Απ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕ
ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. είπε:
Ok Μάχο,έχεις δίκαιο,αυτό το forum περιέχει ό,τι πιο εμπεριστατωμένο για κάποιον που ενδιαφέρεται για το θέμα και έχει χρόνο να το μελετήσει!Απλά επειδή και εγώ γιατρός είμαι και πλέον πιστεύω ότι όπως υπάρχουν πολλοί Ελληνες γιατροί που έχουν εκπαιδευθεί στο εξωτερικό και μπορούμε να τους εμπιστευθούμε για πολλά άλλα θέματα υγείας (και πολύ πιο σοβαρά από τη μεταμόσχευση μαλλιών)γιατί να μην υπάρχουν εξιδικευμένοι και για το θέμα αυτό;
ξέρεις φίλε ΓΙΑΝΝΗ Κ. στην Ελλάδα μου τη "σπάει" η ιδιότητα "έλληνας γιατρός" γιατί το σύστημα μέσα στο οποίο ζει και εργάζεται ο "έλληνας γιατρός" είναι απαίσια σάπιο.
Είναι προσωπική μου άποψη τα ξέρω και τα έχω ζήσει, από πρώτο χέρι.
Αντίθετα ΔΕΝ που τη "σπαει" η ιδιότητα πχ. "Ελληνας Λογιστής" , "Ελληνας χτίστης" , "Ελληνας μανάβης" κ.ο.κ.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός . Δεν έχω τίποτα με τους γιατρούς ΑΛΛΑ τα έχω γενικά με τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ"
Γιαυτό όποιος θέλει οτιδήποτε από γιατρό, εκτός από του να του γράψει ασπιρίνες, τότε να πάει άλλου.....
Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ το φόρουμ να σταθεί αφορμή και αιτία έτσι ώστε να επιλέξεις τον σωστό γιατρό χωρίς εισαγωγικά όταν θα χρειαστείς μεταμόσχευση
Μάχος.
ΥΓ. Βεβαια από όλα τα παραπάνω δε σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν και εξαιρέσεις.