zaxosdogkanos
Active Member
kapa και εγω το διαβασα καποιος το ειχε περασει στο φβ δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ενα λεμονι την ημερα ποσοτητα?Ο χυμος λεμονιου καθαριζει το σωμα απο τις τοξινες, οι οποιες σαφως και ειναι υπευθυνες για τον καρκινο.
Ακομα, πρεπει να καθαριζουμε τις τοξινες απο το εντερο, απομακρυνοντας καθημερινα τα τροφικα αποβλητα.
Ειναι σκεφτειτε σαν να κυκλοφορει δηλητηριο στο αιμα μας(=καρκινος)
Εχω καταπολεμησει με νερο και λεμονι ουρολοιμωξη 2 φορες...και ο μπαμπας κολικο και αμμο στα νεφρα. Επισης ενας θειος μου εριξε την χοληστερινη (αν θυμαμαι καλα ηταν οι τιμες χοληστερινης και οχι οι τιμες σε κατι αλλο). Γενικα το λεμονι ειναι ενα φυσικο φαρμακο....μπορει να κανει θαυματα!!!
Πλεον εδω και εναν χρονο πινω σχεδον καθε πρωι νερο με λεμονι...και ειμαι και μια χαρα. Αυτο το λεω γιατι πολλοι λενε οτι δεν κανει καλο!!!
κληρονομικο.αν δεν δουλεψει το λεμονι δεν το γλιτωνω το χαπι,ανεβαινει καθε χρονο κατα 10mg/dlβλέπω από χοληστερίνη καλά πάμε
Σε σχέση με πριν το λεμόνι πως είναι;κληρονομικο.αν δεν δουλεψει το λεμονι δεν το γλιτωνω το χαπι,ανεβαινει καθε χρονο κατα 10mg/dl
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οι εξετάσεις έγιναν προχθες.Το λεμόνι το ξεκίνησα σήμερα.Έχω μήνες και χωρίς κανένα συμπλήρωμα και κανένα φαρμακοΣε σχέση με πριν το λεμόνι πως είναι;
θέλω να προσθέσω μελοντικα αφου δω σκέτο το λεμόνι τι κάνει ελαιόλαδο το οποίο βοηθάει και στο μαλλι αλλά δεν ξέρω αν αλληλεπιδρούν και δεν κάνει να πέφτουν μαζίΠολύ καλό και ευχάριστο στη γευση είναι να βάλεις σε 1 λίτρο νερό από το προηγούμενο βράδυ λεμόνια (σε φέτες), δυόσμο και τζίντζερ. Προσοχή πρέπει να το αφήσεις όλο το βράδυ για να βγάλουν τις ουσίες τους τα 3 αυτά συστατικά. Ποσότητα προσαρμόζεις ανάλογα πχ πιο ξινό παραπάνω λεμόνι κτλ
το ποσιμο ελαιολαδο οντως βοηθαει στο μαλλι http://www.hairlossgr.com/threads/Ελαιολαδο-στα-μαλλια.9850/#post-141302Το λεμόνι το πρωί κάνει πολύ δουλεία. Έπινα και εγώ κάποτε μισό λεμόνι διαλυμένο σε μιση χλιαρή κουπα νερό.. θα το ξαναξεκινήσω. Καταρχάς είναι λιποδιαλυτικό, έχει βιταμίνη C και κάνει καλό στη λιπαρότητα που πολλοί έχουμε θέμα. Μάλιστα μια δερματολόγος μου είχε προτείνει μετα από λούσιμο να ρίχνω ένα λεμόνι διαλυμένο σε νερό στο τριχωτό και είδα τρελή βελτίωση (η ίδια μου είχε προτείνει να καταναλώνω 2 κουταλίες της σούπας ωμό ελαιόλαδο για την τριχόπτωση).
Το άλλο που πρότεινα στο παραπάνω post είναι να το καταναλώνεις σαν νερό όλη τη διάρκεια της μέρας.
εχω 2 αναφορες απο γνωστους μου που κοψανε το λεμονι επειδη ειχανε ζαλαδες.
ζαλαδα σημαινει κατα 90% οτι εχει πεσει η αρτηριακη πιεση.
αν καταφερει να μου ριξει και την δικη μου κατα 1,5 και 1,5 θα γλιτωσω και το χαπι της πιεσης.
εχω αρχισει να το ψαχνω λιγο το θεμα.
για καθαρισμο συκωτιου λεμονι με ελαιολαδο http://www.bioathens.com/fisikes-therapies-karkinou-gia-ipar/