια των 45 οι μεταμοσχεύσεις χωρις φίναστεριδη ειναι ρίσκο.
Τωρα μινοξιδιλη, lllt, βιταμινες κλπ ίσως λειτουργούν προσωρινά, και λιγο πανω απο τα όρια του placebo στο αποτέλεσμα.
Και εγω ένιωσα εγκλωβισμό με τη χρήση μινοξιδιλης . Φοβήθηκα απώλειες στις πίσω ζωνες απο τη διακοπή.
Μάλιστα είχα ζητήσει και συμβουλή απο τον @tol .
Τιποτα δεν εγινε. Μάλιστα το μαλλι μου ειναι καλυτερο απο ποτε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και καλα εκανες που τη σταματησες, φιλε Γιωργο. Αν θυμασαι, οταν ειχαμε επικοινωνησει, σου ειχα πει οτι προσωπικα τη βαζω μια φορα το βραδυ καθαρα για ψυχολογικους λογους. Θεωρω οτι δεν προσφερει τιποτα μετα απο δυο-τρια χρονια χρησης. Αφου σου ειχε προκαλεσει τετοια προβληματα, ηταν σοφη η επιλογη διακοπης.Η κλινική θα πετάξει αετό . Εμένα μου είπαν οτι ειναι η ιδέα μου
Κατω απο την ηλικια των 45 οι μεταμοσχεύσεις χωρις φίναστεριδη ειναι ρίσκο.
Τωρα μινοξιδιλη, lllt, βιταμινες κλπ ίσως λειτουργούν προσωρινά, και λιγο πανω απο τα όρια του placebo στο αποτέλεσμα.
Και εγω ένιωσα εγκλωβισμό με τη χρήση μινοξιδιλης . Φοβήθηκα απώλειες στις πίσω ζωνες απο τη διακοπή.
Μάλιστα είχα ζητήσει και συμβουλή απο τον @tol .
Τιποτα δεν εγινε. Μάλιστα το μαλλι μου ειναι καλυτερο απο ποτε.
Εσύ Tol έτσι όπως περιγράφεις τα μαλλιά σου που είσαι σε καλύτερη κατάσταση από 20άρη,(κατά δήλωση σου και σε πιστεύω φυσικά)πρέπει να τα κόψεις όλα.Και καλα εκανες που τη σταματησες, φιλε Γιωργο. Αν θυμασαι, οταν ειχαμε επικοινωνησε, σου ειχα πει οτι προσωπικα τη βαζω μια φορα το βραδυ καθαρα για ψυχολογικους λογους. Θεωρω οτι δεν προσφερει τιποτα μετα απο δυο-τρια χρονια χρησης. Αφου σου ειχε προκαλεσει τετοια προβληματα, ηταν σοφη η επιλογη διακοπης.
Απλα σε εμενα δεν προκαλει καμια παρενεργεια (αν και ειμαι και εγω 51, συνομηλικοι, δεν εχω ουτε ρυτιδες, αλλά ουτε μαυρους κυκλους και πρηξιματα). Επομενως, απο τη στιγμη που ουτε κοπος ειναι (λιγο πριν πεσω για υπνο...το πρωι βρεξιμο με λιγο νερο...και ολα κομπλε...ουτε λαδωμα...ουτε τιποτα), ουτε παρενεργειες εχει, συνεχιζω μονο και μονο για ψυχολογικους λογους.
Ειμαι πεπεισμενος οτι, και να τη σταματουσα (μετα απο 20 χρονια χρησης), ειδικα εχοντας "θωρακιστει" απο το υπεροπλο της φινας, δεν προκειται να ειχα καμια παρενεργεια.
Why notΠου να πάρεις και φίνα?
Ο tol σαν γνήσιος "οπαδός"της φίνας όπως και εγώ άλλωστε θα σε προέτρεψε.
Georgie βάλε καμία φώτο να σε δούμε.
Σε αυτό το φόρουμ οι 50ρηδες έχουν περισσότερο μαλλί από τους 25ρηδες.
Φοβερό....
Μια "μπαλκονατη" ολοφρεσκη (πριν 2 λεπτα) φωτογραφια απο εναν 51χρονο χρηστη φινας...με πολυ μικρη ενισχυση τοπικ. Για του λογου το αληθες...Που να πάρεις και φίνα?
Ο tol σαν γνήσιος "οπαδός"της φίνας όπως και εγώ άλλωστε θα σε προέτρεψε.
Georgie βάλε καμία φώτο να σε δούμε.
Σε αυτό το φόρουμ οι 50ρηδες έχουν περισσότερο μαλλί από τους 25ρηδες.
Φοβερό....
Είσαι πολύ καλύτερος από όσο σε θυμάμαι τελευταία φωτογραφία.Why not
Ρε συ tol κατάμαυρα τα μαλλιά σου.Μια "μπαλκονατη" ολοφρεσκη (πριν 2 λεπτα) φωτογραφια απο εναν 51χρονο χρηστη φινας...με πολυ μικρη ενισχυση τοπικ. Για του λογου το αληθες...
Προβολή συνημμένου 27782
Βλεπω και σκουλαρικακι στο αυτι!!! Εφηβος ο 51χρονος Γιωργος!!!Why not
Το six pack σου να είχαΒλεπω και σκουλαρικακι στο αυτι!!! Εφηβος ο 51χρονος Γιωργος!!!