Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Georgex6 είπε:φιλε μου αν κοιταξεις στο pdf το αναφερουν κανονικα πρωτα ειναι οι γενετικοι παραγοντες Genetic factors που προκαθοριζουν την τριχοπτωση και μετα τα υπολοιπα που την επυταχυνουν Precipitating factors
lab_rat είπε:Παντως το dermaroller μεταξυ αλλων αυξανει την απορροφητικότητα των ουσιων απο το δερμα, μαλλον και πιο καλα απο την αιρολ. Απο την αλλη δεν υπαρχει περιπτωση να τραυματιζουμε τους υγιεις θυλακες και να εχουμε το αντιθετο αποτελεσμα??
weznem είπε:εγω περιμενω απαντησει σε αυτο που εθεσε και ο φιλος laab το σκεφτομαι και εγω..οπως και αν τελικα το ντερμα ρολερ βοηθαει στην μείωση της ινωσης??και εν τελει τι μπορρουμε να κανουμε για την ινωση εμεις??
Καλυτερα σταματα την αιρολ. Μπορει να κανεις ζημια...weznem είπε:πρεπει να κεξινησω ντερμα ρολλερ και να δουμε τι κανει στους κροταφους..αλλα εγω εχω μια απορια βαζω αιρολ αν το κανω μετα το περασμα θα σθασω στο ταβανι απο το τσουξιμο η οχι??
Οι γυναικες το χρησιμοποιουν για καλυτερη απορροφιση των κρεμων στο προσωπο και διαβασα οτι καλο ειναι να αποφευγονται κοσμιτικες ουσιες οπως ρετινολη, βιταμινη C και αλλες λογω ερεθισμου του δερματος. Ποσο μαλλον η tretinoin. Θα καθιστερει και θα επιδυνωνει τις πολυ μικρες πληγες, μετα θα κανεις αλλες πανω στις παλιες, θα το κανεις χειροτερο παλι με την αιρολ κ παει λεγοντας...weznem είπε:τι ζημια??
lab_rat είπε:Οι γυναικες το χρησιμοποιουν για καλυτερη απορροφιση των κρεμων στο προσωπο και διαβασα οτι καλο ειναι να αποφευγονται κοσμιτικες ουσιες οπως ρετινολη, βιταμινη C και αλλες λογω ερεθισμου του δερματος. Ποσο μαλλον η tretinoin. Θα καθιστερει και θα επιδυνωνει τις πολυ μικρες πληγες, μετα θα κανεις αλλες πανω στις παλιες, θα το κανεις χειροτερο παλι με την αιρολ κ παει λεγοντας...weznem είπε:τι ζημια??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε το ξερω αλλα δε νομιζω. Λογικα το κολαγονο που εμπλεκεται στη διαδικασια δεν ειναι το ιδιο με το τεχνιτο που δημιουργει στους ιστους του δερματος η αιρολ.weznem είπε:και μια τελευταια βλακεια μου.. η αιρολ κανει υπερπαραγωγη κολλαγονου..αυτο μας κανει κακο??(βλεπε ινωση)
Στο ebay βρισκεις ευκολα και 0,25. Αλλα δε νομιζω να βοηθαει στην ινωση.panoslydios είπε:Οταν χρησιμοποιεις ουσιες σε καθημερινη βαση οπως την airol τοτε δεν εχει νοημα το ρολλερ γιατι χρειαζεσαι καποιο διαστημα
απο την εφαρμογη του για την επουλωση των μικρων πληγων..Εκτος και αν χρησιμοποιησεις παρα πολυ μικες βελονες(αν
βρεις πχ με 0.25 μιλιμετρα)
Αν δεις υποχώρηση, θα ειναι πολυ αργη! Οχι οπως οταν σταματας τη μινοχ, θα ειναι κατι σα να κανεις συντηρηση.weznem είπε:σκεφτομαι εδω και καιρο πειραμμα να βαζω στο ενα κροταφο αιρολ(οπως τωρα)μαι φορα την μερα. και στον αλλο κροταφο 2 φορες τη μερα μινοξιδηλ να δω αν θα δω υποχωρησει..το θεμα μου ειναι σε ποιο κροταφο να κοψω την διαδικασια αιρολ.. ο ενας κροταφος βγζει πιο πολλα και πιο ευκολα μαλλια και ο αλλος πιο δυσκολα και πιο αργα..γι αυτο σκεφτομαι την διακοπη αιρολ απο τν ευκολο κροταφο..αν δω υποχωρηση παλκωνω αιρολ και θα βγουν πιο γρηγορα,ποι η γνωμη σου??
Αυτο πιστευω κ εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος!panoslydios είπε:Μισο ρε παιδια...Το κολλαγονο μπορει να παρει πολλες μορφες...Η αιρολ προκαλει υπερπαραγωγη κολλαγονου
γιατι απολεπιζει το δερμα και επιταχυνει τη διαδικασια αναγεννησης των κυτταρων(''retin-a encourages cell turnover'')...
Μαζι σου ειναι δηλαδη η airol.Δεν ειναι βλαπτικη.
To κολλαγονο που δημιουργειται γυρω απο το θυλακα εξαιτιας των βλαπτικων παραγοντων σχηματιζεται απο ινοβλαστα.
Ειναι διαφορετικο αυτο.
δωσε κανενα λινκ τι ακριβως χρησιμοποιειςΜ32 είπε:Λοιπον κυριοι εχοντας κανει ενεσιμη μεσοθεραπεια στο κεφαλι παλαιοτερα(μεγαλο λαθος),αλλα και derma roler(και αυτο λαθος τελικα),εκανα το τελευταιο διαστημα dermapen.
Aπλα καμια σχεση με οτιδοιποτε αλλο.Εχει πολυ καλυτερο αποτελεσμα,μηδενικο πονο,καθολου αιμα ή υποψια τραυματος.Ειδα διαφορα απο τις πρωτες μερες(λεω η ιδεα μου ειναι,μην ενθουσιαζεσαι),περναει ο πρωτος μηναs(απο το καλο στο καλυτερο),οι μικρες λεπτες τριχες το κεφαλι,στους κροταφους,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ-ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ-ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΗΚΟΣ (με την αιρολ,δεν ειχα σε καμια περιπτωση τετοια διαφορα).
Στην υπογραφη μου και εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2536.html μπορειτε να δειτε τι χρημα χρονο κ κοπο εχω και εγω χαλασει,κ γιατι με εχει ενθουσιασει το dermapen.