ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕ

ενδιαφερον το toppik παιδια οσο αφορα αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ υπαρχουν αλλα υπαρχουν και πολλοι τσαρλατανοι.

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,86.30.html?PHPSESSID=dh13e75imhv7l5oc6d3vlu5oa6 εδω εχω βαλει φωτο απο την επεμβαση μου...στην ελλαδα την εκανα....και οχι σε κλινικη...και απλα το λεο γτ ευτυχως υπαρχουν 1,2 πολυ καλοι γιατροι!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrosm

New Member

πολυ ωραιο αποτελεσμα δημητρη, και πολυ καλο hairline.Μπορεις να μου δώσεις πληροφοριες για το που πηγες και διαφορα αλλα.
Εγω θα πρότεινα να πεις τον γιατρο.Ενας που εχει καλο αποτελεσμα πρεπει να λεει που πηγε.ολοι συμπάσχουμε εδώ μέσα.

φιλε μου δεν θελω να λένε οτι κανω διαφήμιση. έχεις ενα δικιο οτι πρεπει να το λέω αλλα υπαρχουν και οι παραξενοι .
εγω λεω την εμπειρια μου δειχνω φωτο και οσοι ενδιαφερονται τουσ λεο που πήγα δεν ειναι κακο και πανε και βλεπουν.ποσταρω για να δεις και εσυ,εχω ποσταρει και σε αλλα τοππικ.
Καλες γιορτες αδερφια

Συνημμένα

• 5mines kai 15 meres meta.JPG
    5mines kai 15 meres meta.JPG
    188.4 KB · Προβολές: 15

apo kinito einai vevaia gi auto den einai toso kalh analush alla fainete oti kaliftika olos...otan tha exw kai kaliteres analush tha anevasw(sintoma)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα