Απ: Φτιάξτε τοπική φιναστερίδη (ή ντουταστερίδη)
φιλε αν μπαινεις ακομα κανε ενα updateelinikas73 είπε:Καλησπέρα στην παρέα και πάλι!!
θα έμπαινα αργότερα να ενημερώσω για την πορεία της θεραπείας μου έχοντας πιο ολοκληρωμένη εικόνα,αλλά βλέποντας τους προβληματισμούς που δημιουργούνται ίσως η άποψη μου βοηθούσε κάπως...
'Έχουμε και λέμε: 42 μέρες χρήσης ντουταστερίδης το seeding συνεχίζεται.Είναι ορατό κάθε φορά που βάζω regain χάνω πάνω κάτω 60-90 τρίχες περίπου! Αυτό χ 2 κάθε μέρα έξω από αυτές που χάνω στο λούσιμο..Χαρακτηριστικά παρατηρώ ότι πέφτουν και από περιοχές που πριν δεν έπεφταν, δηλαδή στο πλάι και πίσω μέρος του κεφαλιού.Να θυμίσω ότι η τριχόπτωση άρχισε σταδιακά από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησα να βάζω τοπικά regain+4 καψάκια avodart και ενώ εσωτερικά συνέχιζα κανονικά με proscar..
Αυτό που με άγχωσε ιδιαίτερα όταν αργότερα σταμάτησα το proscar και μπήκε στην θεραπεία η λήψη avodart απο το στόμα και βλέποντας την τριχόπτωση να συνεχίζεται, ήταν η ιδέα ότι μήπως η πρόσθεση ντούντας στο regain τελικά μου αχρήστευε την μινοξιδήλη..Έτσι επέστρεψα στην εφαρμογή σκέτου regain..
Το post που παρέθεσε ο Άκης είναι μια πολύ καλή τόνωση του ηθικού μου να συνεχίσω την θεραπεία,μιας και δεν είχα βρει πληροφορίες ποίος είναι τελικά ο χρονικός ορίζοντας του seeding και νόμιζα ότι είχα υπερβεί το όριο ασφαλείας..Thanks Άκη!!!
Και κάτι επιπλέον,όσο αφορά το θέμα libido εγώ είδα αισθητή διαφορά προς το καλύτερο,όσο αυτό και αν σας κάνει έκπληξη!
'Έχει επέλθει καθημερινά πρωινή στύση,πράγμα που ήταν σπάνιο με το proscar και που εν ολίγοις θεωρούσα λίγο πολύ και φυσιολογικό για την ηλικία μου..Και γενικά να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα είναι αρκετά καλύτερα!
Ελπίζω να έχω θετικά νέα τις επόμενες εβδομάδες!
be in touch!!