Chs
Μέλος του προσωπικού
RE: Οντως κανει θαυματα το συμπληρωμα με τα Ω3?????
Τουλάχιστον 3μηνο ίσως και περισσότερο φίλε tasos33 για πιο σίγουρα συμπεράσματα με τα Ω καθώς και την "βασική" θεραπεία επίσης.
Για τις μάρκες που ανέφερες παραπάνω, ειδικά Solgar και HealthAid είναι από τις top.
tasos33 είπε:πιστευω η nowfoods,solgar, kai healthaid ειναι οι κορυφαιες εταιρειες στα συμπληρωματα, πλεον κλεινω δυο βδομαδες παιρνοντας ω3 750mg της healthaid, 2 gel καθημερινα (650 dha kai 850 epa) οσον αφορα την τριχοπτωση δεν μπορω να πω κατι ειναι πολυ νωρις ομως στα μαλλια τα περιμετρικα στην σταθερη ζωνη και στα φρυδια και στα γενια εχω παρατηρησει μια βελτιωση της ποιοτητας πιο ζωντανα θα ελεγα και πιο σκουρα, αυτο το εχω παρατηρησει και στα πανω βεβαια,αλλα για την πτωση δεν μπορω να πψ κατι μιας και το cg με εφερε πολυ πισω ενω εχω ηδη ξεκινησει και μινοξ οποτε θα περιμενω για καλυτερα συμπερασματα
Τουλάχιστον 3μηνο ίσως και περισσότερο φίλε tasos33 για πιο σίγουρα συμπεράσματα με τα Ω καθώς και την "βασική" θεραπεία επίσης.
Για τις μάρκες που ανέφερες παραπάνω, ειδικά Solgar και HealthAid είναι από τις top.