Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
athenian είπε:Την παρακολουθω συχνα.Ειναι φυσιολογικη.
kapa είπε:δεν ηξερα που να ανοιξω θεμα για αυτην την ενοτητα.
ποσοι απο εσας παρακολουθειτε την πιεση σας?
υπαρχουν ερευνες οτι καραφλα και πιεση πανε μαζι.
εγω εχω υπερταση τουλαχιστον 8 χρονια τωρα.
φετος ο μεσος ορος ειναι 9 και 14 δυστυχως
Άκης είπε:Πρόσεξε και την ποσότητα καφέ που πίνεις. Ψαχνόμουν να βρω με τον Doc τι διάολο έτρωγα και μου ανέβαζε την πίεση (ήμουν στο max όριο) και όταν έκοψα τον φραπέ ήρθα στα ίσια μου (την μέτραγα κάθε ημέρα ανά 2 ώρες και του έδινα κάθε απόγευμα τις μετρήσεις).
Επίσης η αρτ.πίεση είναι σημάδι ινσουλινοαντίστασης, αν θες να το ψάξεις παραπάνω.
Relationship Between Insulin Resistance and Hypertension
pithikas είπε:Αν ξεκινησεις το τρεξιμο τουλαχιστον 3 φορες την βδομαδα στο εγγυωμαι θα εχεις αποτελεσματα, ειχα κι εγω ενα διαστημα υπερταση και την κατεβασα με αυτον τον τροπο πιστεψε με τεραστια διαφορα.
Άκης είπε:Επίσης η αρτ.πίεση είναι σημάδι ινσουλινοαντίστασης, αν θες να το ψάξεις παραπάνω.
Relationship Between Insulin Resistance and Hypertension
athenian είπε:Πετα τον φραπε εμενα μου φερνει ταχυκαρδια και μου ανεβαζει και την μεγαλη πιεση.Απο κιλα πως εισαι?
athenian είπε:Ειααι πολλα κιλα.Εγω με υψος 1,74 οταν ημουν 93 κιλα ειχα πιεση περιπου 13 και 9.Τωρα στα 68 κιλα εχω φυσιολογικη πιεση.Μαλλον η πιεση σου ειναι θεμα κιλων και καφεδων.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:athenian είπε:Ειααι πολλα κιλα.Εγω με υψος 1,74 οταν ημουν 93 κιλα ειχα πιεση περιπου 13 και 9.Τωρα στα 68 κιλα εχω φυσιολογικη πιεση.Μαλλον η πιεση σου ειναι θεμα κιλων και καφεδων.
δυστυχως το ξερω.
η αρτηριακη πιεση εχει να κανει με κληρονομικοτητα αλλα κυριως με διατροφη.
παρακολουθω ολα τα θεματα του φορουμ,αλλα δεν μπορω να ακολουθησω καποια σωστα βηματα ενω το ξερω οτι ειναι σωστα.
η διατροφη εχει επιπτωσεις στην ψυχολογια.
ψυχολογικα side effect δηλαδη.
kapa είπε:athenian είπε:Ειααι πολλα κιλα.Εγω με υψος 1,74 οταν ημουν 93 κιλα ειχα πιεση περιπου 13 και 9.Τωρα στα 68 κιλα εχω φυσιολογικη πιεση.Μαλλον η πιεση σου ειναι θεμα κιλων και καφεδων.
δυστυχως το ξερω.
η αρτηριακη πιεση εχει να κανει με κληρονομικοτητα αλλα κυριως με διατροφη.
παρακολουθω ολα τα θεματα του φορουμ,αλλα δεν μπορω να ακολουθησω καποια σωστα βηματα ενω το ξερω οτι ειναι σωστα.
η διατροφη εχει επιπτωσεις στην ψυχολογια.
ψυχολογικα side effect δηλαδη.
kwsths είπε:τι εννοεις επιπτωσεις σε ψυχολογια ?
athenian είπε:και αν βλεπεις μετα τον καθρεφτη ξενερωνεις.ασε τα εχω περασει αυτα.
kapa είπε:kwsths είπε:τι εννοεις επιπτωσεις σε ψυχολογια ?
δεν εννοω κατι σοβαρο.
απλα,αν ευχαριστηθείς το φαγητο τοσο σε ποσοτητα οσο και σε γευση η ψυχολογια ανεβαινει.
βεβαια κατα βαθος καποιες ορμονες εχουν εμπλακει σε ολη αυτην την διαδηκασια
kapa είπε:athenian είπε:και αν βλεπεις μετα τον καθρεφτη ξενερωνεις.ασε τα εχω περασει αυτα.
εγω στα 72 κιλα με φυσιολογικη πιεση.
ωραιος ηταν ο καθεφτης
και η υγεια επισης
ψυχολογικα ημουν λιγο περιεργα μιας και ειχα αποβαλει οτι ειχε σχεση με γευση και κορεσμο
λιγους μηνες μετα εφτασα στα 68 με σχεδον υποταση και δερμα τσιγαροχαρτο
athenian είπε:ωραιος ησουν και απο οτι καταλαβαινω εκανες και αρκετη γυμναστικη και επαιρνες και συμπληρωματα.
George3V είπε:Kapa ,φίλε α)καπνιζεις β)πινεις καφέ γ)είσαι υπερβαρος. Αυτά τα 3 από μόνα τους αρκουν ,περα από κληρονομικότητες κτλ.Δε χρειάζεσαι ούτε συμπληρώματα ,ούτε φάρμακα.
Οτιδήποτε από τα 3 παραπάνω ελαχιστοποιήσεις θα δεις μεγάλη διαφορά.