Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
athenian είπε:δεν ειπα οτι φαινεσαι χοντρος απλα οτι εισαι υπερβαρος.ποσο καπνιζεις?
kapa είπε:συνοδευονται απο καπνισμα
GOMI είπε:κάνουμε ζωάρα έτσι? 7SFGSFA
GOMI είπε:Εμένα μια χαρά μου αρέσει, αλλά δεν αρέσει στο κεφάλι μου και το δείχνει με πονοκέφαλο. Σε ηλικία από 21 μέχρι 23, δούλευα στη Σύρο και πιστεύω πως ότι αλκοόλ μου αναλογούσε για όλη μου τη ζωή, το ήπια..
Ή δοκίμασε ελληνικόGOMI είπε:kapa, γιατί δεν δοκιμάσεις για λίγο freddo espresso, μιας και φιλτράρεται και είναι πολύ ανώτερος από το φραπέ όπως λέει και ο φίλος από πάνω, να δεις αν υπάρξει καθόλου βελτίωση?
Μπορεί να έχεις "πίεση" και χωρίς να έχεις πολλά κιλά.GOMI είπε:Γενικότερα, όταν η πίεση μειώνεται από μείωση βάρους, κατά 99% ευθύνεται γενετικό-κληρονομικό "χάρισμα" να αποθηκεύεις περισσότερο σπλαχνικό λίπος. Αυτό προκαλεί και ινσουλινοαντίσταση και υπέρταση και άλλα όμορφα πραγματάκια...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
athenian είπε:αφου ρε καπα εισαι εξυπνο παλικαρι,τα ξερεις και χωρις να στα πουμε εμεις.κανε αυτο που πρεπει και γινε παλι τουμπανο.
35007 είπε:καπα υπαρχει στιγμιαίος φρεντο. Τον φτιαχνεις όπως και τον φραπε και δεν χρειαζεται να παρεις μηχανη για εσπρεσσο. Εγω πινω συνεχεια από αυτόν, είναι καλος και το σημαντικοτερο δεν με ενοχλεί στο στομαχι. Δοκιμασε τον μηπως σου κανει.
http://www.nescafe.gr/product_details_el_gr.axcms?Id=715
kapa είπε:35007 είπε:καπα υπαρχει στιγμιαίος φρεντο. Τον φτιαχνεις όπως και τον φραπε και δεν χρειαζεται να παρεις μηχανη για εσπρεσσο. Εγω πινω συνεχεια από αυτόν, είναι καλος και το σημαντικοτερο δεν με ενοχλεί στο στομαχι. Δοκιμασε τον μηπως σου κανει.
http://www.nescafe.gr/product_details_el_gr.axcms?Id=715
θα τον δοκιμασω.
ο φρεντο μου αρεσει και σε γευση.
δεν ανεφερα κατι σημαντικο.
εκατσα 24 ωρες χωρις να φαω τιποτα.
το αποτελεσμα ηταν
1,5 μοναδα κατω η συστολικη.
1,5 μοναδα κατω η διαστολικη.
1,5 κατω κιλα
GOMI είπε:athenian είπε:αφου ρε καπα εισαι εξυπνο παλικαρι,τα ξερεις και χωρις να στα πουμε εμεις.κανε αυτο που πρεπει και γινε παλι τουμπανο.
και κόψε τα πιτόγυρα :spank
35007 είπε:Ποσους καφεδες ηπιες και ποσα τσιγαρα εκανες αυτό το 24ωρο που εμεινες νηστικος?