Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

arhs

Member
Βουκλας χρησιμοποιώ ρεγαιν 2 χρόνια το πρώτο χρόνο είχα επανεκφυση .. Μέτα κατέβαινε έτρωγε φούντο το μαλλί προσθαισα και ρεβιβο και ήμουνα στο ίδιο στάδιο χωρείς επανεκφυση και δεν περίμενα ότι θα ξαναβγούν στο μέτωπο τριχουλες. Τώρα Δεν ξέρω αν οφειλοντε στα ω3 .... Άλλα πιστεύω κάποιο ρόλο παίξανε χωρείς να αμφισβητώ το ρεγαιν που αυτό θα έχει παίξει το μεγαλύτερο ρόλο .... !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
arhs είπε:
Βουκλας χρησιμοποιώ ρεγαιν 2 χρόνια το πρώτο χρόνο είχα επανεκφυση .. Μέτα κατέβαινε έτρωγε φούντο το μαλλί προσθαισα και ρεβιβο και ήμουνα στο ίδιο στάδιο χωρείς επανεκφυση και δεν περίμενα ότι θα ξαναβγούν στο μέτωπο τριχουλες. Τώρα Δεν ξέρω αν οφειλοντε στα ω3 .... Άλλα πιστεύω κάποιο ρόλο παίξανε χωρείς να αμφισβητώ το ρεγαιν που αυτό θα έχει παίξει το μεγαλύτερο ρόλο .... !!!
Και εγώ έτσι πιστεύω φιλε ότι ίσως και σε κάποιο μικρό βαθμό να έπαιξαν και αυτά ρολο, αλλα η μινοξιδίλη τα έκανε σχεδόν όλα για να μην πω στο 99%. Τα Ω3 ούτε με σφαίρες δεν δίνουν επανέκφυση, να βγάλουμε λέπια μπορεί. :D

kapa

Μέλος του προσωπικού
ΜΙΚΕΣ είπε:
kapa είπε:
stavros_1983 είπε:
τελικα καπα καταληξαμε στα ω3 της now οτι ειναι τα καλυτερα ?
αυτο το LIFE EXTENSION FLAXSEED - PRIMROSE OIL κανει τη δουλει που θελουμε η μπα ?

της now ειναι αποτελεσματικα,αλλα δεν εχω φτασει σε αποτελεσματα με αλλα Ω για να κανω συγκριση.
απο οτι καταλαβα δεν θελουμε ιχθυέλαιο
θελουμε κατι σε πολυ epa και πολυ dha και να ειναι κοντα στα 1000-1500mg

Αφου φιλε Καπα εχεις πει οτι ειδες θεαματικα αποτελεσματα με τα ω3 poy exoyn 500 dha k 250 epa.Τωρα λες οτι θελουμε παραπανω???
το ιδιο πραγμα λεω.
απλα υπαρχουν ω που ειναι 1000mgκαι εχουν μονο 100 epa 100 dha

ρε μαγκες δεν ξερω αν ανφερθηκε πιο πριν αλλα μπορει καποιος που τα παιρνει χρονια να μας πει εαν ειχε τιποτα παρενεργειες , ρωταω λογω αυτης της αηδιας που βγαλανε για καρκινο του προστατη...

arhs

Member
Διάβασε το όλο από την άρχει θα σ λυθούν οι απορίες. Έχει άτομα π το περνούνε 2 χρόνια συνεχόμενα όπως ο Γιάννης ...

arhs

Member
Διέκοψα ρεγαιν λόγο ανεμοβλογιάς εδώ κ 1 βδομάδα κοντά χρησιμοποιώ μόνο ω3 και το μαλλί παίρνει τα κάτω τ ... Έχει αυξηθεί η λαδίλα .. Χάνω κ τρίχες αδύναμες σε πάχος .. Σκέφτομαι σοβαρά για proscar αλά είμαι 19 κ δεν ξέρω .... τι να κάνω ...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
και εγω βλεπω τριχοπτωση τρελη κ αραιωση.Ειναι κ εποχικο βεβαια.Μαλλον ομως τα ω3 ειναι αλλο ενα οπλο(νεροπιστολο)που κανει γαργαρες στην ΑΑ.

arhs

Member
Δεν ξέρω αν είναι νεροπίστολο για την ΑΑ ... Σε συνδυασμό με ρεγαιν κάτι έκανε πιστεύω ότι είναι ίσο με ρεβιβο .. Εγώ ξενέρωσα τώρα π δεν βάζω ραγιαν , μόνο με ωμέγα 3 το μαλλί μ τρώει φούντο χαλαρά . Μονόδρομος τελικά δεν θα ύπαρξη κάτι να περάσει το proscar η να το φτάσει .. χωρείς παρενέργειες η μάλλον Πολύ δύσκολα να βρεθεί κάτι αντίστοιχο ( Η να είπα βαριά κουβέντα ... ! )

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Θα δωσω κ εγω παντως και αλλο χρονο στα ω3 αλλα οχι μονα τους.Θα βαλω τουλαχιστον ενα τοπικο.Φιλε μακαρι να βρεθει κατι με την δυναμη του proscar αλλα χωρις παρενεργειες.Θα ειναι τεραστιο βημα προς τα μπροστα.Δυστυσως το λεμε αρκετα χρονια αυτο.Για ρεβιβο κ μινοξιδιλη θα πω απλα οτι κατι κανουν αλλα ειναι λιγο.

kwsths

Member
παιδια βοηθεια 28 μερες που παρηγγειλα τα Ω της NOW απο το ebay και δεν εχουν ερθει.. στο ταχυδρομειο μ λενε πως δεν υπαρχει καποιο δεμα τι να κανω ?

MELA

Member
Στειλε μηνυμα μεσω ebay στον seller
Γενικα αργουν λιγο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λοιπον 3 βδομαδες μετα απο χρηση των ω της now που παιρνει και ο kappa, και μετα απο εντονη εποχικη τριχοπτωση βλεπω επιτελους λιγο φως. Απο τις 100 - 120 μεσο ορο, εχω παει στις 30 - 40 και κατι παραπανω στο λουσιμο. Εγω επειδη ειμαι γυναικα τα παιρνω μερα παρα μερα γιατι το καθε μερα μου πεφτει λιγο βαρυ. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο και η τριχοπτωση θα σταματαγε ουτως η αλλως, θα το παρακολουθησω. Καθολου παρενεργειες αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που εκανα εξετασεις μου βρηκαν την κακη χοληστερινη κατω απο τα ορια. Παντα ηταν χαμηλη αλλα ποτε κατω των οριων

Να προσθεσω οτι τοπικα βαζω neoptide και μινο 3% με κορτιζονη μεσα σε διαλυμα οπου ουσιαστικα η μινο παει στο 1% εναλλαξ τα οποια δεν εμποδισαν την εποχικη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

1. Απ οτι καταλαβα θελουν καιρο να δουλεψουν

2. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη δοσολογια για ολους μας.Μπορει καποιος να ειναι οκ με 500dha 250epa τη μερα και καποιος αλλος να χρειαζεται 3πλασια δοση.
Υποθετω πως οσα περισσοτερα λιπαρα (ω-6,κτλ) καταναλωνουμε απο φαγητο τοσο περισσοτερα ω-3 χρειαζομαστε.
Οποτε πειραματιστειται με τις ποσοτητες σε φυσιολογικα πλαισια παντα.

vag25

Well-Known Member
Επειδή δεν έχω ιδέα απο Ω3.Τι περιέχει το χάπι?
Ειναι ω3 φυτικής προελεύσεως?Λιώνουν ψάρια και τα βάζουν σε χάπι?:p

zafi1988

Member
Έπειτα από 3 εβδομάδες χρήσεως παρατηρήθηκε λιγότερη τριχόπτωσις ..όμως αυτό ενδέχεται να οφείλεται και τον κύκλο της τρίχας η την εποχή και ούτω καθεξής..πιστεύω θέλει 3μηνο -6μηνο για ασφαλή συμπεράσματα..:dodgy:

Helpless

New Member
ειμαι 22 μέρες στα ωμέγα-3 του καπα και μέχρι στιγμης δεν έχω δει καποια μειώση στη τριχόπτωση..Βεβαία θα τα συνεχισώ γιατι διάβασα ότι έχουν αρκετά οφελη γενικά στην υγεία και όντας φοιτητης δεν μπορώ να τρωω ψάρι πολυ συχνα..Μηπώς πρέπει να αυξήσω την δόση μέτα απο καιρό σε 2 τη μέρα μπας και με πιάσει?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Helpless είπε:
ειμαι 22 μέρες στα ωμέγα-3 του καπα και μέχρι στιγμης δεν έχω δει καποια μειώση στη τριχόπτωση..Βεβαία θα τα συνεχισώ γιατι διάβασα ότι έχουν αρκετά οφελη γενικά στην υγεία και όντας φοιτητης δεν μπορώ να τρωω ψάρι πολυ συχνα..Μηπώς πρέπει να αυξήσω την δόση μέτα απο καιρό σε 2 τη μέρα μπας και με πιάσει?

Δεν ξερουμε ακομα σιγουρα τι κανουν τα ω3.Πολλοι ισχυριζονται οτι δεν εχουν δει το παραμικρο.Μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα.

MELA

Member
Τα παιρνω πισω αυτα που ειπα... Ημουν βιαστικη. Με το που αλλαξε ο καιρος και εβαλε κρυο, βροχη η τριχοπτωση παλι. Συγνωμη παιδια επρεπε να περιμενω κι αλλο πριν ποσταρω....

aris85

Member
Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα!!
Αγορασα χθες ω3 και εχουν 120 dha και 180 epa και βιταμινη E.
Aυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποσα θα πρεπει να καταναλωνω την ημερα?

Μπλουζα