Απ: αποτελεσματα revivogen
η skinoren που χρησιμοποιείς κι εσύ είναι σε τζελ?
εχω μια τζελ και μια κρεμα,χρησιμοποιω το τζελ αυτην την στιγμη,αλλα το τονιζω την airol δεν την φτανει η skinoren
όσο άφορα τη χρήση τους θα πρέπει να τα βάζω βράδυ πριν την Μινόξ γιατί έχω μεγάλα κενά και θα φαίνεται η κρέμα ή τζελ ανάλογα τι είναι αν βγω εξω.
ταυτοχρονα και τα 3,η μινοξιδιλη θα βοηθησει τις κρεμες να πανε παντου,και μια εφαρμογη την μερα θα κανει την δουλεια αρκει να τα αφησεις πολλες ωρες.
φροντισε να τα εφαρμοζεις μετα την βραδυνη εξοδο και στριμωξε ενα μπανιο απογευματινες η βραδυνες ωρες στην ημερα,ετσι θα μενουν 20 ωρες στο κεφαλι και το επομενο πρωι δεν θα φαινονται επειδη θα εχουν απορροφηθει
η daktodor είναι η ίδρο κορτιζόλη, δεν κατάλαβα στο άλλο link που μου έδωσες έλεγε για εφαρμογή στο δέρμα άσε συνεχή γραμμή? γενικά τι παρενέργειες να περιμένω. αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι έχω αραιά πολύ τα λιγοστά μαλλιά, και χρειάζομαι συνεχεία λούσιμο, με λίγο αέρα η καπέλο ή σκούφο ή αν βάζω όλα αυτά (Μινόξ κλιπ) χαλάει όλη η εικόνα, γίνομαι χειρότερα και αν τα κουρέψω πολύ κοντά υπάρχουν άλλα θέματα ( και η γραμμή από fue)
η daktodor ειναι υδροκορτιζονη,φυλασεται στο ψυγειο,ειναι πολυ ελαφρια σαν φαρμακο και μην περιμενεις καμια παρενεργεια,περα απο κατακρατηση υγρων στο προσωπο και αν συμβει,10 μερες χρηση 3 μηνες διακοπη η daktodor