Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

takiss

New Member
RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

ευχαριστώ ας το δοκιμάσω και όπου βγει...καμια καλει μαρκα για μινοξιδιλη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

takiss είπε:
ευχαριστώ ας το δοκιμάσω και όπου βγει...καμια καλει μαρκα για μινοξιδιλη?

http://www.minoxidil-direct.co.uk/
http://www.beautypaths.eu/ds-laboratories-spectral-uhp-ultra-high-purity-5-minoxidil-solution-3-months-supply-180ml.html#.U1KYwsdm04Y
http://genhair.com/index.php?route=product/product&product_id=11
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/11026#content

kapa

Μέλος του προσωπικού

μολις 48 ωρες χωρις Ω και διαπιστωσα κατι.
εχει στεγνωσει το δερμα απο λαδιλα,νομιζα οτι ειχε χασει σε αποδοση το head and shoulders και ειχα τοση λιπαροτητα αλλα τελικα επεσα εξω.
θα τα σταματησω για λιγο και μετα σκεφτομαι να τα συνεχισω μερα παρα μερα μια καψουλα.
στην επομενη παραγγελια με Ω θα κοιταξω κατι σε πιο αδυναμο.
ειναι μπομπα το now food που εχω

Chs

Μέλος του προσωπικού

Υπόψιν προς όλους τους χρήστες Ω, χρειάζεται διακοπή ανα διαστήματα, π.χ. 2 μήνες λήψης - 1 μήνα καινό η όπως κρίνει ο κάθε ένας. Σε μακρά και συνεχή λήψη προκαλούν έντονη λιπαρότητα και τριχόπτωση. Θα πρέπει να βρεθεί η "χρυσή τομή" στον κάθε έναν για το πόσο θα τα παίρνει και πόσο θα διακόπτει. Αυτό είναι ανάλογα τον οργανισμό του κάθε ενός.

Είμαι σχετικά παλιός χρήστης Ω και σε διαστήματα 6 μήνες+ λήψης, το παραπάνω μπορώ να το πω με σιγουριά πως η διακοπή του είναι must ανα κάποιο διάστημα.

treliarakos

New Member

Σε αυτό το μήνα π θα έχουμε διακόψει το ω3 θα έχουμε τριχόπτωση ? αν δεν περνούμε καπιο blocker dht ?

mikegad

Well-Known Member

Νομίζω πάντως πως είχε αναφερθεί εδώ πέρα από κάποιον-κάποιους ,πως μέτα από 2 χρόνια συνεχούς χρήσης είχε σχεδόν μηδενική τριχόπτωση.

Εσύ Kapa είδες επαναφορά της τριχόπτωσης ή μόνο την λαδίλα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

mikegad είπε:
Εσύ Kapa είδες επαναφορά της τριχόπτωσης ή μόνο την λαδίλα?

ειναι λιγο αστατη η τριχοπτωση μου εδω και 3 εβδομαδες.
ειναι μερες που χανω 10 τριχες και καποιες μερες 30 η 40.
πολυ λιγοτερο απο οσο θα ειχα τωρα χωρις Ω.
με τετοια θερμοκρασια θα ηταν σε 150.
η διαφορά στην λαδιλα στο προσωπο ειναι αρκετη.
σημερα ενιωθα το δερμα να με τραβαει απο το στεγνωμα

mikegad

Well-Known Member

Αν δουλεύει ακόμα πάντως , είναι λίγο ρίσκο να πας τώρα μέρα παρά μέρα.
Όπως λες και εσύ τώρα αλλάζει η θερμοκρασία και η εποχιακή τριχώπτωση θα κάνει πάρτι
Κατά την άποψη μου συνέχισε μέχρι να καλοκαιριάσει για τα καλά και μετά ξεκινάς τα πειράματα

kapa

Μέλος του προσωπικού

mikegad είπε:
Αν δουλεύει ακόμα πάντως , είναι λίγο ρίσκο να πας τώρα μέρα παρά μέρα.
Όπως λες και εσύ τώρα αλλάζει η θερμοκρασία και η εποχιακή τριχώπτωση θα κάνει πάρτι
Κατά την άποψη μου συνέχισε μέχρι να καλοκαιριάσει για τα καλά και μετά ξεκινάς τα πειράματα

δουλευει ακομα σιγουρα.
δεν με πειραζει η τριχοπτωση,εμαθα να ζω με αυτην :21m:
μπουκωσα στην λαδιλα :zombie:

mikegad

Well-Known Member

σε καταλαβαίνω απόλυτα για την λαδίλα
και εγώ έχω πρόβλημα χρόνια τώρα από φυσικού μου (ακόμα δεν άρχισα ω3 ,τα περιμένω 1 μήνα τώρα από το iherb ,μαζί με το thermalscalp)
μακάρι και μέρα παρά μέρα να είναι το ίδιο αποτελεσματικά

kal

Member

Kapa, να ρωτησω τα 180 σοφτ της NOW® DHA-500 για ενα 6 μηνο βγαζουν σωστα? Λεω να τα δοκιμασω γιατι με 378 προφιλ π παιρνω τωρα δεν μπορω να πω κατι απλα σταθερη τριχοπτωση κανονικων σε διαμετρο τριχων κατω απο 30 περιπου την μερα..[/align]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

kal είπε:
Kapa, να ρωτησω τα 180 σοφτ της NOW® DHA-500 για ενα 6 μηνο βγαζουν σωστα? Λεω να τα δοκιμασω γιατι με 378 προφιλ π παιρνω τωρα δεν μπορω να πω κατι απλα σταθερη τριχοπτωση κανονικων σε διαμετρο τριχων κατω απο 30 περιπου την μερα..[/align]

για 6μηνο,μην υπερβεις την μια καψουλα την ημερα
εγω στο επομενο θα κοιταξω κατι σε 300 και 300
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=ArcticPure+Ultra+Potency+Omega-3+Fish+Oil&_sacat=0&_from=R40

kal

Member

Γιατι τετοια αλλαγη??Εχεις διαβασει κατι για το ποσοστο ή απλα να δεις αν μικροτερες δοσεις κανουν κτ??

kapa

Μέλος του προσωπικού

kal είπε:
Γιατι τετοια αλλαγη??Εχεις διαβασει κατι για το ποσοστο ή απλα να δεις αν μικροτερες δοσεις κανουν κτ??

μου επεσε βαρυ,αλλα βαρια ειναι και τα αποτελεσματα.δεν μιλαμε για παρενεργεια,δεν εχω καμια.
θελω καπια στιγμη να δω σε μικροτερη δοση πως θα δουλεψει

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

giannis25 είπε:
http://m.advances.nutrition.org/content/2/4/304.full

Πολύ ενδιαφέρον αυτή η παράγραφος, μιας και έχουμε αναφέρει πως ένα υποξικό περιβάλλον, ευνοεί τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε dht έναντι των οιστρογόνων.

Rodent studies show that increasing adipose tissue mass without a similar magnitude increase in supporting vasculature could lead to tissue hypoxia, triggering the expression of hypoxia-inducible factor-1 and inflammatory genes (26). Similarly, oxygen partial pressure in subcutaneous adipose tissue negatively correlates with adiposity in humans (27). Thus, hypoxia could be a trigger for adipose tissue inflammation. Both animal and human studies support the role of adipose tissue endoplasmic reticulum (ER) stress as another key elicitor for subsequent inflammation in obesity (28–31).

Although there is evidence that adipose tissue expansion per se is an important initiator of the inflammatory processes during the development of obesity, other lines of evidence suggest that type of dietary fat is also an important factor in triggering this process. For example, the NF-κB pathway in the visceral adipose tissue is activated 2 h after consumption of a meal rich in SFA in rodents (32).

Mic-3

New Member

Παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω Ω3 και θα ηθελα γνωμες για το OracOmega της Lamberts (http://www.lambertshealthcare.co.uk/oracomega-p8510/), το οποιο βλεπω οτι περιεχει κ αντιοξειδωτικα.

Με DHA 260 και EPA 390 ανα δυο καψουλες, τι ημερησια ποσοτητα θα χρειαζομουν?

Ευχαριστω

giannis25

Member

Τελικα το epa μειωνει την dht κατα 55% http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12589947 η φιναστεριδη 70% πλησιαζει πολυ τη φιναστεριδη + οτι μειωνει την pgd2 + την ευεργετικη δραση των dha. Τα ομεγα 6 εχουν διπλη δραση. Και τα καλα ομεγα6. Απ τη μια μεσω ενος δρομου βοηθανε στην αντιμετωπιση φλεγμονων αλλα μεσω ενος αλλου δρομου που μπορουν να παρουν ενισχυουν τις φλεγμονες. Αρα απ οτι καταλαβα και με μια καλη διαιτα. Αποφυγη κρεατος ζαχαρης που επηρεαζουν την ινσουλινη οπου αυτη ειναι η αιτια αυξησης της dht ειναι ενα μεγαλο βημα για να σταματησει η τριχοπτωση να μην προχωρησει.

kal

Member

το dha που λεγαμε ?Τι παιζει μ αυτο γιατι εχω παραγγειλει το 500αρι και κωλυομαι λιγο τωρα..!

Bouklas

Well-Known Member

Αν το EPA κάνει ότι κάνει και η φιναστερίδη γιατί ο Kάπα που είναι τόσο ευαίσθητος δεν έχει καθόλου παρενέργειες? Και στην αποτελεσματικότητα δεν φαίνεται να έχει τις δυνατότητες της φίνας.
Εγώ πάντως αν και νωρίς ακόμα, 20 μέρες τώρα δεν βλέπω καμια αλλαγή.

Μπλουζα