Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
εχω δει βιντεο με χρηση pen ...εχω δει βιντεο οπου η εισαγωγη των grafts γινεται με τσιμπιδακια υστερα απο ανοιγμα οπων του γιατρου. στην 1η περιπτωση δεν ειχε σχεδον καθολου αιμα στη ληπτρια περιοχη. στη 2η περιπτωση ειχε μπολικο αιμα.
τι ειναι καλυτερο για grafts κ τη ληπτρια;;
-Η χρήση implanter με ταυτοχρονη τοποθέτηση (sharp implanter) ειναι ευκολή στην θεωρια και για μέτριες πυκνότητες και για αυτο και εφαρμόζεται από κλινικές super market με technicians. Για αυτο δεν βλέπετε ποτε υψηλες πυκνότητες σε αυτες τις κλινικές και οι γωνια/κατευθυνση ειναι σαν βγαλμενη από πατρόν.
- Sharp implanter με dense packing ειναι η πιο δύσκολη τεχνική και μόνο super experts ιατροι την εφαρμόζουν lege artis! (Βλεπε Λορενζο)
- Λαβιδα ειναι η ΠΙΟ δύσκολη τεχνική σε pre-made incisions και έχει πολυ μεγάλη καμπύλη εκμάθησης: θέλει χρονια να την κάνει κάποιος σωστα και να μην τραυματιζει τα τριχθυλάκια, να μη αργει, να εχει τεμπο, να συνεργαζεται με τον διπλανο κτλ. Έχει τεραστιο πλεονέκτημα στο ότι μια έμπειρη ομάδα μπορει να τοποθετούν ακόμα και 4 άτομα ταυτοχρονα! Λιγοτερη αιμορραγια, λιγοτερα προβηματα, πολυ καλή τεχνική!
Θέλει τεραστια εμειρία αλλα μπορει να καταφερει τις μεγαλύτερες πυκνοτητες!
- Implanter σε pre-made incisions ειναι ο συνδυασμός. Πλεον εφαρμόζουμε κυριώς αυτη την τεχνική.
Η δική μου ομάδα δουλευει και λαβιδα και implanter (πάντα σε pre-made incisions) αναλογα το δέρμα, τα μοσχευματα, το popping και άλλες παραμετρους. Σχεδόν πάντα συνδυάζονται και οι δυο τεχνικές στο ίδιο κεφάλι!
Οπότε, δεν υπάρχει καλύτερη τεχνική.
Υπάρχει καλύτερη ομαδα ή ιατρός και κατάλληλη τεχνική για καθε περιπτωση.
Π.χ. όταν πρέπει να γινουν επιπλεον 100 υποδοχες αναμεσα σε ήδη 700 τριχθυλάκια σε ένα μικρο κροταφακι, αντε βαλτα με implanter!
Τελευταία επεξεργασία: