ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Βλέπω ότι πολλοί αναφέρεστε σε ξένους ειδικούς κλπ.Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα εξειδικευμένοι στη μεταμοσχευση μαλλιών γιατροί με καλά αποτελέσματα τους οποίους να μπορούμε να εμπιστευτούμε;Πρέπει δηλαδή να ξενιτευτούμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕ

Και να υπάρχουν κρύβονται τόσο καλά που δεν τους βρίσκει κανένας ....

max_os

New Member

ΓΙΑΝΝΗ ρίξε μια ματιά ΚΑΛ'Η στο φόρουμ, μετά αν θες ξαναρωτάς.
Καλως ήρθες

max_os

New Member

......ρε π@υστη μου δεν αντέχω!
Μόλις θα θελήσω να κάνω αποτρίχωση, θα τους επισκεφτώ. (μπου χαχα!)

billy91

Member

Δεν υπάρχουν... Μη πας εδώ πέρα σε κανέναν... καθώς υπάρχουν πολλά λαμόγια στο Ελλαδιστάν :knup:

dimp

Member

φιλε δεν ξερω εαν εισαι εσυ (γιαννης κ.) ο φιλος του ρηγα που του πα να σου πει να μπεις εδω στο σιτε,
παντως εαν εισαι μην πιστευεις οτι με 2.000 οπως σου παν στην laser*** θα σου βαλουν μαλλια
διαβασε και θα βρεις τα παντα εδω

Lord Raflas

New Member

Καλως ορισες Γιαννη

αν οντως υπηρχαν γιατροι της προκοπης με ευχαριστημενους πελατες και σωστα αποτελεσματα δεν θα εμπαιναν εδω να ποσταρουν,να πουν γεια σας ειμαι ο ταδε πλαστικος ιδου και τα αποτελεσματα μου(και οταν λεμε αποτελεσματα,οχι δανεισμενα απο ξενες κλινικες κτλ) ελατε να σας φτιαξω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ok Μάχο,έχεις δίκαιο,αυτό το forum περιέχει ό,τι πιο εμπεριστατωμένο για κάποιον που ενδιαφέρεται για το θέμα και έχει χρόνο να το μελετήσει!Απλά επειδή και εγώ γιατρός είμαι και πλέον πιστεύω ότι όπως υπάρχουν πολλοί Ελληνες γιατροί που έχουν εκπαιδευθεί στο εξωτερικό και μπορούμε να τους εμπιστευθούμε για πολλά άλλα θέματα υγείας (και πολύ πιο σοβαρά από τη μεταμόσχευση μαλλιών)γιατί να μην υπάρχουν εξιδικευμένοι και για το θέμα αυτό;

dimp είπε:
φιλε δεν ξερω εαν εισαι εσυ (γιαννης κ.) ο φιλος του ρηγα που του πα να σου πει να μπεις εδω στο σιτε,
παντως εαν εισαι μην πιστευεις οτι με 2.000 οπως σου παν στην laser*** θα σου βαλουν μαλλια
διαβασε και θα βρεις τα παντα εδω
Οχι φίλε δεν είμαι αυτός που λες,δεν έχει βέβαια σημασία,απλά και γω αν και γιατρός,το ψάχνω αρκετά το θέμα,γι'αυτό μπήκα και σε αυτό το forum,το οποίο έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες!Και σίγουρα δεν θα πήγαινα σε μία οποιαδήποτε εταιρεία μόνο και μόνο επειδή φαίνεται φτηνή!

Don Corleone είπε:
Καλως ορισες Γιαννη

αν οντως υπηρχαν γιατροι της προκοπης με ευχαριστημενους πελατες και σωστα αποτελεσματα δεν θα εμπαιναν εδω να ποσταρουν,να πουν γεια σας ειμαι ο ταδε πλαστικος ιδου και τα αποτελεσματα μου(και οταν λεμε αποτελεσματα,οχι δανεισμενα απο ξενες κλινικες κτλ) ελατε να σας φτιαξω?
Οκ φίλε,δεν είναι όμως απαραίτητο αυτό που λες,και γω γιατρός είμαι,άσχετης βέβαια ειδικότητας με το αντικείμενό μας,πιθανότατα ένας ας πούμε "σοβαρός" γιατρός να μην το θεωρεί πρέπον να διαφημιστεί σε ένα forum!πολλοί από αυτούς εξάλλου έχουν προσωπικές ιστοσελίδες οπότε είναι πολύ εύκολο να τους βρει ο οποιοσδήποτε!

Panos1982

Well-Known Member

Γιαννη θελεις να κανεις μεταμοσχευση????

Panos1982 είπε:
Γιαννη θελεις να κανεις μεταμοσχευση????
To σκέφτομαι σοβαρά εδώ και καιρό.Ο λόγος που το αναβάλλω είναι ότι και γω έχω τους ενδοιασμούς μου όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα και επίσης το ότι το δεν είμαι ακόμα τουλάχιστον τελείως φαλακρός,εδώ και χρόνια(είμαι 35)έχω μια διάχυτη αραιότητα,όχι την τυπική φαλάκρα ας πούμε,μου λείπουν πολλά στην κορυφή αλλά μπροστά απλά είναι αρκετά αραιά!Βάζω εδώ και 10 χρόνια περίπου Regaine 5%,το οποίο ίσως να έχει επιβραδύνει λίγο τη διαδικασία,ίσως να είναι και η ιδέα μου,δεν ξέρω!

Lord Raflas

New Member

Fenimore είπε:

Fenimore,αυτα μου κανουν και μενα την καρδια περιβολι...ακομα και κορυφαιοι στην μεταμοσχευση εχουν προβλημα...και να πεις οτι εισαι οπως ο Χασσον(βαθμιδα 2 και καλο μαλλι στα υπολοιπα)οκ δεν λες κατι... στην HDC ενας γιατρος ειναι επισης οπως ο Χασσον,ενας αλλος ομως ειναι ουσιαστικα φαλακρος...και λες γιατι ρε γαμωτο δεν κανει και αυτος μια γερη να γεμισει?
δικαιολογιες του τυπου"ισως να μην τον απασχολει τοσο κλπ"δεν ξερω ρε γαμωτο αλλα οσο περναει ο καιρος δεν μου φαινονται ικανοποιητικες

,πιθανότατα ένας ας πούμε "σοβαρός" γιατρός να μην το θεωρεί πρέπον να διαφημιστεί σε ένα forum

οκ μπορει να ειναι και ετσι :chinscratch

max_os

New Member

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. είπε:
Ok Μάχο,έχεις δίκαιο,αυτό το forum περιέχει ό,τι πιο εμπεριστατωμένο για κάποιον που ενδιαφέρεται για το θέμα και έχει χρόνο να το μελετήσει!Απλά επειδή και εγώ γιατρός είμαι και πλέον πιστεύω ότι όπως υπάρχουν πολλοί Ελληνες γιατροί που έχουν εκπαιδευθεί στο εξωτερικό και μπορούμε να τους εμπιστευθούμε για πολλά άλλα θέματα υγείας (και πολύ πιο σοβαρά από τη μεταμόσχευση μαλλιών)γιατί να μην υπάρχουν εξιδικευμένοι και για το θέμα αυτό;
ξέρεις φίλε ΓΙΑΝΝΗ Κ. στην Ελλάδα μου τη "σπάει" η ιδιότητα "έλληνας γιατρός" γιατί το σύστημα μέσα στο οποίο ζει και εργάζεται ο "έλληνας γιατρός" είναι απαίσια σάπιο.
Είναι προσωπική μου άποψη τα ξέρω και τα έχω ζήσει, από πρώτο χέρι.
Αντίθετα ΔΕΝ που τη "σπαει" η ιδιότητα πχ. "Ελληνας Λογιστής" , "Ελληνας χτίστης" , "Ελληνας μανάβης" κ.ο.κ.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός . Δεν έχω τίποτα με τους γιατρούς ΑΛΛΑ τα έχω γενικά με τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ"
Γιαυτό όποιος θέλει οτιδήποτε από γιατρό, εκτός από του να του γράψει ασπιρίνες, τότε να πάει άλλου.....

Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ το φόρουμ να σταθεί αφορμή και αιτία έτσι ώστε να επιλέξεις τον σωστό γιατρό χωρίς εισαγωγικά όταν θα χρειαστείς μεταμόσχευση
Μάχος.
ΥΓ. Βεβαια από όλα τα παραπάνω δε σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Lord Raflas

New Member

Μαχο

στην Κυπρο το συστημα με τους γιατρους γενικα πως παει?καταρτιση και γνωσεις οπως εδω και να κανεις το σταυρο σου?ακουγνται τα ευτραπελα οπως εδω?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα