Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακη, θελει κατι ιδιαιτερο στην παρασκευη του?Admin είπε:Η spiro τα πάει καλά με τα 5ar blockers, φινα και ντουτα δηλαδή. Μάλιστα φαίνεται να ενισχύεται η δράση της, όταν ενωθεί με αυτά.
Η καλύτερη λύση που έχει να κάνει κανείς, είναι να τα βάλει μαζί.
ακη καπου αν θυμαμαι καλα ειπες οτι η spiro δεν παει καλα με την μινοξ σωσταAdmin είπε:Η spiro τα πάει καλά με τα 5ar blockers, φινα και ντουτα δηλαδή. Μάλιστα φαίνεται να ενισχύεται η δράση της, όταν ενωθεί με αυτά.
Η καλύτερη λύση που έχει να κάνει κανείς, είναι να τα βάλει μαζί.
είναι "πύραυλος" - dht blocker+αντιανδρογόνο ...pathetic_loser είπε:Παντως με την προσθηκη avodart στη spiro εχω να παρατηρησω μειωση στους αυθορμητους.... "ενθουσιασμους" που δεν υπηρχε προηγουμενως :-\
Ισως να ειναι αντιδραση στην αλλαγη της θεραπειας-μιας κ αρχικα ειχα προσθεσει την ντουτα στη μινοχ :
Τι ποσότητα έβαλες; Εγώ πάνω από 8 καψάκια / 60ml το παρατήρησα και εγώ στην αρχή αλλά για λίγες ημέρες.. Αν σου πω χάρηκα, θα με πεις τρελό;pathetic_loser είπε:Παντως με την προσθηκη avodart στη spiro εχω να παρατηρησω μειωση στους αυθορμητους.... "ενθουσιασμους" που δεν υπηρχε προηγουμενως :-\
Ισως να ειναι αντιδραση στην αλλαγη της θεραπειας-μιας κ αρχικα ειχα προσθεσει την ντουτα στη μινοχ :
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να προετοιμάζομαι για επιστροφή στην αρχική κατάσταση δλδ...Admin είπε:Αν και μου φαίνεται ότι τα μαλλιά αραίωσαν... Έχω από τέλη Ιανουαρίου που έκοψα την φινα και ή ιδέα μου είναι, ή όντως αραιώνουν... Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Αλλά σαν να ακούω από το βάθος την φινα να μου τραγουδά "σαν και μένα καμιά δεν θα ξανάβρεις" :-\
Admin είπε:Τι ποσότητα έβαλες; Εγώ πάνω από 8 καψάκια / 60ml το παρατήρησα και εγώ στην αρχή αλλά για λίγες ημέρες.. Αν σου πω χάρηκα, θα με πεις τρελό;
Γιατί με αυτό, πιστεύω ότι
1) Η ντουτα περνά στο αίμα με χρήση τοπικά, άρα λογικό να κάνει δουλειά (αν κάνει).
2) Πάνω από 5 καψάκια πρέπει να έχει sides και άρα να φτάνει και στο 5ar1 στον εγκέφαλο. Γιάυτο και θεωρώ τα 5καψάκια safe.
Αν και μου φαίνεται ότι τα μαλλιά αραίωσαν... Έχω από τέλη Ιανουαρίου που έκοψα την φινα και ή ιδέα μου είναι, ή όντως αραιώνουν... Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Αλλά σαν να ακούω από το βάθος την φινα να μου τραγουδά "σαν και μένα καμιά δεν θα ξανάβρεις" :-\